Oktagon 27: Kertész vs. Pukač - livestream a sázkový tip

O hlavní předzápas turnaje Oktagon 27 se postarají dva stylově velmi podobní fighteři. Zkušený Slovák Robo Pukač bude čelit oblíbenému Máté Kertészovi.

Máté Kertész v posledním zápase porazil Bruno Carvalha Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 27 Bratislava: Robo Pukač - Máté Kertész preview a tip

Diamantový čávo Robo Pukač, nebo chladnokrevný Máté Kertész? Tenhle duel slibuje na galavečeru Oktagon 27 už tuto sobotu 11. září okolo 22:00 pořádně vyrovnanou podívanou. Jak dopadne vzájemný souboj mimořádně všestranných zápasníků? Sleduj všechny zápasy turnaje Oktagon 27 živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Velmi očekávaný turnaj Oktagon 27 doslova klepe na dveře. Na zimním stadionu Ondřeje Nepely bude k vidění deset fantastických duelů, včetně hlavního předzápasu Kertész vs. Pukač.

#4 Máté Kertész (HUN) #9 Róbert Pukač (SVK)
10-3-1NC 15-7-1NC

Robo Pukač má za sebou šestiměsíční pauzu, kterou mimo jiné vyplnily rodičovské povinnosti. Naposledy si bratislavský rodák na konci března poradil s králem severu Janem Malachem, čímž ukončil sérii dvou porážek v řadě. Zástupce OFA je velmi komplexním typem bojovníka. Jeho nejsilnější zbraní je grappling a obecně kontrola soupeře na zemi, nebezpečný je ale také v postoji (low kicky) a především ve wrestlingu.

V 29 letech toho už má poměrně dost za sebou. V minulosti se utkal s takovými jmény, jako jsou Pirát Krištofič, nebo Patrik Kincl. Pro jeho kariéru bylo ovšem zásadní, že se dokázal vrátit zpět do klece po komplikovaném zranění a více než 3 leté odmlce.

Máté Kertész je v organizaci Oktagon dobře známý a fanoušky oblíbený fighter. Mohou za to především titulové zápasy s Davidem Kozmou, ve kterých vždy odešel po výborném výkonu jen těsně poražen. Mátého největší předností je neuvěřitelná odolnost a srdce válečníka. Není náhodou, že ho v profesionální kariéře nikdy nikdo nedokázal ukončit před časovým limitem.

Momentálně má za sebou dvě výhry na body (Carvalho, Jungwirth), díky kterým poskočil do TOP 5 velterové divize a znovu hledí směrem k titulovému zápasu. Také maďarský borec se v pauze stihl pověnovat rodinným „povinnostem“. Jen pár dnů před tímto zápasem dokonce vstoupil do svazku manželského.

V tomto souboji se favorit hledá jen velmi těžko. Duel dvou vyrovnaných borců bude hodně takticky svázaný, a rozhodovat budou ty nejmenší detaily. Z toho důvodu patří na tiket sázková příležitost, že utkání skončí na body.

TIP: Zápas skončí na body, v kurzu 1,60 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem za registraci

Zápas skončí na body

Jak a kde sledovat Kertész vs. Pukač živě? Online live stream, PPV stream

Pro sledování nejen tohoto zápasu turnaje Oktagon 27 se znovu nabízí několik variant. Pakliže nebudeš přímo na místě v Bratislavě, máš k dispozici placený PPV online livestream organizace Oktagon v té nejlepší možné kvalitě. Jeho zakoupením podpoříš nejen samotnou organizaci, ale také budeš mít možnost zpětného přehrání celého galavečera až 7 dní zpětně a další benefity.

Zápasy poběží také v livestreamu na Tipsportu. Zde je nutné mít kromě snadné a rychlé online registrace, také vsazený tiket alespoň za 30 Kč. Ostatní varianty sledování turnaje online rozhodně nedoporučujeme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fodor uspal Fialu. Teď bude bojovat s Kohoutem

Oktagon 27: Kohout vs. Fodor kurzy a analýza zápasu

Fero Fodor předvedl v minulém zápase vynikající výkon. Na Oktagonu 27 se střetne s Matoušem Kohoutem. Podívejte se na vypsané kurzy a návod...

Vlasto Čepo má před sebou další zápas v Oktagonu

OKTAGON 27: Vlastislav Čepo vs. Milos Kostic kurzy a livestream

Vlasto Čepo se pouze jednou v kariéře dostal do druhého kola. Ani jeho soupeř Milos Kostic nezažil rozhodnutí zápasu na body. Podívejte se...

Gábor Boráros vyhlíží další MMA zápas

Oktagon 27: Boráros vs. Lebout - analýza, tip a livestream

Gábor Boráros má před sebou obrovsky těžkou výzvu. Po změně soupeře ho přijede prověřit ostřílený veterán UFC Michael Lebout. Dokáže...