Oktagon 31: Paradeiser vs. Keita analýza, kurzy a stream

Ronald Paradeiser má před sebou další obrovskou výzvu. Na Oktagonu 31 se střetne s neporaženým Losenem Keitou v bitvě o prozatímní titul šampiona lehké váhy. Podívejte se na vypsané kurzy a předzápasovou analýzu.

Ronald Paradeiser bude bojovat o titul prozatimního šampiona Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 31: Paradeiser vs. Keita analýza, kurzy a stream

Ronald Paradeiser si po prohře s Ivanem Buchingerem připsal už dvě výhry a na Oktagonu 31 se utká s dosud neporaženým Losenem Keitou. Oktagon 31 se koná už 26. února v pražské O2 aréně. Vítěz duelu Paradeiser vs. Keita se staně prozatímním šampionem v lehké váze. Klikněte zde a sledujte Oktagon 31 livestream živě.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Slovenský fighter Ronald Paradeiser bude do titulové bitvy s Losenem Keitou na Oktagonu 31 nastupovat v roli mírného outsidera. Losene Keita se totiž pyšní oficiálním rekordem 5 výher a 0 porážek. Statistici Oktagonu uvádí dokonce bilanci 7 výher a 0 porážek. Doposud sice Keita většinou bojoval proti nepříliš kvalitním soupeřům, nicméně na Oktagonu 29 zcela deklasoval Karola Ryšavého.

TIP Vítěz Ronald Paradeiser v kurzu 2,19 sipka Vsadit u Tipsportu a sledovat

Paradeiser zvítězí

Ronald Rony Paradeiser bude mít proti Keitovi nezanedbatelnou výškovou převahu. Losene Keita je navíc čistokrevný postojář, což bude slovenskému fighterovi vyhovovat. Pokud Paradeiser zvládne dobře pracovat se vzdáleností mohl by Keitu trefovat v rychlých a krátkých kombinacích. Paradeiser navíc může Keitu překvapit i submisí. V posledních čtyřech vyhraných zápasech totiž své soupeře utáhl hned třikrát.

Oktagon 31: Ronald Paradeiser vs. Losene Keita live stream zdarma online živě

Hlavní předzápas turnaje Oktagon 31: Ronald Paraideser vs. Losene Keita můžete samozřejmě sledovat v přímém přenosu zdarma na internetu. Livestream celého turnaje totiž jako obvykle vysílá sázková kancelář Tipsport. Na Tipsport TV tak uvidíte celou zápasovou kartu. Pro nové sázkaře je navíc připraven bonus za registraci 150 Kč zdarma.

Ronald Paradeiser video z Oktagonu na Youtube

Zde se můžete podívat na zápas Ronalda Paradeisera s Karolem Ryšavým, který skončil vítězstvím Paradeisera už v prvním kole.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lucie Pudilová vyhlíží další bitvu v organizaci Oktagon

Oktagon 31: Pudilová vs. De Souza - analýza, kurzy, livestream

Na turnaji Oktagon 31 jde opět do akce historicky nejlepší česká MMA zápasnice Lucie Pudilová. Tentokrát ji čeká brazilská wrestlerka...

Ondřej Novotný s Patrikem Kinclem

Oktagon 31: Pirát vs. Kincl informace, datum a livestream

Oktagon 31 ⭐ se bude konat 26. února. Galavečer proběhne v pražské O2 Areně a hlavním fightem bude bitva Krištofič vs. Kincl o titul ve...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...