Oktagon 32: Kozma vs. Kníže datum, kurzy, karta a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turnaj v Ostravě nabídne fanouškům nezapomenutelný zážitek. O pás velteru si to rozdá neporažený šampion David Kozma s nestárnoucí MMA legendou Petrem Knížetem. Vyřešit si své osobní spory jdou do klece Baba Jaga a Tomáš „Bolo“ Meliš. V epickém souboji poměří síly vracející se Jeremy Kimball a Thomas Narmo. Vše důležité o galavečeru v Ostravar Aréně najdete v tomto článku.

ANALÝZA A TIPKARTALIVESTREAM
VSTUPENKYVÁŽENÍREPORT

David Kozma a Petr Kníže si to rozdají o titul velterové váhy organizace Oktagon Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 32: 9,5/10

  • Datum a místo konání: 9. dubna 2022, Ostravar Aréna, Ostrava
  • Kurzová nabídka: Oznámené zápasy nechybí v nabídkách sázkových kanceláří

Oktagon 32 Ostrava: David „Pink Panther“ Kozma vs. Petr „Monster“ Kníže

Hlavní zápas turnaje Oktagon 32 svede proti sobě nezpochybnitelné šampiony dvou generací. Odveta, ke které muselo dojít. Nejdéle vládnoucí král velteru David Kozma se po více než 4 letech pokusí skolit Petra Knížete. Obhájí Růžový panter svůj pás proti extrémně zkušenému Monsterovi? Vsaďte si na turnaj Oktagon 32 s BONUSEM za registraci ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Žádný jiný galavečer z dílny MMA organizace Oktagon nepoznamenala pandemie koronaviru tolik, jako ten v Ostravě. I proto naservíruje žlutočerný cirkus Oktagon fanouškům neopakovatelnou show.

OKTAGON 32 OSTRAVA
📌Kdy: sobota 4. dubna, od 18:00
📌Kde: Ostravar Aréna, Ostrava
📌Karta: Zobrazit
📌Livestream: PPV oktagon.tv
📌Vstupenky: Informace

MMA turnaj Oktagon 32 v Ostravě: Kozma - Kníže sázkový tip

David Kozma má před sebou další náročnou obhajobu šampiónského pásu velterové váhy (77 kg), který drží od listopadu 2018. Od té doby ho o něj pokusili připravit takoví tvrďáci jako Maté Kertész, Pirát Krištofič, Apollo Silva a naposledy Bojan Veličkovič. Marně. Růžový panter ve fantastických bitvách prokázal vysokou kvalitu a odolnost, extrémní fyzickou kondici a hlavně nezlomné srdce bojovníka.

Petr Kníže svedl v posledním zápase obrovskou bitvu s Brazilcem Kaikem Britem, který mu v závěru prvního kola na několikrát přerazil nos. Monster ale nakonec dovedl zápas do vítězného bodového konce, čímž po zásluze dostává šanci sebrat titul. Kvůli mnoha zraněním a adekvátní délce přípravy se znovu do klece postaví po více než šesti měsících. Odveta s Davidem Kozmou je přitom pro Monstera zřejmě největším zápasem neuvěřitelně bohaté kariéry. Už před příchodem do Oktagonu totiž 44letý zápasník a respektovaný trenér vyhlásil útok na titul, který mu jako jediný v jeho sbírce chybí.

TIP: Zápas skončí na body, v kurzu 1,65 sipka Vsadit si u Tipsportu s bonusem za registraci

Zápas nebude ukončen před časovým limitem

V prosinci 2017 Monster Kozmu jednomyslně porazil na body. Od tohoto zápasu se ale Růžový panter obrovsky posunul, a proto nemá toto utkání příliš velkou vypovídající hodnotu. Přesto se dá čekat, že se zkušený harcovník Monster Kníže bude snažit dostat zápas i v tomto případě na zem, kde jeho neskutečné fyzické síle a kontrole nedokáže vzdorovat prakticky nikdo.

Práce na zemi, a to z dolní i horní pozice, patří mezi nejsilnější zbraně i Davida Kozmy, a tak půjde o to, kdo pro sebe v tomto pětikolovém utkání dokáže urvat více kol. Utkání dvou typologicky podobných bojovníků skončí na body. Vzhledem k výbušnosti, domácímu publiku a lepší práci nohou v postoji, mírně favorizujeme současného šampiona Kozmu.

Oktagon 32 program: fight card (karta) Oktagon Ostrava zápasy, výsledky

Jedním z nejatraktivnějších zápasů celé karty je duel Mikulášek vs. Meliš (Bolo), který se musel taktéž několikrát odkládat, a ve kterém to už hodně dlouho pořádně jiskří. V tabulce najdete složení jednotlivých zápasů, výsledky i report z průběhu boje.

OKTAGON 32 PROGRAM A VÝSLEDKY
Hlavní karta
Welterweight David Kozma (body)
vs. Petr Kníže Report
Middleweight Václav Mikulášek vs. Tomáš Meliš (sub)
Report
Bantamweight Lucie Pudilová (body) vs. Caroline Yariwake Report
Middleweight Matěj Peňáz (body) vs. Giovanni Mellilo Report
Heavyweight Jeremy Kimball (KO) vs. Thomas Narmo Report
Light heavyweight Daniel Škvor (body) vs. Pavol Langer Report
Prelims
Welterweight Christian Jungwirth (TKO) vs. Mateusz Strzelczyk Report
Bantamweight Filip Macek (submise) vs. Jonathan Martinez Report
Heavyweight Kamil Minda vs. Tadej Dajčman (body) Report
Lightweight Jakub Dohnal (body) vs. Iamik Furtado Report
YouTube Free prelims
Strawweight Monika Chochlíková (body) vs. Alessandra Pajuelo Report

Jak sledovat Oktagon 32 živě online? Live stream, přímý přenos v TV?

Po snadné registraci u Tipsportu dostanete pěkný vstupní bonus 150 Kč na první sázky a přístup k mnoha sportovním livestreamům, včetně MMA, a to v perfektní obrazové i zvukové kvalitě. V budoucnu je pro spuštění streamu jedinou podmínkou mít vsazený tiket za alespoň 30 Kč v posledních 14 dnech, což je díky zmíněnému sázkovému bonusu milá a lehce splnitelná povinnost. Pro turnaj Oktagon 32 budou na Tipsport TV k dispozici zápasy live na prelims.

Sledovat turnaj v Ostravě můžete zakoupením pay-per-view (PPV) na oktagon.tv. Jeho cena je 10,99 EUR v předprodeji a 13,99 EUR v den konání turnaje. V tomto případě máte k dispozici opakované přehrání celého eventu až 7 dní zpětně. Galavečery organizace Oktagon v přímém přenosu v TV již nějakou dobu nenajdete.

Oktagon Ostrava video: Na dohled, teaser

Oktagon svými video upoutávkami neustále posouvá laťku vzhůru, čemž nás například v rámci turnaje Oktagon Prime 5 v Šamoríně přesvědčil dokument o brazilském bojovníkovi Rafaelu Xavierovi.

Kozma s Monsterem si už stihli dát neoficiální staredown ku příležitosti ostře sledované odvety. Stalo se tak po turnaji Oktagon 28 v září 2021. Právě tehdy Monster porazil Brita a bylo tak jasné, že dojde na titulový zápas s Kozmou. Dílem různých okolností si ale Růžový panter mezi tím střihl ještě jednu obhajobu a Monster doléčil svá zranění. Přesto o tento obrovsky zajímavý zápas, byť s mírným odkladem, nepřijdeme.

Oktagon 32 vstupenky (lístky)

Vstupenky na turnaj Oktagon 32 do Ostravy jsou v prodeji v síti Ticketportal a zároveň majitelé lístků na původní i v roce 2021 přeložený ostravský turnaj mají své vstupenky na nadcházející event v platnosti. Detailní informace najdete s blížícím se termínem na tomto místě, anebo na oficiálním webu organizace Oktagon.

Oktagon 32 oficiální vážení (8.4., 9:00), Oktagon Time (8.4., 16:00)

Vždy zajímavé oficiální vážení je zárukou důležitých momentů, které se mohou hodit při sobotním sázení na MMA zápasy. Oficiální váha startuje jako vždy den před turnajem, ráno v 9:00. Živě online poběží přenos tradičně na YouTube kanále Oktagon. V odpoledních hodinách se kromě veřejného vážení uskuteční v pátek od 16:00 i tiskovka Oktagon Time, kde bude odhalena celá řada novinek. (živě rovněž na YouTube kanále Oktagon).

OKTAGON 32: OFICIÁLNÍ VÁHA BOJOVNÍKŮ (kg)
David Kozma 77,1 Petr Kníže 76,5
Václav Mikulášek 84,5 * 2. pokus splněn
Tomáš Meliš 84,3
Lucie Pudilová 61,2 Caroline Yariwake 64 *
Matěj Peňáz 84,4 Giovanni Mellilo 83,9
Jeremy Kimball 112,6 Thomas Narmo 115,3
Daniel Škvor 93,3 Pavol Langer 92,9
Christian Jungwirth 77,4 Mateusz Strzelczyk 77,6
Filip Macek 61,55 Jonathan Martinez 61,75
Kamil Minda 119,8 Tadej Dajčman 117,9
Jakub Dohnal 70 Iamik Furtado 71,65 * 2 . pokus splněn
Monika Chochlíková 52,3 Alessandra Pajuelo 53,2 *

* - nesplněný váhový limit

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Jaký má termín Oktagon 32 a kde se koná?

Galavečer organizace Oktagon s pořadovým číslem 32 se konečně uskuteční v Ostravě, kde se měl event konat už před dvěma lety. Ostrava se svého turnaje dočká 9. dubna 2022 a veškeré důležité informace turnaji Oktagon 32 najdete uvnitř tohoto článku.

2️⃣ Jaké jsou sázkové kurzy Oktagon 32: Kozma vs. Kníže?

Sázkové kanceláře favorizují současného a v Oktagonu neporaženého šampiona Davida Kozmu, který už 5x svůj pás dokázal obhájit. Analýzu a rozbor hlavního zápasu turnaje Oktagon 32 najdete v článku.

3️⃣ Kde sledovat zápasy na Oktagonu zdarma online?

U Sázkové kanceláře Tipsport si můžete po vytvoření herního konta pustit všechny zápasy turnajů Oktagon živě online. Návod a detaily, jak sledovat Oktagon 32 si přečtěte tady

4️⃣ Jaká je Oktagon 32 karta zápasů (fight card)?

Karta turnaje Oktagon 32 nabídne hned několik skutečných „lahůdek“, včetně vyhroceného osobního duelu mezi Václavem „Babou Jagou“ Mikuláškem a Tomášem Melíšem (dříve Bolem). Do akce jde i někdejší dvojnásobný kat Miloše Petráška, svérázný Angličan Jeremy Kimball či norský viking Thomas Narmo. Tím to ale ani zdaleka nekončí.


Oktagon 32 Ostrava - online report (průběh a výsledky zápasů)

Na tomto místě najdete během turnaje reporty z jednotlivých zápasů, včetně způsobu, zajímavostí a času ukončení zápasů.

David Kozma vs. Petr Kníže

Úvodní kolo v bouřlivé atmosféře nabídlo velmi atraktivní podívanou. Předpokládaný tlak Monstera ovšem nepřišel. Naopak se více prosazoval Kozma, který svého soupeře dokázal dostat na zem. Zároveň se úřadujícímu šampionovi povedlo hned několik rychlých kombinací, na které neměl Monster adekvátní odpověď. První kolo patřilo Kozmovi.

Druhé kolo otevřel Kníže úspěšným takedownem, ale Růžový panter dokázal až překvapivě snadno vstát. Hned vzápětí se ovšem do výhodné pozice dostal Kozma, který Knížete dokázal na zádech udržet téměř po zbytek kola. Na závěr si oba borci vyměnili tvrdý úder, ale na vítězi kola to už nic nezměnilo. 2-0 Kozma!

Taktika Kozmy bezchybně funguje i ve třetím kole a diváci v zaplněné Ostravar aréně skutečně prozatím vidí zápas na jednu branku. Scénář z předchozího kola se opět opakoval. Rychlý takedown Růžového pantera a následná práce na zemi. Monster se sice zvládá bránit, ale titulový pás mu začíná unikat. 3-0 Kozma.

Ve čtvrtém kole jsme viděli úvodní tři minuty v postoji. Oba borci se v klinči prosazovali podobně, následně ovšem Kozma dvakrát čistě trefil Knížete předními háky a poněkud otřesený Monster opět skončil na zemi. I závěrečné kolo patřilo Růžovému panterovi. 4-0 Kozma.

Petr Kníže v závěrečném kole působil už poněkud bezradně. Opět se snažil natlačit Kozmu na pletivo, ale žádného většího výsledku tím nedocílil. Následně se úřadujícímu šampionovi opět podařilo vzít legendárního Monstera na zem a zápas si v pohodě pohlídat. Vyhlášení je pouze formalita. Kozma vyhrál 5-0.

Václav Mikulášek vs. Tomáš Meliš

Velmi očekávaný zápas rozhodlo už první kolo. Tomáš Meliš se na začátku kola pokusil o takedown, ale Mikulášek celou situaci dokázal přetočit a dostat se do dominatní pozice, kde Meliše zasypával tvrdými lokty. Meliš ovšem dokázat odpovědět dobře zachycenou kimurou a po zakřičení Mikuláška rozhodčí Touš okamžitě ukončil zápas.

Lucie Pudilová vs. Caroline Yariwake

První kolo se neslo jasně v režii Lucie Pudilové, která se daleko lépe pohybovala i zasahovala. Yariwake ale zároveň ukázala obrovskou odolnost, jelikož "sežrala" hned několik tvrdých úderů Pudilové s potenciálem KO. Sama naopak dokázala v postoji několikrát nepříjemně zahrozit.

Rozdíl v rychlosti pohybu pokračoval i ve druhém kole, stejně jako skutečnost, že zápas probíhal výhradně v postoji. Lucie Pudilová i tuto část utkání získala na svoji stranu, a tak bylo jasné, že cesta pro Yariwake vede pouze přes knockout.

Pudilová si ve třetím kole strážila svoje dosavadní vedenía v pohodě ubránila i jediný vážnější pokus o takedown ze strany Caroline Yariwake. Sama naopak půl minuty před koncem zápasu vzala soupeřku na zem a stvrdila svoji dominantní výhru. Pudilová si tak připisuje další vítězství na body a titulová výzva je zase o něco blíž!

Matěj Peňáz vs. Giovanni Mellilo

Matěj "Money" Peňáz rozjel hned od začátku své pověstné bomby, zatímco Ital Mellilo se snažil kontrovat silovým pojetím boje a svazovat českého zápasníka na pletivu. Více přesných úderů si ale na svoje konto připsal právě Peňáz a navzdory optickému tlaku šlo první kolo jednoznačně na jeho stranu.

I ve druhém kole pokračoval Peňáz ve výborném kopání low kicků, což soupeř jednoznačně cítil. Celkový obraz boje se ale nezměnil, Mellilo tlačil Peňáze na pletivo s cílem dostat ho na zem, ten se však úspěšně bránil a v postoji byl daleko tvrdší a přesnější.

Ve třetím kole se pokusil Giovanni Mellilo rozhodit jasně lepšího Peňáze teatrálními gesty, což Ostravar Arena ocenila "hlasitým bučením". Následně italský bojovník opět svázal Peňáze v klinči, k ničemu zásadnímu to ale nevedlo. Matěj Peňáz poprvé v MMA neukončil soupeře před časovým limitem, o jeho jednoznačné výhře ale nebylo žádných pochybností.

Jeremy Kimball vs. Thomas Narmo

Zápas dvou velkých oblíbenců začal opatrně z obou stran, Jeremy Kimball však systematickým kopáním lowkicků a calfkicků doslova zničil Narmovi přední nohu a zápas tak skončil už v prvním kole vítězství Jeremy Kimballa na KO. Thomas Narmo si tak připisuje v organizaci Oktagon druhou porážku v řadě, naopak "The Grizzly" se vrací po třech letech ve velkém stylu.

Daniel Škvor vs. Pavol Langer

V úvodu zápasu vyslali oba fighteři několik přesně mířených low kicků, od druhé poloviny už to byla přetlačovaná v klinči na pletivu. Langer dokázal Škvora pomocí takedownu dostat pod sebe, kde jej trápil bez mála minutu, elitní český postojář ale dokázal vstát a v postoji to byl naopak on, kdo rozdával více přesných úderů.

Ve druhém kole Daniel Škvor ještě vystupnoval tempo a naopak Pavol Langer postupně odcházel fyzicky i psychicky. I přes naprostou dominanci se ale svěřenci trenéra Reinderse nepodařilo soupeře ukončit, a tak šel zápas do třetího kola.

Hned na začátku třetího kola sice dokázal Langer dostat Škvora pod sebe, byl to ale český bojovník, kdo byl i ze spodní pozice aktivnější a slovenského bijce prakticky k ničemu nepustil. Nic na to nezměnilo ani škrcení minutu před koncem, které Daniel Škvor dobře odbránil a došel si pro zasloužené vítězství na body.

Christian Jungwirth vs. Mateusz Strzelczyk

Německý "The Kelt" to znovu dokázal a po 14 dnech od posledního zápasu slaví vítězství už v prvním kole! Ve svižné pětiminutovce se síly přelévaly z jedné strany na druhou, Strzelczyk se několikrát pokusil nasadit armbar, v postoji ale na Jungwirtha absolutně neměl a Jungwirth polského zápasníka ubil ke konci kola tvrdými ground and pound.

Filip Macek vs. Jonathan Martinez

Filip Macek znovu ukázal, jak neuvěřitelně kvalitním je zemařem. Martineze dokázal už v polovině prvního kola uškrtit Rear Naked Choke a znovu může pomýšlet na titulovou výzvu. Jonathan Martinez se prakticky k ničemu nedostal, "Máca" v tomto zápase naplno prodal svoje schopnosti i zkušenosti a připsal si první ukončení večera!

Kamil Minda vs. Tadej Dajčman

Polský king kong Kamil Minda vůbec na nic nečekal a hned v úvodu vyslal Dajčmanovi velmi důrazný pozdrav a nadále to byl on, kdo vytvářel větší tlak s cílem dostat Dajčmana pod sebe. Ten ale ukázal fantastickou obranu a všechny Mindovi pokusy rezolutně odmítl. Už po třech minutách prvního kola vypadali oba těžkotonážníci hodně unaveně, Dajčman ovšem vysílal velmi nepříjemné lowkicky, což Mindovi vůbec nechutnalo. První kolo ale vítěze nepřineslo.

Druhé kolo se neslo v duchu taktické vyčkávané z obou stran, ani jeden z borců nechtěl udělat chybu a zápasové tempo se místami totálně zastavilo, což se fanouškům pochopitelně nelíbilo. O tom, kdo z tohoto duelu výjde jako vítěz tak musela překvapivě rozhodnout až poslední pětiminutovka.

Hned v první minutě třetího kola dokázal Minda vůbec poprvé v zápase dotáhnout takedown a dostat Dajčmana do velkých problémů na zemi. Vzápetí ale přišel úder do zátylku Dajčmana a rozhodčí Voborník oba zápasníky postavil. Zápas nakonec skončil bodovým vítězstvím Tadeje Dajčmana.

Jakub Dohnal vs. Iamik Furtado

Jakub Dohnal vzal podle plánu Furtada hned po pár vteřinách na zem a následně ho kontroloval na pletivu. Jeho pokusy o nasazení techniky RNC ale nebyly úspěšné a naopak zde ztratil hodně sil.

Ve druhém kole už byl Dohnal o něco úspěšnější, jelikož se dokázal dostat na záda Furtada, kde vydržel přisátý jako klíště více než tři minuty, avšak finální škrcení se mu ani tentokrát nasadit nepodařilo, a tak se šlo do třetího kola.

V závěrečné pětiminutovce Iamik Furtado výrazně přidal na tvrdosti i četnosti úderů a fyzicky naprosto vyčerpaného Dohnala v tomto kole jednoznačně přejel v postoji i na zemi. Jakub Dohnal velký tlak s vypětím všech sil ustál, a tak i tento duel museli rozhodnout bodoví rozhodčí. Ti nakonec velice kontroverzně rozhodli o vítězství Jakuba Dohnala na body.

Monika Chochlíková vs. Alessandra Pajuelo

Ostravský turnaj odstartoval pořádně zostra. Halou mohutně povzbuzovaná Monika Chochlíková svedla v prvním kole s Pajuelo velmi ostrou bitvu, Čilanka vzala slovenskou Muay Thai šampionku dvakrát na zem, Chochlíková ale ukázala velmi dobrou obranu a naopak sama byla ze spodní pozice aktivní a rozdávala tvrdé lokty a v postoji přesné low kicky.

Chochlíková zvítězila na body Foto: OKTAGON MMA

Do druhého kola šla Alessandra Pajuelo se stejným plánem dostat Chochlíkovou na zem, což se ji v úvodu kola dařilo a dokonce se pokusila nasadit páku na nohu, kterou držela prakticky tři minuty, ale do vítězného konce tuto techniku nedotáhla.

Třetí kolo se prakticky celé odehrálo v postoji, kde Chochlíková lépe trefovala. Minutu před koncem zápasu ale vzala Pajuela Chochlíkovou znovu na zem, avšak stejně jako v předchozím průběhu zde neměla výraznější převahu. Zápas tak dospěl až k bodovému rozuzlení a vítězství na body připadlo Monice Chochlíkové.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MMA bojovník Vašek Mikulášek

Václav Mikulášek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Václav „Baba Jaga“ Mikulášek je kontroverzní⚡, český MMA zápasník, který si s nikým a ničím nebere servítky v kleci i mimo ní.🧨 Jeho osoba...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Václav Sivák bude znovu zápasit v organizaci Oktagon MMA

Sivák se znovu představí v Oktagonu, čeká ho dánský žralok

Nejlepší český kickboxer současnosti Václav Sivák se po více než roce opět objeví v organizaci Oktagon MMA. Kdy a s kým se utká v klasickém...