Oktagon 36: Pütz vs. Petrášek kurzy, tip a livestream

Miloš Meloun Petrášek má před sebou největší výzvu kariéry. Na turnaji Oktagon 36 ve Frankfurtu bude čelit nejlepšímu německému bojovníkovi všech dob, Stephanu Pützovi. Kde duel sledovat, a na co si vsadit, se dozvíte v článku.

Miloš Meloun Petrášek má před sebou největší výzvu kariéry Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 36 Frankfurt: Miloš Petrášek vs. Stephan Pütz – datum a kurzy

Jeden z největších českých talentů jde do boje proti mnohonásobnému německému šampionovi. Fanoušky milovaný Miloš Petrášek se na turnaji Oktagon 36 v německém Frankfurtu postaví domácí legendě, Stephanu Pützovi. Utkání je naplánováno na 21:30. Ukáže meloun konečně co v něm je a šokuje svět? Sledujte utkání Petrášek - Pütz ŽIVĚ ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Pütz vs. Petrášek živě dnes: analýza, kurzy a tip

Miloše Petráška čeká na turnaji Oktagon 36 největší životní zkouška. Svěřenec trenéra Reinderse si sám řekl o Stephana Pütze, přes kterého si hodlá dojít pro titul polotěžké váhy. 5 týdenní příprava ve vyhlášeném polském gymu Ankos MMA a víra ve své schopnosti. To jsou hlavní melounovy zbraně na cestě k vítězství v tomto velmi očekávaném utkání. V minulosti měl rodák z Poděbrad v zápasech problémy s psychikou. To ale teď nečekejte.

Už poslední vystoupení v kleci minulý rok v létě na Štvanici naznačilo, že na sobě extrémně zapracoval. Chorvata Neferanoviče ukončil už v prvním kole na oblíbenou kimuru. Obecně je wrestling a práce na zemi Petráškovou devizou. Pro svoji komplexnost, sílu a techniku je považován za jednoho z nejlepších českých bojovníků ve váze do 93 kg, dosavadním výsledkům navzdory.

Svůj potenciál ještě zdaleka neukázal. Česká špička ale o něm dobře ví. Jiří Procházka, Michal Martínek, nebo Karlos Vémola si ho pravidelně zvou na sparingy a tréninkové kempy. Temné období kariéry po dvou porážkách s Kimballem a sporné s Christensenem je pryč. Meloun se usadil, stal se otcem a v tomto zápase chce ukázat, co v něm je.

BILANCE
Miloš Petrášek (12-6) Stephan Pütz (21-5)
29 let 35 let
188 cm, 93 kg 198 cm, 93 kg

Stephan Pütz je živoucí legendou a bez nadsázky nejúspěšnějším německým zápasníkem všech dob. V uplynulé dekádě vyhrával, co šlo. Má za sebou více než 15 titulových bitev a nespočet šampionských pásů různých organizací. Svou nejslavnější éru prožil v Rusku (M-1 Global). Pro svoje dominantní výkony a hlavně odolnost si vysloužil přízvisko německý Terminátor T-800.

Stephan Pütz vstoupil do organizace Oktagon v roce 2021. Při jeho premiéře ho v titulovém zápase s Viktorem Peštou kontroverzně zastavil pro zranění ringový rozhodčí. Jeho výkon ale do té doby rozhodně nebyl ideální a to stejné se dá říci o „profesorské výhře“ na body s Martinem Zawadou na turnaji Oktagon 33 právě ve Frankfurtu.

Myšlenka, že by měl Pütz to nejlepší za sebou ale není na místě. V 35 letech stále pomýšlí na nejvyšší mety a trénuje v nejlepším německém gymu MMA Spirit. Jeho motivací je střet terminátorů, tedy zápas s Karlosem Vémolou. Do toho jestli k tomuto souboji dojde, může promluvit skvěle připravený Miloš Petrášek.

Vzhledem ke zkušenostem, titulům a domácímu prostředí jde Pütz do zápasu v pozici velkého kurzového favorita. Celkově se dá od utkání, které je vypsáno na 3 kola, čekat extrémně zajímavá podívaná. Pokud máte rádi vyšší kurzy, sportovní překvapení a silné příběhy, teď je ten správný čas poslat na tiket výhru českého bojovníka.

TIP: Miloš Petrášek zvítězí, v kurzu 2,73 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Petrášek je v tomto zápase kurzovým outsiderem

Kdy a kde zápas Pütz vs. Petrášek sledovat online? Livestream Tipsport TV

Nejen tento duel si nenechte ujít na Tipsport TV, kde najdete přímé přenosy ze všech zápasů turnaje Oktagon 36. Druhou možnosti je nákup PPV na Oktagon.tv. Na video upoutávku k zápasu se podívejte zde v čase 23:15.

Sledujte turnaj Oktagon 36

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Christian Eckerlin v souboji s Nevesem de Oliveirou

Oktagon 36: Eckerlin vs. De Oliveira 2 datum, karta a livestream

Cirkus Oktagon to podruhé rozbalí v německém Frankfurtu ✌. Na koho si vsadit, a kde celý turnaj sledovat v přímém přenosu ⏩, se dozvíte v...