Oktagon 32: Mikulášek vs. Meliš - kurzy, tip a livestream

Jednoznačně nejvyhrocenějším zápasem turnaje Oktagon 32 je duel mezi Václavem Mikuláškem a Tomášem Melišem (dříve Bolem). Střet dvou bývalých kamarádů se musel už několikrát odložit. Nyní ale přichází den zúčtování!

Václav Mikulášek bude na Oktagonu 29 čelit Tomáši Melišovi (Bolovi) Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 32 v Ostravě svede proti sobě Václava Mikuláška a Tomáše Meliše

Na vzájemný zápas čekali dlouho a nenávist se mezi nimi ještě prohloubila. Vašek Mikulášek, alias Baba Jaga bude v sobotu 9. dubna v hlavním předzápase turnaje Oktagon 32 čelit nepříjemnému Tomáši Melišovi, kterého většina fanoušků zná po dřívějším příjmením Bolo. Bude tato válka stejně ostrá jako jejich trashtalk?

Vsaďte si na duel Mikulášek vs. Meliš s bonusem ZDE. Po vytvoření účtu u Tipsportu dostanete příjemný sázkový bonus, za který si můžete rovnou vsadit.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

MMA turnaj Oktagon 32 Ostrava: Meliš vs. Mikulášek kurzy, analýza a sázkový tip

Spory a ústní přestřelky se mezi Mikuláškem a Melišem táhnou už několik měsíců. Dříve přitom byli kamarádi, dnes o tom ale nechce slyšet ani jeden z nich. Na turnaji Oktagon 32 v Ostravě se postaví proti sobě do klece jako velcí rivalové. Oba spojuje hrozba třetí porážky v řadě, a tak půjde v této bitvě skutečně o hodně!

Václav Mikulášek Tomáš Meliš
7-8 8-8-2

Václav Mikulášek zažil raketový vzestup své kariéry díky zápasu s Karlosem Vémolou. Jeho zápasové výsledky ovšem nejsou ideální, v jeho statistikách aktuálně svítí 7 výher a 8 porážek. Přesto budí velkou pozornost napříč celou MMA scénou. Může za to jeho kontroverzní chování, které je ale zárukou velké sledovanosti turnajů. kde nastupuje.

Baba Jaga je zápasníkem prvních kol. Pouze ve třech případech se o výsledku jeho zápasu rozhodovalo mimo první pětiminutovku. V posledním zápase s kvalitním Norem Robertsenem předvedl sympatický výkon, nakonec ho ale v utkání zastavilo zranění kotníku.

Mikulášek zařadil do své přípravy opakovaně kemp v Polsku, což se na jeho výkonnosti pozitivně odrazilo. Jeho aktuální forma je však, stejně jako vždy, velkým otazníkem. Poměrně důležitou informací je také fakt, že z dosavadních 8 porážek, hned 6x odklepal submisi.

Tomáš Meliš je zkušený 35 fighter, který má aktuálně na svém kontě rovněž dvě porážky v řadě, když nestačil pod organizací Oktagon na Jakuba Běleho a naposledy Andreje Kalašnika. Právě duel s brněnským AK47 byl jeho prvním a nutno dodat, že nepovedeným, zápasem ve velterové divizi do 77 kilogramů. Při pohledu na jeho robustní postavu je až s podivem, jak do této váhové kategorie dokázal shodit potřebná kila.

Zraněním ovlivněné jeho poslední vystoupení v kleci Oktagonu každopádně dost zkresluje jeho reálné schopnosti. Meliš má mnohem více zkušeností s delšími zápasy a zapomínat nelze ani na jeho 4 ukončení na submisi a velmi úspěšnou grapplerskou minulost. Málokdo pak ví, že je držitelem titulu organizace Titan Fight Night.

TIP: Vítěz zápasu: Tomáš Meliš (Bolo), v kurzu 2,52 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Tomáš Meliš v tomto zápase překvapí a vyhraje

Meliš absolvoval kemp v polském Ankosu a podle svých slov jde do zápasu skvěle připravený. To by mohl být pro Vaška problém, neboť ten se už vidí v roli jasného vítěze a stejně tak to odráží i aktuální sázkové kurzy u Tipsportu. Pokud půjde zápas přes první kolo, bude mít Baba Jaga s Melišem velké problémy.

Kde sledovat Meliš (Bolo) vs. Mikulášek živě? Live stream online, PPV

Který z fighterů nakonec vyjde z tohoto osobního duelu vítězně můžete tentokrát pouze na Oktagon.tv v rámci placeného PPV streamu. Jeho cena je v předrodeji 10,99 EUR a v den turnaje (sobota) 13,99 EUR.

1️⃣ S kým má Mikulášek zápas na turnaji Oktagon 32?

Vašek Mikulášek, přezdívaný Baba Jaga, se na turnaji Oktagon 32 v Ostravě utká s Tomášem Melišem. Zápas proběhne ve střední váze (do 84 kg) Analýzu a sázkový tip najdete ZDE

2️⃣ Proč si změnil Tomáš Bolo příjmení?

Tomáš Meliš si změnil své rodné příjmení Bolo relativně nedávno. Stávající příjmení si nechal změnit podle svého biologického otce. V minulosti ho od tohoto kroku odrazovala komplikovaná byrokracie.


Hodnocení zápasu Mikulášek - Meliš: 8,4/10

  • Datum konání: 9. 4. 2022, 22:40, Ostravar Arena, Ostrava
  • Kurzové sázení: Na tento zápas je vypsáno několik sázkových kurzů

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Mate Kertesz poráží Christiana Jungwirtha na split decision, OKTAGON MMA

Jak se boduje v MMA? Varianty a kritéria bodového rozhodnutí

V tomto článku rozebíráme, jakým způsobem se boduje MMA zápas ☝. Jaké jsou varianty bodového rozhodnutí 🖊️ a co se v průběhu boje považuje...