Oktagon 35 Brno: Kincl vs. Lohoré - kurzy, karta a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oktagon v Brně se uskuteční 17. září a pro moravskou metropoli půjde o mimořádnou sportovní událost. Nabité turnajové kartě vévodí bitva o krále střední váhy Kincl vs. Lohoré. Veškeré informace najdete v tomto článku.

KURZY A TIPKARTA A VÝSLEDKYLIVESTREAM
VSTUPENKYVÁŽENÍONLINE REPORT

Úřadujícího šampiona Patrika Kincla čeká obhajoba s Alexem Lohoré Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje Oktagon 35: 9,1/10

  • Datum a místo: Sobota 17. září, 18:00, Winning Group Arena, Brno
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy si můžete vsadit u sázkových kanceláří

Oktagon 35 v Brně: Patrik Kincl vs. Alex Lohoré

Brno zažije velkolepou MMA show s česko-slovenskými i zahraničními hvězdami. V kleci se v sobotu 17. 9. představí domácí zápasníci v čele s Kalašnikem, Dohnalem, nebo Roušalem. Aktuální formu předvedou i Karol Ryšavý, nebo Rony Paradeiser. Třešničkou na dortu je zajímavý souboj o pás šampiona střední váhy mezi Patrikem Kinclem a Alexem Lohorém.

Sledujte všechny zápasy Oktagon 35 ŽIVĚ ZDE. Za dokončení jednoduché registrace u Tipsportu si snadno přijdete na pěkný sázkový bonus 300 Kč, za který si rovnou můžete vsadit na své favority a bavit se při sledování MMA zápasů.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Brno a spolu s ním celá Morava je na nohou. Jedna z největších akcí bojových sportů v historii města přitahuje velkou pozornost. Zápasová karta Oktagon 35 se těší pozitivním ohlasům fanoušků a celkově se očekává skvělá MMA podívaná.

OKTAGON 35
✔️Kdy: Sobota, 17. září 2022 od 18:00 (17:15 Round Zero)
✔️ Kde: Winning Group Arena (Rondo), Brno
✔️Karta: Zobrazit zápasy
✔️Livestream: Tipsport TV, PPV stream
✔️Vstupenky: Informace zde

Sledujte Oktagon 35 živě na Tipsport TV

Brno Oktagon 35 hlavní zápas: Kurzy Kincl - Lohoré analýza, sázkový tip

Patrik Kincl má před sebou první obhajobu titulu střední váhy organizace Oktagon MMA. Vytoužený pás získal na konci února, kdy jasně na body přejel Samuela Krištofiče. Zkušený, 33letý fighter toho má v kariéře hodně za sebou a dlouhodobě patří mezi nejlepší české MMA bojovníky. „Inspektor“ je zároveň všestranným typem zápasníka. Jeho doménou je výborný wrestling, práce v klinčích a zápasové IQ, kdy dokáže měnit taktiku a strategii v závislosti na průběhu boje.

Kincl má pro tento zápas extra motivaci. V případě vítězství se totiž velmi pravděpodobně utká podruhé v kariéře na konci roku v O2 Aréně s Karlosem Vémolou. Rodák z Hradce Králové plánuje v souboji s Lohorém začlenit nové a překvapivé prvky do svého projevu v kleci. Výhodou je i nedávná zkušenost s pětikolovým zápasem.

  • Patrik Kincl - vítěz zápasu: 1,35
  • Alex Lohoré - vítěz zápasu: 2,94

Alex Lohoré je bývalým pětinásobným šampionem různých evropských organizací a v rámci Oktagonu jde do své druhé titulové bitvy. Naposledy si poradil s rozjetým Zdeňkem Polívkou, kterého ukončil TKO v prvním kole. Da Killa Kid dosud nikdy neprohrál na submisi a momentálně plánuje natrvalo zakotvit ve střední váze. Také on je komplexním bojovníkem, který má co nabídnou v postoji i na zemi. Může se pochlubit vynikajícím kardiem a srdcem válečníka, dokonce ani Karlos Vémola ho nedokázal ukončit před časovým limitem.

TIP: Zápas skončí na body, v kurzu 1,90 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Zápas na 5x5 minut nabídne vyrovnanou podívanou

V tomto zápase budou rozhodovat detaily a je velká šance, že utkání dojde do bodového rozhodnutí. Tato sázková příležitost nabízí velmi zajímavý kurz a rozhodně stojí za zvážení.

Oktagon Brno zápasy: program výsledky (fight card / karta Oktagon 35) - Oktagon Free Prelims a Round Zero živě na YouTube zdarma

Turnaj Oktagon 35 nabídne několik skvělých zápasů včetně odloženého slovenského duelu Ryšavý vs. Fodor. Štípanou v postoji pod pravidlami Undergroundu předvedou Marek Bartl s Radkem Roušalem.

Zajímavý bude i návrat oblíbeného Radovana Úškrta či brněnského sparinga Jiřího Procházky Jay Jay Gottvalda. Hodně vyhrocený střet nabídne i zápas Nathana s Adamem, jejichž přípravu mapoval projekt Kdo přežije. Na všechny Oktagon 35 výsledky a orientační časy zápasů se podívejte v této tabulce. Studio Round Zero s Oliverem Sálusem startuje tradičně v 17:15.

OKTAGON 35: PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
HLAVNÍ KARTA
Middleweight title fight
Patrik Kincl (TKO) vs. Alex Lohoré REPORT
Lightweight Karol Ryšavý (TKO) vs. František Fodor REPORT
Welterweight Andrej Kalašnik (body) vs. Joel Dos Santos REPORT
Featherweight David Moon vs. Jakub Dohnal (body) REPORT
Welterweight Robert Pukač (body) vs. Tomáš Meliš REPORT
Lightweight Ronald Paradeiser (body) vs. Iamik Furtado REPORT
PRELIMS
Underground 71 kg Radek Roušal (body) vs. Marek Bartl REPORT
Middleweight Marek Mazuch vs. Jorge Bueno (submise) REPORT
Catchweight 81 kg
Selim Topuz vs. James Lewis (submise) REPORT
Middleweight
Nathan Dzaba vs. Adam Raiter (TKO) REPORT
Middleweight Denis Kurdinov vs. Radovan Úškrt (TKO) REPORT
FREE PRELIMS YOUTUBE
Light heavyweight Jan Gottvald (body) vs. Edilson Franca REPORT

Jak sledovat Oktagon online live stream (Oktagon Brno živě dnes): Oktagon zdarma na Tipsport? Přímý přenos v TV? PPV Oktagon

Na Tipsport TV můžete znovu sledovat všechny zápasy živě z pohodlí vašeho domova, nebo kdekoliv na cestách s přístupem na internet. Ke spuštění streamu stačí vytvoření nového účtu (7 dní sledování zdarma), nebo vsazený tiket za alespoň 30 Kč v posledních 14 dnech. K dispozici je i placený pay-per-view stream (PPV), za který v předprodeji zaplatíte 10,99 EUR a v den konání turnaje 13,99 EUR.

Oktagon video a záznam (sestřihy)

Oktagon v televizi dlouhodobě dostupný není a nedoporučujeme ani případné sledování pirátského streamu. S odstupem několika dnů umisťuje Oktagon všechny zápasy na oficiální YouTube kanál. Na video upoutávku k turnaji v Brně se podívejte v následujícím videu.

Oktagon 35 lístky (vstupenky Oktagon Brno)

Turnaj Oktagon 35 se poprvé uskuteční ve Winning Group Areně (hala Rondo) a na rozdíl od improvizovaných turnajů v pevnosti Brno během pandemie požene tentokrát bojovníky několik tisíc diváků. Vstupenky Oktagon 35 je možné zakoupit online v síti ticketportal. Cena vstupenek je v rozmezí 790 Kč – 1990 Kč.

Brno Oktagon 35 váha: oficiální vážení Oktagon 35

Všechny bojovníky i tentokrát čeká před sobotním turnajem boj s váhou, který můžete sledovat živě zdarma na YouTube kanálu Oktagonu v pátek 16. září od 9:00. Veřejné vážení proběhne v pátek od 18:30 na Dominikánském náměstí v Brně. Výsledné hodnoty najdete i v této přehledné tabulce.

OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ OKTAGON 35 (KG)
Patrik Kincl 83,8 Alex Lohoré 83,6
Karol Ryšavý 70,75 František Fodor 70,7
Andrej Kalašnik 77,45 Joel Dos Santos 77,6
Marek Mazuch 84,3 Jorge Bueno 84,55*
David Moon 67,25* Jakub Dohnal 66,0
Selim Topuz 80,85 James Lewis 80,2
Radek Roušal 71,45* Marek Bartl 70,8*
Ronald Paradeiser 70,75 Iamik Furtado 71,6*
Robert Pukač 77,5 Tomáš Meliš 77,5
Nathan Dzaba 82,4 Adam Raiter 83,6
Denis Kurdinov 85,45*
Radovan Úškrt 84,2
Jan Gottvald 93,4 Edilson Franca 93,85

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Aktuálně: Oktagon online report a výsledky

Na tomto místě najdete online textovou reportáž ze všech utkání na kartě Oktagon 35 přímo z místa konání. Zajímavosti a pohled do zákulisí pro vás zachytáváme na instagramu FightLive tady.

Patrik Kincl vs. Alex Lohoré

Šampion Patrik Kincl vstoupil do utkání velmi sebevědomě a hned první úder našel svůj cíl. To hlavní ale mělo terpve přijít. Po dvou minutách prvního kola vytáhl Patrik Kincl pekelný high kick, který čistě dopadl na Alexův krk. Od té chvíle byl francouzský bojovník extrémně otřesený, čehož zkušený Kincl využil ve svůj prospěch a Lohorého ukončil tvrdým ground and pound u pletiva. Více se dočtete tady.

Karol Ryšavý vs. František Fodor

Slovenské derby začlo pořádně zostra a už po minutě boje vzal Ryšavý Fodora na zem. Svěřenec Attily Végha se pokusil nasadit techniku arm triangle a zdálo se, že bude úspěšná. Fodor však tento kritický moment ještě přežil.

Těsně před koncem prvního kola už ale nedokázal najít odpověď na nesmírně tvrdé lokty Ryšavého na zemi. Karol Bomby Ryšavý podle očekávání porazil Františka Fodora a mohl si vychutnat vítězné pivko přímo na břevnu klece.

Andrej Kalašnik vs. Joel dos Santos

Jeden z hlavních taháků turnaje přinesl v prvním kole hlavně postojářskou přestřelku, která se ve druhé polovině změnila v grapplerský souboj na zemi. V obou případech měl lehce navrch domácí hrdina, který byl rychlejší v pohybu a jeho údery častěji nacházely cíl.

Ve druhém kole to byl opět především Kalašnik, kdo přebíral iniciativu a byl i aktivnější v klinčích na pletivu. Cítit byly hlavně jeho lowkicky, které dělaly brazilskému soupeři velké problémy. Ve třetím kole předvedl Andrej Kalašnik takticky výborný výkon a dos Santose k ničemu nepustil. AK-47 si tak zaslouženě došel pro vítězství na body, která ho posune do TOP 5 velterové váhy!

David Moon vs. Jakub Dohnal

Domácí Jakub Dohnal předvedl v prvním kole velmi pěkný výkon v postoji a hned několikrát Davidem Moonem viditelně otřásl. Kanaďan ve druhém kole zabral a průběh utkání srovnal. Druhá pětiminutovka byla plná přesných úderů z obou stran, a tak bylo jasné, že o vítězi rozhodne poslední kolo. I to bylo extrémně vyrovnané, v krásném zápase ale nakonec na split decision zvítězil domácí Jakub Dohnal.

Robert Pukač vs. Tomáš Meliš

Úvodní kolo tohoto zajímavého souboje ve velterové váze se neslo ve znamení naprosté dominance Roba Pukače, který trápil Meliše celých pět minut na zemi. Několikrát se pokusil nasadit kimuru i krucifix, zdatný grappler Tomáš Meliš ale ukončení tímto způsobem nepřipustil.

Diamantový Čávo dokázal Meliše dopravit na zem pomocí takedownu také na začátku druhého kola i třetího kola, jeho aktivní práce nicméně k ukončení zápasu nevedla, a tak zápas došel až bodovému rozhodnutí. V tomto případě měli ale rozhodčí jednoduchou práci a za vítěze utkání označili fyzicky skvěle připraveného Roba Pukače.

Ronald Paradeiser vs. Iamik Furtado

Iamik Furtado se v začátku zápasu prezentoval několika rychlými lowkicky, jinak měl ale průběh zápasu pevně pod kontrolou Rony Paradeiser. Vytáhlý slovenský bojovník trápil Francouze téměř celé kolo na zemi, ten ale veškeré snahy o submise perfektně ubránil a šlo se do druhého kola.

Hned na konci první minuty druhého kola poslal Rony Furtada tvrdě k zemi a opakoval se totožný scénář, jako v úvodním kole. Slovenský bijec měl jasně navrch ve všech aspektech boje, k ukončení zápasu to ale z jeho strany nevedlo. Furtado Paradaisera prakticky ničím neohrozil, a ten si tak došel pro jednoznačné vítězství na body.

Rony Paradeiser Foto: OKTAGON MMA

Radek Roušal vs. Marek Bartl

Ryze postojářský souboj dvou vynikajících strikerů nabídl fantastické a divácky atraktivní první kolo plné tvrdých úderů, lowkicků i roundkicků z obou stran. Přesnější byl v tomto kole Roušal, který způsobil Bartlovi krvavé zranění v obličeji a po jednom z kopů ho poslal k zemi.

Ve druhém kole se Bartl pokusil přidat na agresivitě, Roušal ale většinu jeho pokusů viděl a včas se jim stihl uhnout. Sám naopak rozdával tvrdé údery z ústupu a i toto kolo si pravděpodobně připsal na svou stranu.

Ve třetím kole si Radek Roušal výborně hlídal pozici a Marka Bartla prakticky k ničemu nepustil. Sám naopak soupeře poslat do počítání po neuvěřitelně tvrdé prozažené zadní. Zápas dospěl až do bodového rozhodnutí o vítězí ale nebyl sebemenší pochyb. Radek Roušal vítězí zaslouženě na body a celá hala je na nohou!

Marek Mazuch vs. Jorge Bueno

Tak tohle je velký šok! Jorge Bueno uškrtil Marka Mazucha na techniku Rear Naked Choke v prvním kole! Brazilec se dostal slovenskému bojovníkovi na záda už v úvodních vteřinách zápasu poté, co Mazuch promáchl svůj pravý hák. Následně ve velmi složité pozici na zemi více než 2 minuty vzdoroval, Bueno ale nakonec přeci jen velkého favorita utáhl a slaví velmi cenné vítězství. Po zápase ho přímo v kleci vyzval na souboj Vašek Mikulášek.

Selim Topuz vs. James Lewis

V utkání posledního vítěze německé Oktagon výzvy Selima Topuze a zkušeného anglického bojovníka Jamese Lewise jsme viděli boj v postoji i na zemi. Zápas ovšem trval pouze necelých 5 minut. James Lewis se dokázal dostat do zad Selima Topuze a trpělivou prací si nachystat škrcení, které nakonec bylo úspěšné.

Nathan Dzaba vs. Adam Raiter

Souboj dvou účastníků Survivoru rozjel Adam velkým tlakem v úvodních vteřinách prvního kola. Nathan se snažil odpovědět svazováním Adama u pletiva, kde rozdával tvrdá kolena. Celkově živější Adam na to byl lépe silově a těsně za polovinou prvního kola rozjel tvrdé lokty na zemi, na které Nathan nedokázal najít odpověď a rozhodčí Jan Voborník utkání předčasně ukončil ve prospěch kurzového outsidera Adama Raitera.

Adam Raiter vítězí Foto: OKTAGON MMA

Denis Kurdinov vs. Radovan Úškrt

Dámy a pánové, to byl návrat jako hrom. Radovan Úškrt nedal ukrajinskému soupeři vůbec žádnou šanci a už v prvním kole ho po minutě a 12 vteřinách poslal tvrdým knouckoutem k zemi! Tenhle zvedák sedl parádně! Po zápase dokonce vyšlo najevo, že slovenský zápasník bojoval se zlomenými žebry.

Rado Úškrt Foto: OKTAGON MMA

Jan Gottvald vs. Edilson Franca

Úvodní minuty zahajovacího zápasu turnaje se nesly ve velmi opatrném duchu až do poslední minuty kola, kdy Franca nejprve rozdal levou zadní a poté i nepříjemný úder na spodek, který s domácím bojovníkem dost otřásl. Následně vzal Brazilec Gottvalda na zem, kde zbytek kola odkontroloval a úvodní pětiminutovku si připsal jasně na svou stranu.

Druhé kolo bylo plné thajských klinčů u pletiva, kde Gottvald zasazoval Francovi tvrdé lokty i kolena, čímž viditelně bral soupeři spoustu energie. V závěru kola pak Jay Jay dotáhl pokus o takedown. Ve třetím kole výkon Gottvalda ještě gradoval a zhruba v polovině dostal Francu do obrovských problémů díky tvrdému ground and pound na zemi. Houževnatý Brazilec tuto kritickou situaci s vypjetím všech sil přežil a zápas došel do bodového rozhodnutí, kde rozhodčí zápasu přisoudili výhru Janu Gottvaldovi, dokonce 3:0 na kola.


1️⃣ Kdy a kde se koná turnaj Oktagon 35?

Galavečer Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré se uskuteční v sobotu 17. září v Brně. Analýzu a informace nejen k hlavnímu zápasu přinášíme uvnitř článku.

2️⃣ Je možné sledovat Oktagon zdarma livestream?

Pro sledování online livestreamu ze všech utkání Oktagon 35 máte k dispozici několik možností. Detailní informace a časy zápasů najdete po rozkliknutí článku.

3️⃣ Kdy a s kým měl Kincl poslední zápas?

Šampion střední váhy organizace Oktagon, Patrik Kincl, naposledy zápasil 26. února, kdy na turnaji Oktagon 31 porazil na body Piráta Krištofiče a vybojoval titul organizace Oktagon MMA.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...

Alex Lohoré slaví své první vítězství v organizaci Oktagon

Alex Lohoré - profil a zápasy MMA bojovníka

Francouz Alex Lohoré je komplexní MMA zápasník 🤼 se zkušenostmi z předních světových organizací Bellator, Cage Warriors a další.☝ Toto je...