Oktagon 30: Bledá vs. Lima - informace, fight card, kurzy a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jubilejní turnaj Oktagon 30 nabídne historicky první titulovou bitvu žen. Domácí hvězdu Terezu Bledou vyzve brazilská bojovnice Mabelly Lima. V třaskavém česko-slovenském souboji poměří síly Matúš Juráček s Robo Pukačem. Do akce jde i rozjetý Matěj Peňáz. Návod na sledování a sázkový tip si přečti v článku.

AKTUÁLNÍ INFORMACEANALÝZA A TIP
KARTAVÁHALIVESTREAMLÍSTKY
ONLINE REPORTÁŽ

Tereza Bledá má před sebou největší bitvu kariéry Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 30: 9,6/10

  • Datum a místo konání: 30. prosince 2021, 18:00, Zoner Bobyhall, Brno
  • Kurzová nabídka: Na všechny zápasy si můžeš vsadit u sázkových kanceláří

Oktagon 30 v Brně: Tereza Bledá vs. Mabelly Lima datum a informace

V kariéře neporažená Tereza Bledá má před sebou životní výzvu. Na turnaji Oktagon 30 v pevnosti Brno zabojuje 30. prosince o titulový pás muší váhy (-57,6kg). Svoji neporazitelnost v organizaci Oktagon budou předposlední prosincový den hájit Matěj Peňáz, Jakub Tichota, nebo Matúš Juráček. Tuto našlapanou kartu si rozhodně nemůžeš nechat ujít!

Klikni sem a sleduj všechny zápasy ŽIVĚ. Za jednoduchou online registraci se můžeš těšit na sázkový bonus, za který si lze rovnou vsadit pro ještě více zábavy při sledování turnaje.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

MMA Oktagon 30 + Oktagon Underground

Slavnostní galavečer Oktagon 30 doznal kvůli současné složité situaci v Česku mnoha změn. Ani tentokrát ale největší domácí MMA organizace neochudí fanoušky o skvělou podívanou!

Vůbec poprvé v historii organizace uvidíme v jeden večer zápasy MMA a zároveň i přestřelky v postoji pod pravidly Oktagon Underground. Promotéři se tímto způsobem rozhodli zareagovat na velké množství zrušených zápasů, a tak nás v rámci early prelims čeká "štípaná" elitních strikerů v malých rukavicích!

OKTAGON 30 BRNO
Kdy: 29. 12., od 18:00
🏰Kde: Pevnost Brno (Zoner BOBYHALL)
✏️Karta: Zobrazit zde
▶️Livestream: Tipsport TV, PPV
🎟️Vstupenky: Informace zde

Oktagon 30 Brno: Bledá vs. Lima - preview a sázkový tip

Promotérům se podařilo po sérii nucených změn sehnat soupeřku pro Terezu Bledou, a ta si tak vysloužila hlavní zápas na 5x5 min. o titul muší váhové kategorie.

Tereza Bledá je největší talent ženského MMA u nás. Terve 19letá rodačka z Marianských Lázní nastartovala svoji kariéru díky vítězství v projektu Oktagon Underground, kde si dokonce vyšlápla na hvězdnou Lucii Pudilovou.

Ve výborných výkonech pokračuje i po přechodu do profesionální klece. Aktuálně se pyšní bilanci 4 výher a žádné porážky, což ji právem vyneslo titulovou šanci. Ve třech případech ukončila soupeřky před limitem a pouze jednou odcházela vítězně na body.

Tereza bude v největším zápase kariéry znovu těžit ze své komplexnosti, kterou tvrdě driluje pod trenérem André Reindersem. Zároveň bude mít výškovou převahu 18 centimetrů a zapomínat nesmíme ani na její výtečnou fyzickou kondici.

TIP: Tereza Bledá zvítězí, v kurzu 1,23 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Tereza Bledá si v tomto utkání dojde pro titul

Mabelly Lima je 27letá brazilská zápasnice, která to má aktuálně v kariéře 9-1. Její jedna jediná porážka ovšem přišla v nejhorší možnou chvíli, když bojovala v Dana White’s Contender Series o smlouvu s organizací UFC.

Lima je díky své podsaditější postavě velmi silná zejména ve wrestlingu a v klinčích na pletivu. Nutno ale říci, že právě to patří mezi silné stránky také Terezy Bledé. Ráda si chodí pro takedowny a následně dokáže své soupeřky na zemi dlouho v dominantní pozici trápit pod sebou. Její houževnatost potvrzuje i to, že 5x zvítězila na body. Dosud ji žádná soupeřka neukončila před limitem.

  • Lima půjde do zápasu s vědomím, že se nemůže stát šampionkou, jelikož nesplnila stanovený váhový limit.

Oktagon 30 karta (Fight card): Peňáz, Škvor, Juráček a další – program, výsledky

Velký třesk zažije v rámci posledního turnaje tohoto roku hned několik váhových kategorií. Další zářez ve střední divizi bude chtít například přidat nezastavitelný Matěj Peňáz, kterého prověří zkušený Cheick Kone.

Zápas Tichota vs. Kareta zase nabídne špičkový souboj pérových vah. Poskočí Matúš Juráček do TOP 5 nabité velterové divize? Nejen tyto odpovědi nabídne turnaj Oktagon 30!

OKTAGON 30 | 30. 12. 2021
Hlavní karta
Flyweight Tereza Bledá (TKO) vs. Mabelly Lima Report
Middleweight Matěj Peňáz (KO) vs. Cheick Kone Report
Heavyweight Daniel Dittrich vs. Tadej Dajčman (submise) Report
Welterweight
Matúš Juráček (body) vs. Robert Pukač Report
Prelims
Featherweight Jakub Tichota (body) vs. Dawid Kareta Report
Light heavyweight Daniel Škvor (TKO) vs. Jhonathan Azevedo Report
Catchweight 80 kg Mateusz Strzelczyk (submise) vs. Emmanuel Dawa Report
Featherweight Aleksander Kolontay vs. Mate Sanikadze (body) Report
Catchweight 86 kg Vito Špic vs. Michal Plesník (TKO) Report
Early Prelims (Oktagon Underground)
UNDG, 80 kg Adrian Tadlánek (body) vs. Andreas Čehovský
UNDG, 84 kg Andrej Šimkulič vs. Denis Farkaš (KO)
UNDG, 80 kg Nikolas Krivák vs. Luděk Greguš (body)
UNDG, 74 kg Jakub Mikovčák vs. Tomáš Cigánik (body)

Oktagon živě online: Jak sledovat turnaj Oktagon 30 živě? Livestream, PPV Oktagon tv, bude oktagon v televizi?

Zápasy hvězdně obsazeného turnaj Oktagon 30 budou kompletně k dispozici na Tipsport TV. Po založení účtu na pár kliknutí dostaneš navíc pěkný vstupní sázkový bonus. Pro sledování livestreamů Oktagon 30 je nutné mít vsazený tiket za minimálně 30 Kč v posledních 30 dnech, což je díky zmíněnému bonusu pouhou formalitou.

Turnaj Oktagon 30 na Tipsport TV lze sledovat, jak na pc, tak samozřejmě i na mobilu a tabletu ve velmi dobré kvalitě. V rámci televizního vysílání turnaj Oktagon 30, jako již tradičně, vysílaný nebude.

Oficiální PPV stream organizace Oktagon bude možné pořídit za klasickou cenu 9,99 eur v předprodeji a 12,99 eur v den konání turnaje.

Sledujte Oktagon 30 živě a zdarma

Oktagon video (upoutávka na nadcházející turnaj, Oktagon na dohled)

Tereza Bledá si v posledním zápase takto poradila s nebezpečnou Ednou Oliveirou Ajalou.

Oktagon 30 vstupenky (lístky)

Jak už bylo zmíněno výše v článku, turnaj Oktagon 30 doznal několika změn. Původně se měl turnaj odehrát v pražské O2 Aréně s hlavním zápasem Kincl vs. Pirát. Vzhledem k současné situace se tento původní záměr odsouvá na 26. února 2022.

Ke vší smůle ovšem nevyšel ani záložní plán v podobě vyhrocené bitve mezi Matějem Peňázem a Vlasto Čepem. Tento zápas překazilo zranění kolene a žeber na straně slovenského bijce.

Původní turnaj Oktagon 30 má nové datum 26. 2. 2022 i číslo turnaje (Oktagon 31) a hlavní zápas zůstává Kincl vs. Pirát. Původně zakoupené vstupenky na tento galavečer zůstávají v platnosti i pro nový termín. Na jubilejní turnaj Oktagon 30 v pevnosti Brno probíhá nový prodej lístků na ticketportal.

Oktagon Free Prelims Oktagon 30 na YouTube a Facebooku

Turnaj Oktagon 30 nabídne divákům opět možnost sledovat úvodní duel karty živě zdarma na YouTube a Facebook profilu organizace. Zápasem ke sledování zdarma bude duel Cigánik vs. Mikovčák.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Oktagon 30 váha (oficiální vážení bojovníků)

Na tomto místě najdeš oficiální výsledky z vážení bojovníků, které probíhá tradičně ráno den před konáním turnaje.

OKTAGON 30 VÝSLEDKY VÁŽENÍ
Tereza Bledá 56,4 kg
Mabelly Lima 59,1 kg
Matěj Peňáz 84,5 kg
Cheick Kone 84,35 kg
Matúš Juráček 77,45 kg
Robert Pukač 77,6 kg
Daniel Dittrich 110 kg
Tadej Dajčman 117,5 kg
Daniel Škvor 93,45 kg
Jhonathan Azevedo 90,15 kg
Mateusz Strzelczyk Emmanuel Dawa 79,5 kg
Jakub Tichota 65,85 kg
Dawid Kareta 66,1 kg
Aleksander Kolontay 65,9 kg Mate Sanikadze 66,2 kg
Vito Špic 83,6 kg Michal Plesník 88,4 kg


1️⃣ Kdy a kde se uskuteční Oktagon 30?

Jubilejní turnaj Oktagon 30 se nakonec vlivem aktuální situace v Česku uskuteční v Pevnosti Brno 30. prosince a poprvé nabídne kombinaci zápasů v MMA i v postoji pod pravidly UNDG. Veškeré informace k turnaji přinášíme v článku.

2️⃣ Jaké má Oktagon dnes zápasy?

Navzdory komplikované situace a mnoha změnám bude k vidění na turnaji Oktagon 30 několik špičkových zápasů. Fight Card turnaje Oktagon 30 najdeš ZDE

3️⃣ Kde najdu Oktagon kurzy na turnaj v Brně?

Sázkové kanceláře vypsaly na turnaj Oktagon 30 mnoho kurzů. Zajímavý sázkový tip a analýzu k hlavnímu zápasu o titul ženské muší váhy si přečti uvnitř článku.

4️⃣ Kdy a kde sledovat Oktagon živý přenos?

Kromě oficiálního PPV streamu organizace Oktagon půjde turnaj Oktagon 30 sledovat u Sázkové kanceláře Tipsport. Bližší informace se dozvíš v článku.


Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Oktagon MMA: Online reportáž turnaje Oktagon 30 pevnost Brno

Z velmi očekávaného turnaje Oktagon 30 budeme na tomto místě přinášet online shrnutí jednotlivých zápasů.

Oktagon 30 reportáž - průběh zápasů

Tereza Bledá vs. Mabelly Lima

Tereza Bledá se stává první šampionkou organizace Oktagon! Své brazilské soupeřce nedala vůbec žádnou šanci. Tereza dokázala hned na začátku zápasu doručit takedown, díky kterému zaujala vítěznou pozici. Hned prvním úderem loktem otevřela soupeřku hlubokým cutem a rozhodčí zápasu Richter jen o pár chvil později duel ukončil.

Matěj Peňáz vs. Cheick Kone

Duel Peňáz vs. Kone nabídl fantastickou podívanou! Money se vůbec poprvé podíval za brány prvního kola a co víc! V prvním kole jej soupeř tvrdě hned dvakrát zasáhl, což pro něj byly nejtěžší momenty zápasů i dosavadní MMA kariéry.

Ve druhém a třetím kole předvedl Peňáz neskutečnou smršť úderů a po jednom z nich šel obrovsky otřesený Kone k zemi. Peňáz si připisuje další tvrdé KO a pátou výhru v řadě.

Daniel Dittrich vs. Tadej Dajčman

Zápas dvou těžkých vah nabídl rychlou práci v podání Tadeje Dajčmana. Ten nejprve otřásl Dittrichem přesným úderem v postoji, ale hlavně ho dokázal následně dostat na zem. Tam se český bijec dlouho bránil, nakonec však ve snáze vstát nabídl soupeři krk a ten jej bez váhání těsně za polovinou kola uškrtil technikou Rear Naked Choke.

Matúš Juráček vs. Robert Pukač

V prvním kole to byly doslova taktické šachy z obou stran. Minimum úderů s maximálním důrazem na pozornou obranu. Ve druhém kole pokračoval taktický boj v postoji s velkým množstvím lowkicků z obou stran. Obě dvě úvodní kola byly ovšem velmi vyrovnané. Jak se blížil ve třetím kole konec zápasu, zdálo se, že byl Robo Pukač tvrdší, přesto Matúš Juráček nakonec zvítězil 2:1 na body.

Jakub Tichota vs. Dawid Kareta

Po úvodní boxerské výměně se zápas záhy dostal na zem, kde držel dominantní pozici Jakub Tichota, byť se do výraznějšího tlaku nedostal. Druhé kolo nabídlo prakticky totožný scénář s tím rozdílem, že se Tichota pokusil v polovině kola nasadit škrcení, které ale úspěch neslavilo. Díky svému skvělému grapplingu šel ale do závěrečného kola s vědomím jasné převahy.

V závěrečném kole se Kareta pokusil v jeden moment nasadit Kimuru, což ale Tichota skvěle ubránil a sám se pokoušel soupeře na zemi ukončit několika technikami. Ani on ale žádný pokus díky soupeřově výborné obraně nedotáhl, avšak papírový favorit Jakub Tichota si došel pro jednoznačné vítězství na body.

Mateusz Strzelczyk vs. Emmanuel Dawa

Souboj o další pokračování v organizaci Oktagon vyšel lépe polskému bojovníkovi. Mateusz Strzelczyk v prvním kole předvedl málo vídanou páku na koleno Emmanuela Dawy, čímž donutil svého soupeře zápas vzdát. Dawa se s vysokou pravděpodobností po třech porážkách v řadě s největší česko-slovenskou organizací bude muset rozloučit.

Daniel Škvor vs. Jhonatan Azevedo

Jedno kolo stačilo českému postojářovi Danielu Škvorovi na to, aby připravil svému brazilskému soupeři první profesionální porážku. Po smršti úderů nebyl Azevedo schopen pokračovat po prvním kole v zápase a Škvor si připisuje cenný skalp na TKO.

Aleksander Kolontay vs. Mate Sanikadze

Zápas dvou nových zahraničních akvizic pérové divize nabídl pestré MMA. Hned v první minutě utkání se oba borci dostali na zem, kde Grůzínec Mate Sanikadze trápil svého soupeře na pletivu bezmála tři minuty. Ve druhém kole pak dokonce doručil Kolontayovi knockdown, ten však krizový okamžik ustál. Hodně vyrovnaný zápas nakonec dospěl až do bodového rozhodnutí, kde se vítězství 3:0 na body připadlo gruzinskému zápasníkovi.

Vito Špic vs. Michal Plesník

V prvním MMA zápase večera dominoval zástupce SFG Michal Plesník, který přetavil skvělý výkon v postoji i obranu proti takedownům ve vítězství na TKO v 1. kole.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný poprvé oficiálně vyzpovídal Patrika Kincla a Samuela Krištofiče

Pirát vs. Kincl: Peprný trashtalk a první staredown

Hlavní aktéři turnaje Oktagon 31 Pirát Krištofič a Patrik Kincl se poprvé zblízka podívali jeden druhému do očí. Co si řekli a kdy plánují...

Attila Végh se vrací na bojovou scénu. A nejen on.

Fight Night Challenge: Attila Végh, Rytmus, Boráros - informace

Závěr roku nabídne fanouškům nevídanou akci❤️. Nová organizace Fight Night Challenge zlákala do svých řad několik hvězd domácí scény. Tady...