Oktagon 35: Nathan Dzaba vs. Adam Raiter kurzy a livestream

Zápas Adama Raitera s Nathanem Christiánem Dzabou na Oktagonu 35 budí zasloužené emoce. Podívejte se na analýzu Survivor souboje Nathan vs. Adam a návod na livestream zdarma.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Adam porazil Nathana tvrdým ground and pound (TKO) v prvním kole. VIDEO NÍŽE V ČLÁNKU.

Adam Raiter bude bojovat na Oktagonu 35 Foto: Profimedia

Oktagon 35: Nathan Dzaba vs. Adam Raiter kurzy a tip na Survivor fight

Jedním z taháků nadcházejícího Oktagonu 35, který proběhne už 17. září v Brně, bude i Survivor fight mezi Nathanem Jabou a Adamem Reiterem. Pro oba to bude premiéra v MMA. Dzaba i Raiter se proslavili v reality show Survivor, kterou moderoval promotér Oktagonu Ondřej Novotný. Klikněte zde a sledujte živě a zdarma Oktagon 35.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Nathan Christián Dzaba i Adam Raiter jsou v MMA prakticky naprostými začátečníky. V posledních měsících se sice oba vrhli naplno do tréninku, nicméně v zápase se nedá očekávat nějaký přehled vybroušených technik. Rozhodovat bude nejspíše hlavně fyzička a srdce bojovníka.

Nathan Dzaba si zatrénoval například s Karlosem Vémolou a dlouhodobě spolupracoval se Spartakus Fight Gymem pod vedením Attily Végha. Adam Raiter nejprve trénoval pod Patrikem Kinclem a následně přestoupil do PriMMAt Gymu Praha, kde se cvičí pod Davidem Kozmou.

TIP: Zápas skončí na body v kurzu 2,65 sipka Vsadit a sledovat na Tipsportu

Zápas skončí na body Oktagon 35

Mírným kurzovým favoritem Survivor fightu na brněnském turnaji Oktagon 35 je Nathan Dzaba, nicméně nejlepší volbou na tiket je pravděpodobně sázka na rozhodnutí zápasu na body. Dá se totiž očekávat poměrně vyrovnaný zápas, kdy se ani jeden z obou borců nejspíše nedostane do situace, ze které by mohl celý fight ukončit.

Oktagon 35: Nathan Dzaba vs. Adam Raiter livestream

Zápas Kdo přežije: Nathan vs. Adam můžete stejně jako ostatní fighty na turnaji Oktagon 35 živě sledovat prostřednictvím livestreamu na Tipsport TV. Všechny duely najdete v záložce "Live", kde si následně stačí vybrat konkrétní zápas. K dispozici budou jako obvykle i live sázky, které můžete vsázet přímo v průběhu jednotlivých zápasů

Sledujte živě bitvu Adam vs. Nathan na Oktagonu 35

Zde se můžete podívat na předzápasové video:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Andrej Kalašnik

Oktagon 35: Kalašnik vs. dos Santos sázkový tip, analýza a stream

Brněnský Andrej Kalašnik je jedním z největších taháků turnaje Oktagon 35. Do cesty se mu postaví nepříjemný Brazilec Joel Dos Santos. Na...

Úřadujícího šampiona Patrika Kincla čeká obhajoba s Alexem Lohoré

Oktagon 35 Brno: Kincl vs. Lohoré - kurzy, karta a livestream

Oktagon v Brně ⚡ se uskuteční 17. září a pro moravskou metropoli půjde o mimořádnou sportovní událost✔️. Veškeré informace najdete v tomto...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...