Oktagon 35: Kalašnik vs. dos Santos sázkový tip, analýza a stream

Brněnský Andrej Kalašnik je jedním z největších taháků turnaje Oktagon 35. Do cesty se mu postaví nepříjemný Brazilec Joel Dos Santos. Na co si vsadit?

Andrej Kalašnik Foto: OKTAGON MMA

Brno Oktagon 35 online: Andrej Kalašnik vs. Joel Dos Santos informace a sázení

Skvělou pozvánkou na sobotní turnaj Oktagon 35 je česko-brazilská bitva Kalašnik vs. Dos Santos. Domácí bijec s přezdívkou AK-47 bude okolo 21:45 čelit podceňovanému, avšak velmi kvalitnímu soupeři. Připíše si Kalašnik jubilejní desátou výhru kariéry? Sledujte všechny zápasy na Tipsport TV ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Andrej Kalašnik se bude na turnaji Oktagon 35 moci spolehnout na masivní diváckou podporu i bezproblémově odjetou přípravu pod vedením Martina Karaivanova. Na domácí půdě se chce ukázat a zároveň odčinit poslední, velmi tvrdou porážku od Kaika Brita. Právě na postoj se aktuální šestka velterové divize hodně zaměřila, naopak wrestling a kontrola soupeře na zemi bude díky mnoha úspěchů v řecko-římském zápase znovu hlavní zbraní domácího borce.

Joel Dos Santos si v posledním zápase pod organizací DFN vyšlápl na tvrďáka Vlasta Čepa a správně zvolenou taktikou založenou na takedownech si došel pro vítězství na body. Brazilec je v posledním období poměrně aktivní a momentálně má v zádech sérii dvou vítězných zápasů.

Kalašnik jde díky domácímu prostředí a výškové převaze do zápasu jako velký kurzový favorit. Sázkaři už na jeho vítězství poslali téměř půl milionů korun. Dos Santos měl navíc v pátek problémy na váze, což se na jeho zápasovém rozpoložení může podepsat. Brazilský tygr v poslední době střídá velter se střední váhou a hubnutí mu evidentně vůbec nechutná. Fyzicky nadupaný Andrej Kalašnik by právě tohoto mohl využít a ve velmi vyrovnaném zápase si dojít pro vítězství na body.

TIP: Kalašnik vyhraje na body, v kurzu 2,20 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Sázky na přesné ukončení

Jak zápas Kalašnik vs. Dos Santos Oktagon 35 sledovat živě zdarma? Livestream

Na celý turnaj Oktagon 35 se můžete podívat živě na Tipsport TV. K dispozici je také placený PPV stream. Na předzápasovou video upoutávku se podívejte zde.

Sledujte Oktagon 35 živě na Tipsport TV

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Radek Roušal se na turnaji Oktagon 35 poměří s Markem Bartlem

Oktagon 35: Roušal vs. Bartl analýza, kurzy a livestream

Jedním z divácky nejatraktivnějších zápasů turnaje Oktagon 35 v Brně bude nepochybně souboj Roušal vs. Bartl. Na rozbor utkání se podívejte...