Oktagon 35: Roušal vs. Bartl analýza, kurzy a livestream

Jedním z divácky nejatraktivnějších zápasů turnaje Oktagon 35 v Brně bude nepochybně souboj Roušal vs. Bartl. Na rozbor tohoto utkání, včetně sázkového tipu, se podívejte v článku.

Radek Roušal se na turnaji Oktagon 35 poměří s Markem Bartlem Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 35 Brno: Radek Roušal vs. Marek Bartl - pravidla Underground (71 kg)

O hlavní zápas prelims karty se v Brně postará duel dvou výborných strikerů. Šampion organizace DFN, Radek Roušal, se v sobotu 17. září okolo 19:45 poměří s daleko zkušenějším Markem Bartlem v zápase pod pravidlami Oktagon Underground. Ostrý stand-up, malé rukavice, lokty, kolena, spousta krve. Tenhle zápas bude bavit, proto si ho nenechte ujít v livestreamu zdarma na Tipsport TV ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Bartl vs. Roušal kurzy, sázky a tip

Radek Roušal nemůže jakožto velký brněnský patriot chybět na extrémně nabité kartě turnaje Oktagon 35. Teprve 26letý český talent, který se vedle svých nekompromisních výkonů zapsal do povědomí fanoušků i kontroverzním tetováním, má před sebou velkou výzvu. Jeho bilance v postojových disciplínách vykazuje takřka 30 zápasů a pouze v sedmi případech odcházel poražen. Jeho šestizápasová vítězná šňůra v DFN mu jako prvnímu bojovníkovi vynesla šampionský titul této rozvíjející se slovenské organizace.

„Ruchy“ se připravuje v klubu Muay Thai Brno pod Karlem Kaiserem a v postoji momentálně patří mezi to nejlepší, co česko-slovenská scéna nabízí. Zároveň je kolem jeho zápasů vždy velké pozdvižení, včetně ostrých staredownů i památných nástupů do klece. V samotném zápase vyniká skvělým pohybem i kardiem a hlavně se vyžívá v pěstních přestřelkách.

Marek Bartl je stálicí organizace Oktagon a člen vůbec první osmičlenné sestavy show Oktagon Výzva. V posledních letech se zaměřil na MMA, kde střídal výhry a prohry. Nyní ho ale čeká zápas v postoji, kde svoji kariéru nastartoval a v minulosti absolvoval více než 100 zápasů. Před zápasem s Roušalem vycestoval na přípravný kemp do polského Ankos MMA, jinak je dlouholetým členem bratislavské Octagon Fighting Academy.

Favoritem podle sázkových kurzů je Radek Roušal, který se specializuje právě na postoj, zatímco Marek Bartl trénuje komplexní MMA. Tip na vítězství domácího borce, kterého požene početný „kotel“ fanoušků, stále nabízí velmi pěkný kurz.

TIP: Roušal zvítězí, v kurzu 1,50 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Radek Roušal je papírovým favoritem

Jak a kde sledovat zápas Bartl vs. Rouchal živě Oktagon 35? Online livestream

Zápas Roušal vs. Bartl přijde na řadu jako hlavní duel prelims karty okolo 19:45 a sledovat ho můžete v livestreamu na Tipsport TV. Nezapomeňte, že jednoduchou online registraci na pár kliknutí vám Tipsport připíše pěkný sázkový bonus 300 Kč, za který si můžete rovnou vsadit na své favority.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

ilustracni-foto.jpg

Jágr a MMA jako oblíbený sport

Bojový sport MMA a jeho obliba u sportovních fanoušků a veřejnosti v poslední době stále raketově letí vzhůru a zajímá se o něj stále více...