Oktagon 36: Eckerlin vs. De Oliveira 2 datum, karta a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Cirkus Oktagon to podruhé rozbalí v německém Frankfurtu. Zápasový program, který aspiruje na nejlepší kartu roku, nabídne obrovskou show! Kurzy, fight card a online výsledky galavečeru Oktagon 36 najdete v tomto článku.

ANALÝZA A TIPFIGHT CARD
LIVESTREAM – LÍSTKYVÁHA
ONLINE REPORT

Christian Eckerlin v souboji s Nevesem de Oliveirou Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 36: 9,7/10

  • Datum a místo: Sobota 15. 10. 2022, od 18:00, Frankfurt, Německo
  • Kurzová nabídka: U sázkových kanceláří najdete kurzy na všechny zápasy

Oktagon 36 Frankfurt: Christian Eckerlin vs. Denilson Neves De Oliveira 2

Organizace Oktagon MMA napíše druhý díl svého působení v Německu. Legendární Festhalle v sobotu 15. října od 18:00 znovu zažije nával adrenalinu a emocí. Na fantasticky složené kartě turnaje Oktagon 36 nechybí hvězdy jako Pirát Krištofič, Miloš Meloun Petrášek, nebo kontroverzní Baba Jaga Mikulášek. Sledujte celý turnaj živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Na turnaji Oktagon 36 se představí celá řada domácích i zahraničních hvězd. Hlavní souboj večera obstará pikantní odveta mezi německou megastar Christianem Eckerlinem a Nevesem de Oliveirou, jejichž první vzájemný duel nakonec skončil bez výsledku. Tento galavečer nabídne zápasy světové úrovně, jakými bude například střet dvou UFC veteránů Veličkovič vs. Apollo Silva.

OKTAGON 36
✔️Kdy: 15. října, od 18:00
✔️Kde: Festhalle, Frankfurt, Německo
✔️Karta: Zobrazit
✔️Livestream: Tipsport TV, PPV

Samuel Pirát Krištofič vs. Zdeněk Polívka analýza a sázkový tip

Na své si přijde i česko-slovenský fanoušek. Jedním z nejatraktivnějších duelů je souboj Samuela Krištofiče se Zdeňkem Polívkou ve střední váze. Vítěz tohoto utkání udělá výrazný krok směrem k titulové šanci.

Pirát Krištofič přišel o prozatímní pás šampiona letos v únoru, kdy v pětikolové válce podlehl na body Patriku Kinclovi. Slovenská ikona bojové scény ovšem nejen v tomto zápase ukázala velké srdce válečníka. Pirát dosud nikdy v kariéře neprohrál před časovým limitem. Jeho velkou doménou je komplexnost, zkušenosti a silná fanouškovská základna v Česku i na Slovensku.

BILANCE
Samuel Krištofič (14-4) Zdeněk Polívka (8-5)

Zdeněk Polívka byl hlavním iniciátorem zápasu s Pirátem Krištofičem. Právě on skrze sociální sítě vyzval svého daleko zkušenějšího protivníka a právě tento duel bude pro mladého bojovníka jednou z největších kariérních výzev.

A rozhodně není bez šance. Polívka v minulosti několikrát ukázal, že se spolu s týmem na soupeře dokáže skvěle připravit, což na vlastní kůži pocítili v poslední době Eric Spicely, Robert Bryczek a naposledy Cheick Kone. Zástupce Cage Warriors MMA Říčany navíc vyniká fyzickou průpravou, a tak by toto utkání mohlo dojít až k bodovému rozhodnutí.

TIP: Zápas skončí na body, v kurzu 1,90 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Kurz na bodové rozhodnutí vykazuje solidní hodnotu

Oktagon 36 karta, zápasy, výsledky online, fight card: kdy je Oktagon v Německu?

Velmi očekávaným zápasem je bitva německého terminátora Stephana Pütze s miláčkem fanoušků Milošem Petráškem. Rozhodně ale doporučujeme podívat se na všechna utkání, tento turnaj totiž bude stát za to.

OKTAGON 36 KARTA
Hlavní karta
Catchweight 82 kg Christian Eckerlin (submise) vs. Denilson Neves de Oliveira REPORT
Heavyweight Jeremy Kimball vs. Hatef Moeil (TKO) REPORT
Light heavyweight Stephan Pütz (body) vs. Miloš Petrášek REPORT
Welterweight
Bojan Veličkovič vs. Apollo Silva (body) REPORT
Middleweight Samuel Krištofič (body) vs. Zdeněk Polívka REPORT
Welterweight
Maté Kertész (body) vs. Christian Jungwirth REPORT
Prelims
Welterweight
John Hathaway (body) vs. André Dedé Ricardo REPORT
Catchweight 99 kg Alexander Poppeck (TKO) vs. Nermin Hajdarpašič REPORT
Middleweight Václav Mikulášek vs. Hojat Khajevand (submise) REPORT
Lightweight Marek Bartl vs. Ebrahim Hosseinpour (body) REPORT
Strawweight Katharina Dalisda (body) vs. Mallory Martin REPORT
Early prelims / Free Youtube
Welterweight
Jakub Bahník (diskvalifikace soupeře) vs. Jamie Cordero REPORT

Oktagon 36

Kde německý turnaj Oktagon 36 sledovat živě online? Livestream, přímý přenos v TV, PPV oktagon.tv

Sledujte celý turnaj Oktagon 36 živě na Tipsport TV. Za jednoduchou online registraci si navíc přijdete na pěkný vstupní bonus, za který si můžete rovnou vsadit na svoje favority. Pro stávající hráče platí podmínka mít vsazený tiket alespoň za 30 Kč v posledních 7 dnech. Přímé přenosy všech utkání najdete v sekci LIVE.

K dispozici je znovu oficiální pay-per-view (PPV) stream organizace Oktagon. Cena je v předprodeji 10,99 EUR a v den konání turnaje 13,99 EUR. Oktagon v TV dlouhodobě u nás ani na Slovensku dostupný není. Stejně tak nepočítejte s volně dostupnými streamy na internetu. Ve videu se podívejte na první duel mezi Eckerlinem a Oliveirou, který vzbudil velké kontroverze a zpětně byl německou MMA federací vyhodnocen jako No Contest.

Oktagon 36 vstupenky (Oktagon Frankfurt lístky)

V síti ticketmaster.de jsou stále v prodeji vstupenky přímo do ikonické arény Festhalle ve Frankfurtu. Stejně jako v červnu, také tentokrát se očekává naplnění maximální možné kapacity. Dodejme, že organizace Oktagon v rámci prvního turnaje ve Frankfurtu zlomila divácký rekord v Německu a sklidila obrovské množství pozitivních ohlasů.

Oficiální váha Oktagon 36 Německo

Zajímavé momenty nepochybně nabídne už páteční oficiální váha bojovníků. O tom, kdo se s ní popere nejlépe, a kdo bude mít naopak problémy, vás budeme informovat prostřednictvím této tabulky.

OFICIÁLNÍ VÁHA OKTAGON 36
Christian Eckerlin 82,0 Denilson Neves de Oliveira 82,3 *
Jeremy Kimball 115,3 Hatef Moeil 115,4
Stephan Pütz 93,0 Miloš Petrášek 93,4
Bojan Veličkovič 77,4 Apollo Silva 76,9
Samuel Krištofič 84,2 Zdeněk Polívka 84,3
Maté Kertész 77,3 Christian Jungwirth 77,5
John Hathaway 77,4 André Dedé 77,4
Alexander Poppeck 98,9 Nermin Hajdarpašič 98,1
Václav Mikulášek 84,4 Hojat Khajevand 84,1
Marek Bartl 70,3 Ebrahim Hosseinpour 70,8
Katharina Dalisda 52,65 Mallory Martin 52,4
Jakub Bahník 77,5 Jamie Cordero 77,6

Oktagon aktuálně dnes: online report – průběh zápasů

Ze všech zápasů turnaje Oktagon 36 ve Frankfurtu vám na tomto přineseme online report o průběhu a výsledcích.

Christian Eckerlin vs. Denilson Neves de Oliveira

Bouřlivě povzbuzovaný miláček fanoušků Christian Eckerlin do hlavního zápasu vlétl ve velkém stylu a v úvodních minutách byl rozhodně aktivnější. Postupem času ale De Oliveira srovnal krok a sám vyslal několik přesných úderů na spodek. Druhé kolo se neslo jasně ve znamení Eckerlina.

Od třetího kola naopak přebíral iniciativu Brazilec a domácí bijec si procházel velkou krizí. V závěru čtvrtého kola přišel takedown Eckerlina a následné škrcení Rear Naked Choke, které De Oliveira po chvíli vzdoru odklepal. V zajímavém utkání tak vítězí kurzový favorit Christian Eckerlin.

Jeremy Kimball vs. Hatef Moeil

První kolo souboje těžkotonážníků se neslo ve znamení snahy Moeila dostat Kimballa na zem. Ten se ale prezentoval fantastickou obranou proti všem takedownům, a tak zápas zůstal v postoji. Rozhodující moment přišel na začátku druhého kola, kdy Hatef Moeil přeci jen dokázal Kimballa dostat pod sebe a loktem mu způsobit velmi nepříjemné a krvavé zranění. Stává se tak prvním titulovým vyzyvatelem těžké váhy.

Stephan Pütz vs. Miloš Petrášek

Miloš Meloun Petrášek dokázal v prvním kole dobře kopat lowkicky a několikrát otřásl Stephanem Pützem, který byl zase aktivnější na pletivu v klinčích. Oba si z úvodní pětiminutovky odnesli krvavé zranění.

Také druhé kolo nabídlo nesmírně zajímavou podívanou hned od prvních vteřin. Pütz se pokusil vzít Petráška na zem, ten ale jeho pokus skvěle odbránil, dál byl ale v defenzivní pozici na pletivu, která se v čase zhoršovala a jako zázrakem nedošlo k ukončení zápasu po dalším přenesení na zem a tvrdém ground and pound ze strany T-800. Meloun však pro tuto chvíli kritickou chvíli přežil.

Ve třetím kole se Stephan Pütz vrátil k tomu, co mu skvěle fungovalo ve druhé pětiminutovce a hned na úvod kola vzal Petráška pod sebe. Tam ho následně trápil až do konce obrovsky krvavého zápasu a suverénním způsobem si došel pro vítězství na body.

Bojan Veličkovič vs. Apollo Silva

Bitva dvou špičkových UFC veteránů a hvězd světového MMA se v prvním kole odehrával výhradně v postoji. O výrazné převaze jednoho, či druhého ovšem nemohla být řeč. To se změnilo hned v úvodních vteřinách druhého kola, kdy dokázal Apollo dostat Veličkoviče tvrdým úderem na zem a tam Srba kontrolovat. Veličkovič se situaci velmi brzo dokázal otočit a zbytek kola se znovu přeléval ze strany na stranu.

Rozhodující třetí kolo začala výměnou round kicků na žebra z obou stran. Veličkovič se následně pokusil dostat Silvu na zem, Brazilec ale tento pokus dobře odbránil na pletivu. O minutu později už ale byl jeho takedown úspěšný, stejně tak ale dokázal doručit takedown Apollo Silva. Velmi vyrovnaný a technický duel dospěl až do bodového rozhodnutí, kde rozhodčí zvedl ruku Apollo Silvovi.

Samuel Krištofič vs. Zdeněk Polívka

Očekávaný česko-slovenský souboj generací přinesl vyrovnaný průběh úvodního kola. K vidění byla pěstní přestřelka i pasování na pletivu. Ve druhé pětiminutovce se opticky aktivnějším bojovníkem jevil být Pirát Krištofič, avšak Polívka s ním ve všech aspektech dokázal držet krok, a tak utkání bylo i nadále velmi vyrovnané.

Stejné taktiky se oba drželi i ve třetím kole, takže utkání nakonec dospělo do bodového rozhodnutí. Rozhodčí viděli vyhrát kurzového favorita Piráta Krištofiče.

Polivka vs. Krištofič Foto: OKTAGON MMA

Maté Kertész vs. Christian Jungwirth

Otvírák hlavní karty začal pořádně zostra a oba bijci si v prvním kole rozhodně nic nedarovali. Jungwirth skvěle bránil časté pokusy o takedowny a Kertészovi se vyrovnal i v přetahované v klinčích na pletivu.

Druhé kolo nesmírně tvrdého duelu se přelévalo ze strany na stranu až do chvíle, kdy Kertész dokázal doručit knockdown, po kterém šel Jungwirth okamžitě k zemi. Překvapivě rychlé se ale dokázal otřepat a pokračovat v zápase. Německý Kelt si ovšem na svoji stranu jednoznačně připsal třetí kolo. V neuvěřitelně vyrovnaném a atraktivním zápase nakonec bodoví rozhodčí překvapivě jednoznačně přisoudili výhru 3:0 na body Matému Kertészovi.

John Hathaway vs. André Dedé Ricardo

Hlavní zápas prelims karty začal podle očekávání dominancí Johna Hathawaye, někdejší UFC hvězdy, která se do klece vrátila po dlouhých 8 letech a zákeřné nemoci. "The Hitman" skvěle svazoval brazilského soupeře na pletivu a následně získaval dominantní pozice na zemi. Hathaway postupně vysál z Dedého veškerou energii a po naprosto dominantním a přesvědčivém výkonu ve všech třech kolech vítězí na body.

Alexander Poppeck vs. Nermin Hajdarpašič

Tak tohle byl zápas "na jednu branku"! Alexander Poppeck potvrdil papírové předpoklady a švédského soupeře ukončil nesmírně tvrdým ground and pound na zemi už v prvním kole. Nermin Hajdarpašič neměl v tomto střetnutí žádnou šanci a Alexander Poppeck bude nepochybně čeřit vody v polotěžké, případné těžké váze.

Václav Mikulášek vs. Hojat Khajevand

Další z kontroverzních ukončení přinesl souboj Vaška Mikuláška s Hojatem Khajevandem. Íranský bojovník s německým pasem dokázal podle očekávaní doručit několik takedownů a následně velmi dobře pracovat na zemi. Ve druhém kole se jeden z nich stal Mikuláškovi osudným a Khajevand ho uškrtil Rear Naked Choke. Baba Jaga ale signalizoval eye poke, na výsledku se však nic nezměnilo a rozhodčí Voborníka zůstalo v platnosti.

Vašek Mikulášek Foto: OKTAGON MMA

Marek Bartl vs. Ebrahim Hosseinpour

Úvodní kolo tohoto souboje přineslo grapplerskou přetahovanou na zemi s větší dominancí íranského bojovníka Hosseinpoura. Také v dalším průběhu se bojovalo převážně na zemi. První dvě rundy ale šly poměrně jednoznačně na stranu Ebrahima Hosseinpoura, protože Marek Bartl dělal spoustu chyb a pouštěl soupeře do výhodných pozic. Před třetím kole mu navíc viditelně došly síly, což vedlo k tomu, že se nedokázal v posledním kole propracovat k pokusům o submise. Ebrahim Hoseinpour si tak připisuje nečekanou výhru na body.

Katharina Dalisda vs. Mallory Martin

Domácí Katharina Dalisda posadila soupeřku už po minutě a půl boje na zadek skvělou levou zadní, Martin se ale dokázala z tohoto knockdownu dostat díky klinči na pletivu. Prakticky to stejné se stalo i půl minuty před koncem prvního kola, a proto šla tato pětiminutovka jednoznačně na stranu Dalisdy.

Také druhé a třetí kolo přineslo čistě postojářský průběh utkání. Katharina Dalisda si výborně pohlídala všechny snahy Mallory Martin o takedown a sama neustále přesně a tvrdě zasahovala svoji americkou soupeřku. Dalisda bere cenné a jednoznačné vítězství na body.

Dalisda vítězí Foto: OKTAGON MMA

Jamie Cordero vs. Jakub Bahník

Tak, jak tento zápas skvěle odstartoval, tak bohužel smolně skončil. První kolo zahajovacího zápasu přineslo skvělou výměnu úderů z obou stran a jen zázrakem se šlo do druhé pětiminutovky. Hned na začátku ale došlo k nedovolenému kopu Jamieho Cordera, kdy zasáhl klečícího Bahníka tvrdým kopem do hlavy a na základě tohoto faulu byl diskvalifikován. Vítězem je tak Jakub Bahník. Dá se ale čekat, že se v budoucnu dočkáme odvetného utkání.


1️⃣ Kdy a kde se koná Oktagon 36?

Další turnaj organizace Oktagon MMA s pořadovým číslem 36 se už 15. října 2022 koná v německém Frankfurtu. V hlavním zápase dojde na odvetu Eckerlin vs. Oliveira. Veškeré informace najdete v tomto článku

2️⃣ Kde najdu Oktagon live stream zdarma online?

Galavečer Oktagon 36 můžete sledovat živě online na mobilu, tabletu i PC. O konkrétních možnostech píšeme v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Miloš Meloun Petrášek má před sebou největší výzvu kariéry

Oktagon 36: Pütz vs. Petrášek kurzy, tip a livestream

Miloš Meloun Petrášek má před sebou největší výzvu kariéry ☝. Na turnaji Oktagon 36 ve Frankfurtu bude čelit nejlepšímu německému...