OKTAGON 27: Vlastislav Čepo vs. Milos Kostic kurzy a livestream

Vlasto Čepo se pouze jednou v kariéře dostal do druhého kola. Ani jeho soupeř Milos Kostic nezažil rozhodnutí zápasu na body. Podívejte se na analýzu extrémně výbušného duelu a návod ke sledování.

Vlasto Čepo má před sebou další zápas v Oktagonu Foto: Instagram/vlastocepo

OKTAGON 27: Čepo vs. Kostic analýza zápasu, kurzy a live stream

Na galavečeru OKTAGON 27 (11. září v Bratislavě) se můžeme těšit na pořádnou přestřelku. Utkají se totiž dva fighteři, kteří nemají ve zvyku zápas protahovat do pozdějších kol. Vlasto Čepo ani Milos Kostic ještě nezažili zápas, který by museli rozhodnout bodoví rozhodčí. Klikněte zde a sledujte bratislavský OKTAGON 27 v livestreamu živě a zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Vlastislav "ElChapo" Čepo má na kontě 5 výher a 1 porážku. Jedinou prohru v kariéře mu připravil Polák Strzelczyk. Jeho soupeř na Oktagonu 27 Milos Kostic má bilanci 7 vítězství a 3 porážky. Oba borci vyznávají nesmírně agresivní styl boje. Čepo všechny své výhry nasbíral v 1. kole a Kostic v úvodním kole zvítězil hned šestkrát.

TIP Zápas skončí v prvním kole v kurzu 1,40 sipka Vsadit u Tipsportu a sledovat zdarma

Konec zápasu v prvním kole

Vše tak nasvědčuje tomu, že uvidíme extrémně rychlé a výbušné první kolo, ve kterém je výrazně favorizován oblíbený Vlasto Čepo. Fanoušci v Bratislavě budou hnát Čepa dopředu a největší pravděpodobností tak opět uvidíme ukončení v prvním kole. Celý duel bude možné sledovat zcela zdarma v přímém přenosu na webu sázkové kanceláře Tipsport. Stačí si pouze vsadit tiket za 30 Kč.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros vyhlíží další MMA zápas

Oktagon 27: Boráros vs. Lebout - analýza, tip a livestream

Gábor Boráros má před sebou obrovsky těžkou výzvu. Po změně soupeře ho přijede prověřit ostřílený veterán UFC Michael Lebout. Dokáže...

Vojto Barborík a Ivan Buchinger zabojují o pás pérové váhy organizace Oktagon MMA

Oktagon 27: Buchinger vs. Barborík kurzy, program a preview

Oktagon po dlouhé době opět zavítá na Slovensko✔️. Vše důležité, včetně fight card a sázkových kurzů ☝ na jednotlivé zápasy, najdeš v...

Fodor uspal Fialu. Teď bude bojovat s Kohoutem

Oktagon 27: Kohout vs. Fodor kurzy a analýza zápasu

Fero Fodor předvedl v minulém zápase vynikající výkon. Na Oktagonu 27 se střetne s Matoušem Kohoutem. Podívejte se na vypsané kurzy a návod...