Oktagon 28: Leo Brichta vs. Damien Lapilus kurzy a sázkový tip

Rozjetý bomber Leo Brichta má před sebou pořádnou výzvu! Jeho snahu poskočit na žebříčku lehké váhy plánuje překazit nebezpečný Damien Lapilus.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Leo Brichta ve fantastickém duelu porazil Lapiluse ve druhém kole TKO. 

Leo Brichta jede na vítězné vlně, OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 28: Leo Brichta vs. Damien Lapilus preview

Svérázný a velmi oblíbený Leo Brichta jde po 4 měsících znovu do akce. Fanoušci už dlouho netrpělivě vyhlíží jeho odložený duel s francouzským bojovníkem Damienem Lapilusem, který bude patřit v sobotu 25. září okolo 22:00 v pražské hale O2 Universum jednoznačně k největším tahákům extrémně nabité karty.

Sleduj všechny zápasy turnaje Oktagon 28 na Tipsport TV. Založení účtu zvládneš kompletně online z pohodlí domova a obratem za to získáš vstupní bonus, za který si můžeš rovnou vsadit!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Budou Brichtovi bomby stačit na „chodící smrtku“ Damiana Lapiluse? Odpověď na tuto otázku nám dá sobotní turnaj Oktagon 28, který nabídne hned několik špičkových evropských zápasů.

Kdo: Leo Brichta vs. Damien Lapilus
Bilance: 8-3 / 17-13-2-2NC
Věk: 23 / 32

Leo Brichta patří v organizaci Oktagon mezi největší talenty a v lehké divizi nekompromisně demoluje jednoho soupeře za druhým. Leo je kromě svého legendárního batohu na kočku dobře známý i svými brutálními kopy, výborným pohybem v postoji a celkově velmi atraktivním stylem.

Svěřenec trenérů Lončáka a Bechtolda z pražského PriMMAt Gymu jede na vítězné vlně, aktuálně 4x v řadě zvítězil, což ho katapultovalo do TOP 5 lehké váhy. Případná sobotní výhra ho výrazně přiblíží hlavnímu cíli, a sice titulovému zápasu.

Damien Lapilus je v tomto souboji z pohledu sázkových kurzů až příliš podceňovaným bojovníkem. Ve světě MMA ale rozhodně nejde o neznámé jméno. Ve 32 letech toho má hodně za sebou, odbouchal přes 30 zápasů a další zkušenosti přidal v boxu, kterému se dříve věnoval.

Prošel mnoha evropskými organizacemi, včetně BAMMA nebo Cage Warriors. V posledních 5 zápasech šel vždy minimálně do druhého kola. Tohoto fightera jen tak něco nezaskočí.

Kromě nebezpečného postoje mu není cizí ani boj na zemi. Osmkrát zvítězil na submisi a čtyřikrát tímto způsobem prohrál. Z toho je patrné, že jeho zápasy často rozhoduje právě grappling. S tímto plánem velmi pravděpodobně vyrukuje i na Brichtu, kterého jsme v poslední době na zemi prakticky neviděli a bude zajímavé ho v této pozici sledovat.

TIP: Zápas půjde do druhého kola, v kurzu 1,55 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Zápas Brichta - Lapilus půjde přes první kolo

Jak sledovat zápas Lapilus vs. Brichta živě? Online live stream na internetu

Nesmírně zajímavou bitvu si rozhodně nenech ujít živě. Pakliže nebudeš přímo na místě, doporučujeme sledovat zápasy živě online na Tipsport TV. Zde je potřeba mít po registraci účtu vsazený tiket alespoň za 30 Kč. Pak už si jen stačí vyhledat zápasy v nabídce LIVE a užít si turnaj.

Možností je samozřejmě opět oficiální PPV stream organizace Oktagon, jehož cena zůstává stejná (9,99 EUR v předprodeji, 12,99 EUR v den turnaje). V televizi turnaj určitě v přímém přenosu vysílaný nebude.

Vsaď si a sleduj celý turnaj Oktagon 28 ŽIVĚ

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kaik Brito se ve svém třetím zápase utká s Petrem Knížetem

Oktagon 28: Kaik Brito vs. Petr Kníže - analýza a kurzy

Jedním z nejočekávanějších zápasů turnaje Oktagon 28 je souboj brazilského Kaika Brita s legendárním Monsterem Knížetem. Přečti si sázkovou...

Viktor Pešta jednoznačně porazil Itala Nosigliu

Viktor Pešta - životopis a zápasy MMA bojovníka

Viktor Pešta je druhým Čechem✌, kterému kdy UFC nabídla smlouvu. ✨ Po přechodu z těžké váhy vybojoval titul polotěžké divize organizace...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...