Oktagon 34: Kohout vs. Legierski - kurzy a online livestream

Jedním z obrovsky očekávaných zápasů letošní Štvanice je duel mezi Matoušem Kohoutem a Mateuszem Legierskim. Analýzu a sázkový tip najdete v článku.

Matouš Kohout má před sebou životní výzvu Foto: OKTAGON MMA

MMA Štvanice Oktagon: Kohout vs. Legierski preview, informace, sázkový tip

Český bojovník Matouš Kohout má před sebou největší výzvu kariéry. Na turnaji Oktagon 34 vyzve v sobotu okolo 23:30 bývalého polského šampiona Mateusze Legierskiho. Jak dopadne hlavní předzápas celého turnaje? Sledujte zápas živě a zdarma na Tipsport TV ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Matouš Kohout (6-4) se momentálně veze na vítězné vlně. Na ostře sledovaném turnaji Oktagon 34 bude usilovat o čtvrtou výhru v řadě, která by ho katapultovala do TOP 5 lehké váhy. „Mighty Rooster“ ve svých zápasech spoléhá zejména na vynikající postoj, který je jeho, coby bývalého thaiboxera, nejsilnější zbraní. Na vlastní kůži to pocítili Jan Široký, František Fodor i Němec Arda Adas, kterého naposledy knokautoval pekelným loktem. Kohout jde od začátku po ukončení soupeře, většina jeho zápasů končí ještě před časovým limitem.

Mateusz Legierski (6-1) je někdejší šampion lehké váhy organizace Oktagon MMA. Po zisku pásu se v roce 2020 vydal zkusit své štěstí do KSW, kde ale vlivem nejrůznějších okolností stihl odzápasit pouhé dva duely. Naposledy prohrál v prosinci s Romanem Szymanskim na TKO ve druhém kole, což byla jeho vůbec první profesionální porážka. Legierski má podobný styl jako Kohout, také on umí vytáhnout KO úder, o čemž nás v minulosti několikrát přesvědčil. V tomto případě je solidní šance na to, že zápas skončí před časovým limitem.

TIP: Zápas nebude na body, v kurzu 1,96 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Zápas dvou elitních postojářů by mohl skončit už před časovým limitem

Oba bojovníci měly velké potíže na páteční oficiální váze. Kohout i Legierski převážili o 2 kilogramy a další shazování navíc zastavil přítomný doktor. Zápas nakonec proběhne v catchweight 72 kg. Důležitým faktorem tedy bude i to, kdo dokáže po náročném a neúspěšném dělání váhy lépe fyzicky i mentálně zregenerovat.

Kde sledovat zápas Legierski vs. Kohout živě online? Livestream

Na Tipsport TV můžete sledovat všechny zápasy turnaje na Štvanici živě. Stačí se jednoduše zaregistrovat během pár minut, nebo mít vsazený tiket za minimálně 30 Kč v posledních 14 dnech. K dispozici je také možnost zakoupit placené PPV, které stojí 10,99 EUR v předprodeji a 13,99 EUR v den konání turnaje.

Sledujte Oktagon 34 na Štvanici živě na Tipsport TV

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...