Oktagon 29: Karol Ryšavý vs. Losene Keita kurzy a stream

Karol Ryšavý se 4. prosince ukáže už ve čtvrtém zápase v letošním roce. Soupeřem mu bude neporažený Losene Keita. Podívejte se na předzápasovou analýzu a vypsané kurzy.

Karol Ryšavý má před sebou další zápas Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 29: Karol Ryšavý vs. Losene Keita kurzy a analýza zápasu

Velmi zajímavou bitvou na turnaji Oktagon 29, který proběhne už 4. prosince v Brně, bude souboj Karola Ryšavého s neporaženým Losenem Keitou. Ryšavý v posledním duelu ve velké bitvě porazil Marka Bartla a proti Keitovi by měl mít výraznou výhodu ve zkušenostech z těžkých zápasů. Klikněte zde a sledujte živě livestream Oktagonu 29.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Karol Ryšavý má aktuálně na kontě 9 výher a 3 porážky. V letošním roce nejprve v lednu podlehl Štrbákovi na body, ale následně v prvním kole utáhl Matěje Kuzníka a v červnu si poradil se zmiňovaným Bartlem. Slovenský fighter rovněž výrazně vylepšil grappling, což byla dříve jeho slabina.

Nizozemec Losene Keita má zatím profesionální rekord 4 výhry a 0 porážek. Keita je stejně jako Ryšavý postojář a doposud si připsal 3 vítězství na KO/TKO. Doposud ovšem nastupoval převážně proti soupeřům se záporným rekordem, nebo naprostým nováčkům.

TIP Vítěz: Karol Ryšavý v kurzu 1,40 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Ryšavý zvítězí

Ryšavý patří mezi naprostou elitu divize lehké váhy organizace Oktagon a proti Keitovi bude lepší v postoji i na zemi. Na tiket patří slovenské vítězství.

Oktagon 29: Karol Ryšavý vs. Losene Keita livestream sledovat zdarma

Všechny zápasy na turnaji Oktagon 29 můžete sledovat zcela zdarma prostřednictvím livestreamu na webu sázkové kanceláře Tipsport. Pro nově zaregistrované sázkaře je navíc připraven i bonus 150 Kč. Samozřejmostí jsou i dostupné live sázky, které můžete sázet v průběhu jednotlivých fightů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.