OKTAGON 30: Daniel Škvor vs. Jhonathan Azevedo kurzy a stream

Daniel Škvor má před sebou další zápas. Tentokrát se utká s brazilským bojovníkem Jhonathanem Azevedem. Podívejte se na vypsané kurzy a analýzu duelu.

Daniel Škvor bude bojovat na Oktagonu 30 Foto: OKTAGON MMA

OKTAGON 30: Daniel Škvor vs. Jhonathan Azevedo kurzy a stream

Daniel Škvor se v záverečném turnaji roku 2021 utká s neporaženým Brazilcem Jhonathanem Azevedem. Oktagon 30 proběhne 30. prosince v brněnské Zoner Boby Hall. Start turnaje je naplánován na obvyklých 18:00. Podaří se králi Undergroundu porazit nebezpečného brazilského soupeře? Klikněte zde a sledujte živě Oktagon 30.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Daniel Škvor je vynikajícím českým postojářem, který nastupoval i v nejlepší kickboxerské organizaci světa Glory. Ve svém prvním profesionálním zápase v MMA ovšem doplatil na svou slabinu, kterou je boj na zemi.

Fighter s přezdívkou DeeDee se ovšem výrazně zlepšil v obraně proti takedownům, takže dostat ho nyní na zem, nebude vůbec jednoduché. Na Štvanici navíc Škvor zcela zdemoloval Lupinova.

TIP Vítěz Daniel Škvor v kurzu 1,20 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Škvor zvítězí

Jhonathan Azevedo má na kontě 4 výhry, ale v postoji bude za Škvorem výrazně zaostávat. Český fighter je zkrátka v tomto odvětví boje naprostá extratřída. Brazilec se navíc dva roky neukázal v zápase. Daniel Škvor bude od začátku zápasu dominovat a zvítězí. S největší pravděpodobností na KO/TKO před limitem.

OKTAGON 30 Škvor vs. Azevedo livestream online na Tipsport TV

Bitvu Daniela Škvorda s Jhonathanem Azevedem bude samozřejmě možné sledovat v livestreamu na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsportu bude doustupné streamy ze všech zápasů turnaje Oktagon 30. Pro nově zaregistrované sázkaře je navíc připraven i bonus zdarma.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tereza Bledá má před sebou největší bitvu kariéry

Oktagon 30: Bledá vs. Lima - informace, fight card, kurzy a tip

Tereza Bledá❤️, Matěj Peňáz, Matúš Juráček a další velká jména na turnaji Oktagon 30!✔️ Vše, co potřebuješ k jubilejnímu galavečeru, si...

Hlavní tváří Oktagon Underground je Gábor Boráros

Oktagon Underground: kalendář, bojovníci a eventy

Oktagon Underground ❤️ je nová série turnajů organizace Oktagon. ⭐ Bojovníci se v pěti pyramidách utkají o finanční prémie v celkové výši...