Oktagon 30: Juráček vs. Pukač kurzy, tip a livestream

Na turnaji Oktagon 30 v Brně dojde na velmi atraktivní souboj velterových vah. V Oktagonu neporažený Matúš Juráček bude čelit nebezpečnému Robovi Pukačovi. Natáhne Slávista svou vítěznou sérii?

Robo Pukač v utkání s Maté Kertészem Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 30: Matúš Juráček vs. Robert Pukač - datum a informace

Nadcházející galavečer Oktagon 30 nabídne česko-slovenský duel dvou komplexních bojovníků. Diamantový čávo Robo Pukač se 30. prosince postaví Matúši Juráčkovi, který dosud v organizaci nenašel přemožitele. Bude prvním katem talentovaného Slávisty Juráčka právě slovenský bijec?

Sleduj turnaj Oktagon 30 živě ZDE. Přístup ke streamu získáš po jednoduché online registraci, stejně jako příjemný vstupní bonus, za který si rovnou můžeš vsadit!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Pukač vs. Juráček Oktagon 30 - analýza a sázkový tip

Matúš Juráček o zápas s Robo Pukačem dlouho stál, kvůli zranění na něj ovšem přichází řada až na turnaji Oktagon 30 v Brně. Svěřenec Ondřeje Pály bude v zápase opět spoléhat na svůj parádní box, pohyb a kondici. Poslední zápas s Tato Primerou naznačil, že mu naopak příliš nechutnají klinče a nátlakový styl soupeře, což by mohla být šance pro Robo Pukače.

Robo Pukač sice z posledních 4 zápasů třikrát prohrál, jeho soupeři ale patří k absolutní špičce velterové divize. Diamantový čávo uzavírá elitní desítku váhy do 77 kilogramů a v tomto zápase by se potřeboval znovu nastartovat.

Podle trenéra Ilji Škondriče nabral svalou hmotu, což by mu mělo pomoci zejména v boji na zemi. Právě tam by mohla vést cesta, což ukázal i v souboji s králem severu Janem Malachem, kterého utáhl na kimuru. Aktuální sázkové kurzy příliš neodpovídají reálným šancím slovenského zápasníka, a tak se na tiket vyplatí zkusit jeho vítězství ve velmi pěkném kurzu.

TIP: Robert Pukač zvítězí, v kurzu 2,99 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Kurz na Robo Pukače je velmi vysoký

Kdy a kde sledovat zápas Juráček vs. Pukač? Online livestream, PPV, přímý přenos v TV?

V utkání Pukač - Juráček budou rozhodovat detaily, o čemž se můžeš přesvědčit na vlastní oči. Nejlepší volbou pro sledování všech zápasů je kliknout ZDE, zaregistrovat se a užít si stream zdarma na Tipsport TV. Oficiální pay-per-view stojí v předprodeji 10,99 eur a v den konání turnaji 13,99 eur. Přímý přenos v televizi Oktagon 30 určitě nebude.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hodnocení zápasu Pukač - Juráček: 8,8/10

  • Datum a místo konání: 30. 12. 2021, 20:30, Zoner BOBYHALL, Brno
  • Nabídka sázek: na tento zápas je vypsáno několik sázkových kurzů

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Daniel Škvor bude bojovat na Oktagonu 30

OKTAGON 30: Daniel Škvor vs. Jhonathan Azevedo kurzy a stream

Daniel Škvor má před sebou další zápas. Tentokrát se utká s brazilským bojovníkem Jhonathanem Azevedem. Podívejte se na vypsané kurzy a...

Tereza Bledá má před sebou největší bitvu kariéry

Oktagon 30: Bledá vs. Lima - informace, fight card, kurzy a tip

Tereza Bledá❤️, Matěj Peňáz, Matúš Juráček a další velká jména na turnaji Oktagon 30!✔️ Vše, co potřebuješ k jubilejnímu galavečeru, si...