Oktagon 31: Zdeněk Polívka vs. Alex Lohoré analýza, kurzy a tip

Nenápadný Zdeněk Polívka má na turnaji Oktagon 31 velkou šanci přiblížit se titulovému zápasu střední váhy. Poradí si s vracejícím se Alexem Lohoré? Tady je náš tip a analýza.

Zdeněk Polívka má po sérii vítězství důvod k úsměvu, OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Turnaj Oktagon 31 O2 Arena, Praha: Zdeněk Polívka vs. Alex Lohoré preview

V jednom z nejočekávanějších zápasů turnaje Oktagon 31 se Zdeněk Polívka utká s Alexem Lohoré. Na českého zápasníka vyrukuje v sobotu 26. února ve 22:00 dosud nejtěžší protivník kariéry. Na jedné straně mládí, výborná forma a dravost, a naproti tomu obrovské zkušenosti a přehled. U tohoto srovnání nesmíte chybět! Sledujte zápasy turnaje Oktagon 31 živě na Tipsport TV

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oktagon 31 hlavní karta: Lohoré vs. Polívka zápas - sázkový tip

Zdeněk Polívka může udělat na turnaji Oktagon 31 v O2 Areně velký krok k titulové výzvě. Teprve 23letý zástupce Cage Warriors Říčany si v Oktagonu dosud připsal 5 výher a jedinou porážku. V posledních dvou zápasech dokázal porazit veterána UFC Erica Spicelyho a nebezpečného Roberta Bryczka. V poslední době z něj navíc čiší sebevědomí i taktická vyzrálost.

Polívka se pyšní vynikajícím strikingem a na střední váhu je skvěle pohybově i dynamicky vybavený. Každý jeho úder „smrdí knockoutem. Díky přípravě ve vyhlášeném polském Ankos Gymu je vždy skvěle fyzicky připravený. Otázkou zůstává jeho práce na zemi, kterou jsme v posledních bitvách v jeho podání neviděli. Právě jediná porážka v organizaci Oktagon přitom přišla v duelu s Abdelem Driaiem na techniku kimura. Nelze tedy předpokládat, že by speciálně v souboji s Lohorém chtěl tahat zápas na zem.

BILANCE
Zdeněk Polívka (7-4) Alex Lohoré (20-7)

Alex Lohoré je muž mnoha tváří. V kariéře posbíral několik titulů evropských organizací, zároveň se ale kvůli svéráznému chování netěší příliš dobrému renomé. Fanoušky ale baví. I proto se nyní po téměř roční pauze "Da Killa Kid" vrací na půdu Oktagonu. Ve svém posledním zápase porazil na body Tata Primeru, předtím však o třídu prohrál s Apollo Silvou a v souboji o titul střední váhy i s Karlosem Vémolou. Nyní se vrací po dlouhé pauze a jeho forma je velkou neznámou.

Lohoré se chce natrvalo usadit ve střední divizi, drtivou část kariéry ale strávil ve velteru (77kg). Právě váha by měla být v tomto zápase naprosto klíčová, protože Polívka je urostlá 84ka a navíc dokáže velmi dobře pracovat se svými kilogramy. V zápase Francouz bude velmi pravděpodobně o dost lehčí, což mu bude komplikovat případnou strategii na zemi.

TIP: Z. Polívka zvítězí, v kurzu 1,60 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Polívka v tomto zápase potvrdí roli favorita

Pohyb, váha, i aktuální forma. Vše hraje do karet českému fighterovi, a proto sázka na Zdeňka Polívku patří na váš tiket.

Oktagon 31 živě na TV Tipsport

Jak sledovat duel Lohoré vs. Polívka živě na Oktagonu 31? Online live stream, PPV

Jestli se naplní papírové předpoklady a Polívka si skutečně připíše nejcennější skalp kariéry můžete sledovat živě na Tipsport TV ZDE. Podmínkou pro zhlédnutí všech duelů živě je mít založený účet a vsazený tiket za alespoň 30 Kč v posledních 14 dnech. To je ale díky vstupnímu bonusu od Tipsportu velmi lehce splnitelný požadavek. Navíc se můžete pobavit díky live sázkám přímo během jednotlivých zápasů.

Další možností pro sledování zápasu online je oficiální PPV stream organizace Oktagon. Ten stojí 10,99 eur a v den konání turnaje je cena 13,99 eur. Jiné možnosti pro živé sledování galavečeru Oktagon 31 nebudou, tedy včetně přímého přenosu v televizi.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

Lucie Pudilová vyhlíží další bitvu v organizaci Oktagon

Oktagon 31: Pudilová vs. De Souza - analýza, kurzy, livestream

Na turnaji Oktagon 31 jde opět do akce historicky nejlepší česká MMA zápasnice Lucie Pudilová. Tentokrát ji čeká brazilská wrestlerka...