Oktagon 33: Buchinger vs. Keita datum, kurzy, tip a karta

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace Oktagon MMA má před sebou další důležitý milník. Turnaj s pořadovým číslem 33 se totiž uskuteční premiérově mimo česko-slovenskou půdu, konkrétně v německém Frankfurtu. Hlavní zápas obstará skvělý souboj o krále lehké váhy mezi Ivanem Buchingerem a Losenem Keitou. Do klece se vrací i Karlos Terminátor Vémola. Kompletní info k tomuto galavečeru najdete v článku.

AKTUÁLNÍ INFOANALÝZA A TIPFIGHT CARD
LIVESTREAMVÁHALÍSTKYREPORT

Ivan Buchinger bude obhajovat titul lehké váhy v souboji s Losene Keitou Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 33: 9,6/10

  • Datum a místo konání: 4. června 2022, Frankfurt, Německo
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy si můžete vsadit u sázkových kanceláří

Oktagon 33 Frankfurt: Buchinger vs. Keita preview, informace, termín

U tohoto turnaje chce být každý. Oktagon totiž poprvé ve své historii míří za hranice a 4. června 2022 uspořádá velkolepý galavečer pro 10 tisíc diváků v ikonické Festhalle ve Frankfurtu. Vyhrocený duel o titul lehké váhy, toužebně očekávaný návrat Karlose Vémoly do klece i dramatické finále německé Oktagon Výzvy. Chybět nebudou ani dvě největší německé MMA hvězdy, Christian Eckerlin a Stephan Puetz.

Sledujte zápasy na Oktagon 33 živě ZDE. Za pohodlnou online registraci zdarma u Tipsportu, dostanete parádní vstupní bonus, za který si můžete obratem vsadit na vaše favority.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oktagon 33 Vémola je zpět v kleci! V polotěžké váze ho prověří Michal Pasternak

Turnaj Oktagon 33 přinese pro největší domácí organizaci doslova zlomový moment. Úspěch v Německu může totiž Oktagon posunout na novou úroveň, což s sebou přináší celou řadu výzev a výhod pro všechny strany. I proto bude zajímavé sledovat, jak bude tento galavečer probíhat a jaké sklidí ohlasy.

Karlos Terminátor Vémola se v rámci svého návratu do klece Oktagonu utká s komplexním Polákem Michalem Pasternakem (16-7).

OKTAGON 33
Kdy: Sobota 4. června 2022, od 18:00
🏛 Kde: Festhalle, Frankfurt, Německo
✏️Karta: Program zápasů zde
📽Livestream: Tipsport TV, PPV
🎟Vstupenky: Informace zde

Ivan Buchinger vs. Losene Keita o titul lehké váhy - analýza a sázkový tip

Ivan Buchinger má před sebou svoji první obhajobu titulového pásu lehké divize, který vybojoval v lednu 2021 v souboji s talentovaným Rony Paradeiserem. Bukiho BJJ dovednosti netřeba dlouze představovat. Je majitelem 24 vítězných submisí a několika titulů předních evropských organizací (M-1 Global, Cage Warriors a další).

Podobně zkušených MMA bojovníků jako je rodák z Gabčíkova, spočítáme v rámci domácí scény na prstech jedné ruky. V září 2021 se stal historicky prvním dvojnásobným šampionem organizace Oktagon, když ve fantastické válce udolal Vojtu Barboríka a připnul pás pérové váhy (66 kg).

Velkou zbraní Ivana Buchingera jsou právě pětikolové bitvy, do kterých se sice rozjíždí pozvolna, v pozdějších kolech ale své protivníky zpravidla fyzicky uštve. Vzhledem k věku (36 let) ho ovšem logicky stíhají zdravotní trable, kvůli kterým například přišel o možnost poměřit se s Davidem Kozmou. Teď je ale výborně připraven a na německé půdě, kde to vzhledem k dřívějšímu působení v týmu MMA Spirit velmi dobře zná, se bude chtít fanouškům předvést v co nejlepším světle.

BILANCE
Ivan Buchinger (39-7) Losene Keita (6-0)

Losene Keita je v současnosti nejatraktivnějším prospektem v organizaci Oktagon. 25letý rodák z Guiney s belgickým pasem na úvod svého působení zválcoval Karola Ryšavého a následně si v souboji o prozatímního šampiona poradil s Rony Paradeiserem. Pokaždé přitom předvedl parádní výkony a velké sebevědomí.

Hlavní doménou neporaženého Losene Keity je nesmírně rychlý a tvrdý postoj, což pro Bukiho může znamenat problém. Černý panter navíc v posledním utkání jasně ukázal, že i jeho obranná práce na zemi je na vysoké úrovni a navzdory těžké pozici se neuchyluje k panice.

Buchinger je jednoznačně nejtěžší soupeř, kterému bude Keita čelit, což se ve druhé polovině zápasu projeví. Tipujeme, že se zápas bude převážnou část odehrávat na zemi, kde slovenský favorit Keitu nejprve fyzicky vyšťaví a ve 4. či 5. kole utáhne na submisi.

TIP: Ivan Buchinger zvítězí, v kurzu 1,45 sipka Vsadit u Tipsportu

Zkušený Ivan Buchinger jde na neporaženého Keitu v roli velkého favorita

Oktagon 33 karta, zápasy (fight card): Jaké jsou zápasy Oktagon 33?

Přání zápasit na Oktagon 33 vyslovila celá řada domácích i zahraničních bojovníků. Promotér Ondřej Novotný dal spolu se svým týmem následující zápasy.

Oktagon 33 Německo, Frankfurt 4. června 2022: karta, zápasy, výsledky
MAIN CARD
Lightweight title fight Ivan Buchinger vs. Losene Keita (KO) Report
Light heavyweight Stephan Pütz (body) vs. Martin Zawada Report
Finále Oktagon Výzvy Hassan Shaaban vs. Selim Topuz (body) Report
Welterweight Christian Eckerlin (TKO) vs. Wendell de Oliveira Report
Light heavyweight Karlos Vémola (submise) vs. Michal Pasternak Report
Welterweight David Zawada (TKO) vs. Erhan Kartal Report
PRELIMS
Welterweight Christian Jungwirth (TKO) vs. Ivica Trušček
Middleweight Zdeněk Polívka (TKO) vs. Cheick Kone
Heavyweight Hatef Moeil (TKO) vs. Kerisson Rezende
Featherweight Jaroslav Pokorný vs. Ahmed Vila (body)
Heavyweight Donald Cosic vs. Adam Palasz (body)
Welterweight Jamie Cordero (body) vs. Ibrahim Cholo
EARLY PRELIMS / YOUTUBE FREE FIGHT
Bantamweight Michael Diega Scheck (body) vs. Cory Tait

Sledujte všechny zápasy na Tipsport TV

Je možné Oktagon 33 sledovat živě online? Oktagon 33 v TV, live stream, PPV

Všechny zápasy turnaje Oktagon 33 můžete sledovat na Tipsport TV zde. Druhou alternativou pro sledování je oficiální PPV stream na Oktagon.tv. V předprodeji vyjde pay-per-view na 10,99 EUR, v den turnaje je to už 13,99 EUR.

Žádná jiná varianta pro sledování celého turnaje online k dispozici nebude. V Německu poběží tento event live na stanicích Build a Build+. V Česku Oktagon 33 v TV vysílaný živě nebude, jelikož organizace dlouhodobě s žádnou českou ani slovenskou televizí nespolupracuje.

Oktagon 33 váha

Přesné hodnoty, které páteční váha ukázala všem bojovníkům turnaje Oktagon 33 najdete v této tabulce. Fighteři označení * museli podstoupit druhé pokusy.

OKTAGON 33 OFICIÁLNÍ VÁHA BOJOVNÍKŮ (KG)
Ivan Buchinger 70,20 Losene Keita 70,50 * (musí být 70,30)
Stephan Pütz 95,30 * (musí být 93,50) Martin Zawada 93,40
Hassan Shaaban 77,00 Selim Topuz 76,65
Karlos Vémola 93,40 Michal Pasternak 93,25
Christian Eckerlin 81,90 Wendell de Oliveira 84,30 * (musí být 82)
David Zawada 77,40 Erhan Kartal 79,00 * (musí být 77,6)
Donald Cosic 117,90 Adam Palasz 113,10
Hatef Moeil 118,30 Kerisson Rezende 118,65
Zdeněk Polívka 84,30 Cheick Kone 86,00 * (musí být 84,4)
Christian Jungwirth 77,40 Ivica Truscek 77,40
Jaroslav Pokorný 66,80 * (musí být 66,30) Ahmed Vila 66,35 * (musí být 66,30)
Jamie Cordero 77,65 * (musí být 77,60) Ibrahim Cholo 77,20
Michael Diega Scheck 61,75 * (musí být 61,30) Cory Tait 61,2

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Oktagon 33 lístky (Oktagon 33 ticketportal / ticketmaster)

Vstupenky na turnaji Oktagon 33 jsou stále v prodeji v síti Ticketmaster. Vedení Oktagonu je s prodejem lístku na německý turnaj podle vlastních slov nad míru spokojeno a očekává se, že se desetitisícová kapacita Festhalle bude nakonec naplněna. Ve Festhalle se až dosud žádný MMA event nekonal.


1️⃣ Bude Oktagon 33 zdarma na Tipsport TV?

Na TV Tipsport poběží všechny zápasy turnaje Oktagon 33. Více informací a podmínky pro sledování se dočtete uvnitř článku.

2️⃣ Kde je k vidění k turnaji Oktagon 33 program?

Na turnaji Oktagon 33 bude k vidění několik skvělých zápasů v čele s bitvou o krále lehké váhy Buchinger vs. Keita. Karlose Vémolu čeká nebezpečný polský tvrďák. Fight card Oktagon 33 najdete tady

3️⃣ Kde najdu Oktagon 33 výsledky?

Všechny výsledky zápasů turnaje Oktagon 33 najdete uvnitř článku. Tradičně vám přineseme také textový online report o průběhu jednotlivých střetnutí.

4️⃣ Bude Karlos Vémola na Oktagon 33 galavečeru?

Ano, český Terminátor se po vleklých zdravotních problémech vrací do zápasové kolotoče a 4. června. Ve Frankfurtu bude patřit jeho zápas k hlavním ozdobám večera. S kým bude Karlos Vémola zápasit na turnaji Oktagon 33 se dočtete zde


Oktagon 33 Německo, Frankfurt (Festhalle) - online report: průběh a výsledky

Na tomto místě najdete během turnaje reporty z jednotlivých zápasů hlavní karty, včetně způsobu ukončení a další zajímavosti.

Ivan Buchinger vs. Losene Keita

Hlavní zápas celého večera o titul šampiona lehké váhy trval jen 3 minuty. Losene Keita dokázal šokovat celý svět, protože po velmi tvrdých úderech knokautoval Ivana Buchingera a sebral mu pás šampiona váhy do 70 kilogramů.

Ivan Buchinger inkasoval několik přesných úderů na spánek. Několikrát se sice poušet ponořit pro takedown, všechny tyto pokusy ale Keita výborně ubránil a sám o svém vítězství rozhodl v postoji.

Stephan Pütz vs. Martin Zawada

V prvním kole hlavního předzápasu večera jasně dominoval Stephan Pütz, který vzal Zawadu na zem a tam ho celé kolo kontroloval. Totožný scénář se odehrával i po 40 vteřinách druhé pětiminutovky.

Pütz si postupně vylepšoval pozice na zemi a svého soupeře absolutně k ničemu nepustil. Pravdou ale je, že když se Zawada dokázal na pár vteřin postavit, vyslal několik tvrdých úderů, které lehce otřásly Stephanem Pützem. I toto kolo ale šlo jasně na stranu bývalého dvojnásobného šampiona M-1 Global. Třetí, závěrečné kolo změnu průběhu nepřineslo, a tak si Půtz došel pro vítězství na body.

Selim Topuz vs. Hassan Shaaban

Finále německé verze Oktagon Výzvy na 5x5 min. přineslo velmi vyrovnanou podívanou. O něco lepší vstup do utkání měl Hassan Shaaban, s přibývajícím časem ale postupně přebíral otěže zápasu rakouský bojovník Selim Topuz. Právě jeho nakonec viděli vyhrát všichni bodoví rozhodčí. Selim Topuz je tak novým šapionem show Oktagon Výzva.

Christian Eckerlin vs. Wendell de Oliveira

Oliveira zaskočil rodáka z Frankfurtu Christiana Eckerlina a v prvním kole byl blízko vítězství. První pětiminutovka se nezvykle protáhla, protože Oliveira zasáhl Eckerlina dvakrát čistě do rozkroku a do akce byl dokonce povolán doktor. V závěru kola byl naopak blízko výhře domácí Christian Eckerlin, jeho pokusy o šk mrcení Rear Naked Choke ale dokázal Brazilec ubránit. Ve druhém kole stačilo Eckerlinovi jen několik vteřin, aby dokázal Oliveiru dostat na zem a tam ho na druhý pokus ukončit na tvrdé ground and pound (TKO).

Karlos Vémola vs. Michal Pasternak

Karlos Vémola se vrátil do klece ve velké parádě! Hned v první minutě vzal Terminátor díky parádnímu vysokému takedownu Pasternaka na zem, a tam předvedl svoji naprostou dominanci v podobě kontroly z halfgardu i plného mountu. Vémola nasadil vítěznou techniku arm trinagle a majitele černého pásu v BJJ Michala Pasternaka utáhl v prvním kole.

David Zawada vs. Erhan Kartal

Úvodní kolo prvního zápasu hlavní karty turnaje Oktagon 33 přineslo poměrně zajímavý průběh. Velký favorit David Zavada vstoupil do utkání aktivně, jenže Rakušan Kartal dokázal výborně kontrovat a byl to on, kdo zasadil soupeři velice tvrdé a přesné údery v postoji. V závěru kola vzal ale Zawada Kartala na zem a tam ho trápil až do prvního gongu. Tím ale zápas bohužel skončil, protože Erhan Kartal nemohl pro zranění žeber nastoupit do druhého kola a Zawada slaví první výhru v Oktagonu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Oktagon Challenge Germany

Oktagon Výzva Německo: informace, týmy, bojovníci

Největší česko-slovenská MMA organizace Oktagon se odhodlala k zásadnímu kroku✔️. Nově se pokusí fanoušky oslovit v zahraničí, konkrétně v...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...