Oktagon 31: Pudilová vs. De Souza - analýza, kurzy, livestream

Na turnaji Oktagon 31 jde opět do akce historicky nejlepší česká MMA zápasnice Lucie Pudilová. Tentokrát ji čeká brazilská wrestlerka Priscila De Souza. Podívejte se na návod, kde sledovat utkání živě a na co si vsadit.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Lucie Pudilová se proti Priscile De Souze na turnaji Oktagon 31 nepředstaví. Zápas byl zrušen na pokyn trenéra Johna Cavanagha poté, co brazilská zápasnice nadvakrát převážila o téměř 2 kila.

Lucie Pudilová vyhlíží další bitvu v organizaci Oktagon Foto: OKTAGON MMA

Turnaj Oktagon 31: Lucie Pudilová vs. Priscila De Souza informace a tip

Lucie Pudilová se může znovu přiblížit titulovému zápasu bantamové váhy. V O2 Areně se 26. února okolo 21:00 střetne s Priscilou De Souzou, která vyniká silovým wrestlingem a jiu-jitsu. Najde tentokrát Lucie vítězný recept na brazilskou školu MMA? Sledujte duel Pudilová - De Souza živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Pudilová zápas Oktagon 31: zpět do hry o šampionský pás? Proti je Priscila De Souza

Lucie Pudilová má před sebou ideální příležitost ukázat svůj výkonnostní progres. Na ostře sledovaném galavečeru Oktagon 31 se totiž utká s ortodoxní specialistkou na boj na zemi. První Češka v UFC se po porážce s Talitou Bernardo na Štvanici právě na zem hodně zaměřila. Dokonce opakovaně a na dlouhé měsíce vycestovala do slavného irského SBG legendárního kouče Cavanagha.

Lucie je hlavně vynikající postojářka s nesmírně tvrdým a rychlým úderem z přední ruky. Zároveň je obrovsky odolná vůči úderům soupeřek, o čemž nás v poslední době přesvědčila hlavně v zápasech s Martou Waliczek.

BILANCE
🖊️Lucie Pudilová (12-7) 🖊️Priscila De Souza (12-10)

Cesta k výhrám nad brazilskými soupeřkami a k budoucímu zisku titulu ale vede přes aktivní práci na zemi, což si zkušená Lucie Pudilová dobře uvědomuje a v tomto zápase to bude chtít ukázat.

Priscila De Souza měří sice „pouhých“ 155 centimetrů, co však ztrácí na výšce, to dotahuje na síle. Svými učebnicovými takedowny a následnou kontrolou na zemi dokáže své soupeřky hodně trápit. Momentálně však prohrála 4 zápasy v řadě, což se na jejím sebevědomí určitě podepíše.

TIP: Pudilová zvítězí, v kurzu 1,13 sipka Vsadit u Tipsportu

Lucie Pudilová si připíše další vítězství

"The Killa" nestačila při své premiéře v organizaci Oktagon na izraelskou bojovnici Olgu Rubin, se kterou prohrála velmi těsně (a dost kontroverzně) na body split decision. Zajímavostí je, že právě s Rubin se měla Pudilová v O2 Areně utkat, avšak zranění tyto původní plány zhatilo.

Kromě toho, že Pudilová jde do tohoto zápasu jako obrovská kurzová favoritka, má také velice slušné šance po velmi dlouhé době ukončit soupeřku před limitem.

Kde sledovat De Souza vs. Pudilová živě online? Live stream, PPV

Nejen zápas Lucie Pudilové, ale všechny bitvy očekávaného turnaje Oktagon 31 můžete sledovat na Tipsport TV. Po snadné registraci zdarma zde dostanete také příjemný sázkový bonus.

Možností pro sledování celého galavečera, a to i několik dní zpětně, je také oficiální pay-per-view přenos (PPV). Jeho cena je 10,99 EUR, v den konání turnaje je to pak 13,99 EUR. Oktagon 31, jako již tradičně, v televizi nebude.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Lucia Szabová a její radost po vyhraném zápase

Lucia Szabová – životopis a zápasy MMA bojovnice

Věčně usměvavá ❤️ slovenská zápasnice Lucia Szabová je mistryní své země v thajském boxu ⚡ a jednou z nejtalentovanějších MMA bojovnic...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...