Oktagon 31: Pirát vs. Kincl informace, datum a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oktagon 31 se bude konat 26. února. Galavečer proběhne v pražské O2 Areně a hlavním fightem bude bitva Krištofič vs. Kincl o titul ve střední váze. Podívejte se na kompletní informace a návod ke sledování v článku.

[KURZY][KARTA][LIVESTREAM][ONLINE REPORT]

Ondřej Novotný s Patrikem Kinclem Foto: OKTAGON MMA

OKTAGON 31: Samuel "Pirát" Krištofič vs. Patrik Kincl informace a datum

Několikrát odložený turnaj Oktagon 31 se koná 26. února v pražské O2 Aréně. Hlavním zápasem je očekávaný duel o titul šampiona ve střední váze mezi Samuelem Pirátem Krištofičem a Patrikem Kinclem. Na galaveřeru bude bojovat i Lucie Pudilová. Klikněte zde a sledujte živě livestream z Oktagonu 31.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Na galavečeru Oktagon 31 uvidíme hned dva titulové fighty. O prozatímní titul v lehké váze se utká Ronald Paradeiser a mladík Losene Keita. Velmi těžkou bitvu má před sebou opět i Zdeněk Polívka, který vyzve Alexe Lohorého.

OKTAGON 31: Krištofič vs. Kincl
✏️Kdy: 26. 2. 2022
✏️Kde: O2 Arena, Praha
✏️Karta: Zobrazit
✏️Livestream: Tipsport TV

OKTAGON 31: Kincl vs. Krištofič kurzy a analýza hlavního zápasu

Velkým kurzovým favoritem hlavního zápasu o titul na Oktagonu 31 je Patrik Kincl. Český fighter sice v posledním zápase prohrál, ale i tak dostal možnost naskočit rovnou o titul. Přemožitelem Kincla v KSW totiž nebyl nikdo jiný než vynikající Roberto Soldić, který bezesporu patří do naprosté světové elity ve welterové váze.

TIP Vítěz Patrik Kincl v kurzu 1,18 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Kincl zvítězí

Samuel Pirát Krištofič získal titul díky výhře na polským Marcinem Narusczkou, kterého na pražské Štvanici porazil v pětikolové bitvě na body. Kincl je ovšem výrazně lepší technik než Polák a zároveň bude i rychlejší. Pro Patrika Kincla navíc hovoří zkušenosti s velkých zápasů.

OKTAGON 31: Pirát vs. Kincl program a výsledky, karta, zápasy, fight card

Program Oktagonu 31 aktuálně vypadá následovně a pořadí zápasů na fight card se s největší pravděpodobností už měnit nebude. Jako obvykle zde naleznete i aktualizované výsledky. Zápas Kalašnik - Karavaev byl zrušen. Priscila De Souza převážila limit o 2 kila a Lucie Pudilová na radu svého trenéra duel odmítla. Jako náhradu těchto fightů uvidíme 2 souboje podle pravidel Undergroundu.

OKTAGON 31 PROGRAM A VÝSLEDKY / FIGHT CARD
Middleweight title fight Samuel Krištofič (c)
vs. Patrik Kincl (body) report
Lightweight title fight Ronald Paradeiser vs. Losene Keita (body) report
Middleweight Zdeněk Polívka vs. Alex Lohoré (TKO) report
Middleweight Vlasto Čepo (KO) vs. Alexandre Silva report
PRELIMS
Lightweight Jakub Bahník (TKO) vs. Jay Cucciniello report
Middleweight Jakub Běle vs. Naglis Kanišauskas (KO) report
Welterweight Denis Farkaš vs. Max Handanagić (submise) report
Catchweight 73 kg Michal Nepraš vs. Vladimír Lengál (TKO) report
OKTAGON UNDERGROUND
Muay Thai 3x3min. Radek Roušal vs. Michael Deiga Scheck (body) report
Muay Thai 3x3min. Marek Luštiak vs. Luděk Greguš (TKO) report

OKTAGON 31 livestream zdarma online živě, přímý přenos a cena PPV

Livestream Oktagonu 31 bude zcela zdarma dostupný u sázkové kanceláře Tipsport. Všechny zápasy můžete tak sledovat na Tipsport TV, kde nebudou chybět ani Prelims. Pro nové sázkaře je navíc připravený bonus za registraci zdarma. K dispozici budou i live sázky, které můžete sázet přímo v průběhu přímého přenosu.

Přímý přenos opět nenabídne žádná sportovní televize. Alternativou je tak pouze placený stream přes platformu Oktagon.TV. Výhodou je vysoká kvalita obrazu. Cena za stream je v předprodeji 9,99 eur.

Oktagon 31 živě na TV Tipsport

OKTAGON 31 vstupenky a cena lístků / Oktagon 31 kapacita

Turnaj Oktagon 31: Krištofič vs. Kincl s proběhne v pražské O2 Aréně. Podle aktuálních opatřeních by měla být povolena polovina kapacity, což je přibližně 10 tisíc diváků.

Na únorový turnaj platí i vstupenky na předchozí termín 30. prosince, které nemusíte měnit. Cena lístků záleží na kategorii. Zakoupit můžete vstupenky i za necelých tisíc korun. Nejdražší VIP lístky pak vyjdou na 19 990 Kč. Prodej vstupenek stále probíhá na Ticketportalu.

OKTAGON 31 online video na Youtube zdarma / Oktagon 31 záznam

Organizace Oktagon pravidelně vydává videa na svém kanále na Youtube. Rovněž tu bude vysílán i první zápas turnaje Oktagon 31 zdarma. Všechny fighty pak budou po několika dnech přístupné v záznamu zdarma.

Oktagon 31 vážení bojovníků live video - 25. února od 9:00

Oficiální vážení před turnajem Oktagon 31 proběhlo jako obvykle den před akcí. Vážení jsme viděli 25. února v pátek dopoledne. Jako vždy bylovážení bojovníků vysíláno live na Youtube.

Váhu nesplnila Priscila De Souza (soupeřka Lucie Pudilové), která nezvládla nic shodit ani na druhý pokus a aktuálně není jisté, jestli zápas proběhne. Zdeněk Polívka napoprvé převážil o 200 gramů, které na druhý pokus zvládl doshazovat. Zápas Kalašnik - Karavaev byl zrušen.

OKTAGON 31 VÝSLEDKY VÁŽENÍ
Samuel Krištofič - 83,65 Kg
Patrik Kincl - 83,85 Kg
Losene Keita - 70,3 Kg
Ronald Paradeiser - 70,3 Kg
Zdeněk Polívka - *84,6 Kg
Alex Lohoré - 84,4 Kg
Andrej Kalašnik - zrušeno
Arthur Karavaev - zrušeno
Lucie Pudilová - 61,7 Kg
Priscila De Souza - *63,4 Kg
Vlasto Čepo - 84,25 Kg
Alexandre Silva - 83,4 Kg
Jakub Bahník -70,5 Kg
Jay Cucciniello - *72,7 Kg
Jakub Běle - 84,4 Kg
Naglis Kanišauskas - 83,6 Kg
Denis Farkaš - 77,55
Max Handanagić 77,3 Kg
Michal Nepraš - 72,45 Kg
Vladimír Lengál - 72,8

Polívka vs. Lohoré na turnaji Oktagon 31 v Praze v O2 Aréně

Velmi atraktivní duel slibuje bitva Zdeňka "Game Over" Polívky s Alexem "Da Killa Kid" Lohorém. Lohoré je zkušený fighter, ale Polívka má skvělou formu. Tento zápas okomentoval ve videu i Karlos Terminátor Vémola, který Alexe Lohorého porazil v boji o titul.

Oktagon 31: Lucie Pudilová vs. Priscila De Souza - po vážení zrušeno

Aktualizováno 25.2.: Priscila De Souza výrazně nesplnila váhový limit. Trenér Lucie Pudilové proto rozhodl, že česká bojovnice do tohoto duelu nenastoupí.

Lucie Pudilová se pokusí získat další výhru v organizaci Oktagon. Proti Priscile De Souza bude do O2 Arény nastupovat v roli velké favoritky. Česká bojovnice bude mít výraznou výškovou převahu, a pokud se jí podaří ubránit pravděpodobné pokusy o takedown soupečky, měla by si dokráčet pro potřebné vítězství.

1️⃣Kdy a kde se koná Oktagon 31: Pirát vs. Kincl?

Turnaj Oktagon 31 proběhne 26. února 2022 v Praze. S největší pravděpodobností se bude bojovat v O2 Aréně, kde bude povolena poloviční kapacita.

2️⃣Bude možné sledovat Oktagon 31 v livestreamu?

Všechny zápasy na Oktagonu 31 bude možné vidět v přímém přenosu živě na internetu. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

3️⃣Kdo je favoritem titulového zápasu Krištofič vs. Kincl?

Velkým kurzovým favoritem je Patrik Kincl. Pro aktuální výši kurzů se podívejte do tohoto článku.

Hodnocení Oktagon 31: Kincl vs. Pirát 9,2/10

  • Datum konání: 26. února 2022
  • Nabídka sázek: Na MMA můžete sázet u všech českých sázkových kanceláří

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu


Oktagon 31 online (O2 Aréna, Praha)

Patrik Kincl vs. Samuel Krištofič

Úvodní kolo hlavního zápasu se neslo jasně v režii Patrika Kincla, který trápil na zemi Piráta celých pět minut. Ani ve druhém kole toho Kincl Pirátovi moc nedovolil, silově byl na tom lépe jak na zemi, tak v klinči na pletivu. Český zápasník Patrik Kincl se ale evidentně rozhodl prozatímního šampiona postupně ničit, na úkor ukončení.

Pirát se houževnatě bránil i ve třetím kole, kdy dokázal dokonce utéct Kinclovi z kimury. Drtivou většinu času ale strávil na zádech pod Patrikem Kinclem, který mu postupně vysával poslední zbytky energie. Ve čtvrtém kole rozhodčí Pavel Touš strhl Pirátovi bod za opakované držení pletiva a rukavice soupeře. V závěru tohoto kola vůbec poprvé přebral iniciativu a dostal se na ležícího Kincla. Ten ale jinak držel otěže zápasu pevně ve své moci.

O to šokující bylo, když se Kincl dostal na začátku pátého kola do velkých problémů. Český fighter ale zkušeně ze spodní pozice dokázal eliminovat veškeré snahy Piráta. Ten sice v posledních vteřinách rozpoutal peklo s cílem knockoutovat Kincla, zápas však dospěl do bodového rozuzlení. Patrik Kincl na body jednoznačně porazil Piráta Krištofiče a je novým šampionem střední divize.

Losene Keita vs. Ronald Paradeiser

První kolo prvního titulového zápasu večera přineslo strhující tempo. Keita začal podle očekávání hodně zostra v postoji, Paradeiser ho ale dokázal díky takedownu dostat na zem pod sebe, kde si dokonce chytil body triangle a dlouhé minuty v této dominantní pozici trápil neporaženého belgického soupeře. Recept na vítěznou techniku ale nakonec nenašel a Keita tak "utekl hrobníkovi z lopaty".

I ve druhém kole se slovenský bijec prezentoval velmi dobrým strikingem a Keita musel být se svými údery hodně pozorný, aby zároveň neinkasoval. V polovině kola se jeden z úderů Keity přeci jen uchytil a přesně dopadl na bradu Ronyho, který se poroučel k zemi. Následně ale výborně Keitu dobře svázal na zemi a tento kritický moment přežil. Paradeiser navíc působil v závěru kola o něco lepším dojmem po fyzické stránce.

Třetí kolo přineslo velmi vyrovnanou bitvu, oba borci v něm měli světlejší chvilky a KO na jedné či druhé straně neustále viselo ve vzduchu. Rony v poslední vteřině zápasu doslova zahodil svého soupeře po ukázkovém wrestlingu. S přibývajícím časem získával čím dál větší převahu Rony Paradeiser, což potvrdil několika parádními takedowny. V šampionských kolech nebyl Keita zdaleka tolik nebezpečný v postoji, byť opticky stále tlačil. Fantastický zápas nakonec dospěl až do bodového vyhodnocení, kde rozhodčí zvedl ruku Losenu Keitovi. Black Panther se tak stává novým prozatímním šampionem lehké váhy.

Zdeněk Polívka vs. Alex Lohoré

Alex Lohoré vytěžil ze svých zkušeností maximum a poráží Zdeňka Polívku už v prvním kole! Větší část kola se odehrála v postoji, kde bylo utkání vyrovnané, Da Killa Kid se hned na začátku ponořil pro úspěšný takedown, Polívka se ale ještě v této chvíli dobře ubránil a dokázal vstát. Sám se několikrát pokoušel přenést zápas na zem, což ale francouzský zápasník nepřipustil.

Dnes to rozhodně nebyl den Zdeňka Polívky, který působil hodně nervózně, a nakonec ho Lohoré poměrně překvapivě ukončil TKO po přesném úderu v postoji.

Vlasto Čepo vs. Alexandre Silva

Koncert neuvěřitelně tvrdých úderů z obou stran přinesl podle očekávání konec už v prvním kole. O knockout se postaral celou O2 Arénou hnaný Vlasto Čepo, který si tak připisuje důležitou výhru na cestě k zápasu s Matějem Peňázem.

Silva několikrát také velmi tvrdě Čepa zasáhl, ten ale ukázal obrovskou odolnost a zaslouženě v tomto utkání bere vítězství!

Jakub Bahník vs. Jay Cucciniello

Další fantastický výkon Kuby Bahníka! Český fighter nedal svému britskému soupeři šanci a díky dominantnímu vítězství natáhl sérii výher. Cucciniello sice vyslal jeden přesný zásah na bradu Bahníka, porážku tím ale neodvrátil. Bahník si připisuje vítězství na TKO v prvním kole po třech minutách boje.

Jakub Běle vs. Naglis Kanišauskas

Zápas už po 13 vteřinách rozhodl přesný úder na bradu a Naglis Kanišauskas slaví vítězství díky nesmírně tvrdému knockoutu! Jedna z nejrychlejších výher v historii organizace Oktagon.

Denis Farkaš vs. Max Handanagić

Úvod zápasu přinesl velmi opatrnou, taktickou vyčkávanou z obou stran. Aktivnější a pohyblivější byl jednoznačně Handanagič, který pro sebe získal první kolo i díky povedenému takedownu v závěru první pětiminutovky.

I ve druhém kole se snažil tvořit především Handanagič, Farkaš naopak hrozil svými kontry ze zadní ruky. Zhruba v polovině kola vzal Handanagič Farkaše znovu na zem, kde trápil soupeře tvrdými lokty, díky čemuž si na své konto připsal i druhé kolo. S vědomím ztráty dvou kol vstoupil do závěrečné fáze zápasu aktivněji Denis Farkaš, znovu si ale nepohlídal takedown od soupeře. Max Handanagič ukončil Farkaše před časovým limitem díky málo vídané submisi D'arce Choke.

Michal Nepraš vs. Vladimír Lengál

Vlado Lengál ukázal v prvním kole velmi dobrou obranu proti takedownům Nepraše a naopak sám dokázal být velmi aktivní. Větší část prvního kola se odehrávala v klinči, přesto byl v posledních vteřinách Lengál blízko ukončení zápasu. Nepraše však zachránil gong ukončující první kolo.

Ve druhém kole už favorit Michal Nepraš dominoval na zemi, vítěznou techniku se mu však nasadit nepodařilo. Oba investovali do druhého kola velké množství sil, což se nakonec ukázalo být jako rozhodující. Znojemský fighter byl na začátku třetího kola blízko ukončení ukončení na submisi, nakonec však Vlado Lengál Nepraše ukončil tvrdými ground and pound a bere cennou výhru.

Vlado Lengál zvítězil na TKO Foto: OKTAGON MMA

Radek Roušal vs. Michael Deiga Scheck

První kolo přineslo hodně překvapivý průběh. Na poslední chvíli zaskakující brazilský zápasník poslal Roušala do počítání a zasadil mu i několik dalších tvrdých úderů. Ve druhém kole se obraz zápasu vyrovnal a na Scheckovi začala být patrná únava, zatímco brněnský warrior Roušal se víc a víc dostával do zápasu. Poslední kolo začalo hodně zostra a oba měli blízko ukončení soupeře, nakonec ale zápas došel až do bodového výsledku, kde v poměru 2:0 na body zvítězil Deiga Scheck.

Marek Luštiak vs. Luděk Greguš (Oktagon Underground)

Tak, jak skončil poslední souboj těchto dvou před týdnem, tak začala i odvete v O2 Aréně, tedy velmi vyrovnaně. První polovina prvního kola patřila Luštiakovi, poté ale Greguš otřásl soupeřem přesně mířenou pravou zadní. Zápas však skončil tím nejhorším možným způsobem, a sice zraněním kolena Marka Luštiaka na začátku druhého kola. Luděk Greguš zvítězil TKO.

Pirát Krištofič se utká o titul s Patrikem Kinclem na Oktagonu 31 Foto: OKTAGON MMA

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...

Samuel Pirát Krištofič na tiskové konferenci

Samuel Pirát Krištofič - životopis a zápasy MMA bojovníka

Samuel Pirát Krištofič ☠️ je kontroverzní slovenský bojovník, který je pověstný svým houževnatým stylem boje✨. Detailní pohled na jeho...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...