OKTAGON 30: Matěj Peňáz vs. Cheick Kone kurzy a informace

Matěj Peňáz má před sebou pátý zápas v profesionálním MMA. Na Oktagonu 30 se utká s Cheickem Konem. Podaří se českému fighterovi opět zvítězit už v prvním kole?

Matěj Peňáz bude útočit na svou pátou výhru Foto: OKTAGON MMA

Peňáz opět v roli favorita: Ukončí Koneho na Oktagonu 30 už v 1. kole?

Matěj Peňáz se měl původně na Oktagonu 30, který se koná už 30. prosince, utkat s Vlastem Čepem. Čepo se ale na tréninku nepříjemně zranil a ten zápas tak musel být odložen. Peňáz se ovšem na záverečném turnaji roku 2021 přece jen ukáže. Utká se totiž se zkušeným Cheickem Konem. Klikněte zde a sledujte živě livestream zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Matěj Peňáz má na kontě už čtyři výhry v řadě. Všechny soupeře vždy ukončil už v prvním kole a v profesionálním MMA je stále bez porážky. Ve všech fightech vždy předvedl naprostou dominanci a vše nasvědčuje tomu, že podobný průběh uvidíme i na Oktagonu 30.

Cheick Kone je totiž sice zkušeným fighterem, ale nejlepší část kariéry už má za sebou. Osmatřicetiletý bojovník totiž z posledních sedmi duelů hned šetkrát prohrál. Kone nemá nijak silná první kola a než se stihne v zápase zahřát na provozní teplotu, tak bude konec. Na tiket patří další výhra Matěje "Money" Peňáze, který opět zvítězí v prvním kole.

TIP Vítěz Matěj Peňáz v 1. kole na KO/TKO v kurzu 1,55 sipka Vsadit u Tipsportu

Peňáz zvítězí

Oktagon 30: Peňáz vs. Kone video živě a zdarma

Zápas Matěje Peňáze s Cheickem Konem bude opět možné sledovat živě v livestreamu. Stream totiž bude vysílat Tipsport TV. Sledovat na webu sázkové kanceláře Tipsport můžete samozřejmě celý turnaj Oktagon 30. K dispozici jsou rovněž i zajímavá videa na Youtube, kde se dozvíte kompletní info o přípravě bojovníků. Na Youtube jsou pak dostupné i záznamy fightů.

Sledujte živě Oktagon 30

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Matěj Peňáz je jedním z největších českých MMA talentů

Matěj Peňáz - životopis a zápasy bojovníka MMA, statistiky

Matěj "MONEY" Peňáz🤑 je český zápasník, který se postupně z postojových disciplín natrvalo usadil v MMA. 🧨 V 25 letech má to nejlepší...

Tereza Bledá má před sebou největší bitvu kariéry

Oktagon 30: Bledá vs. Lima - informace, fight card, kurzy a tip

Tereza Bledá❤️, Matěj Peňáz, Matúš Juráček a další velká jména na turnaji Oktagon 30!✔️ Vše, co potřebuješ k jubilejnímu galavečeru, si...

Daniel Škvor bude bojovat na Oktagonu 30

OKTAGON 30: Daniel Škvor vs. Jhonathan Azevedo kurzy a stream

Daniel Škvor má před sebou další zápas. Tentokrát se utká s brazilským bojovníkem Jhonathanem Azevedem. Podívejte se na vypsané kurzy a...