Oktagon 38: Mikulášek vs. Boráros kurzy, analýza a tip

Na turnaji Oktagon 38 dojde na boxerský souboj dvou velkých bouřliváků. Baba Jaga si brousí zuby na Gábora Borárosa a tento zápas je jedním z hlavních taháků celého večera. Analýzu utkání i sázkovou inspiraci najdete v článku.

Václav Mikulášek změří síly v boxu s Gáborem Borárosem Foto: OKTAGON MMA

30. 12. Oktagon 38 Box: Gábor Boráros vs. Václav Mikulášek – informace

Ještě na začátku prosince by tento zápas nikdo nečekal. Poté, co nejprve pro turnaj Oktagon 38 vypadl Karlos Vémola a po něm i Patrik Kincl, upekl Ondřej Novotný na poslední chvíli velkou lahůdku. Boxerský duel dvou kontroverzních postav Oktagonu přitahuje velkou pozornost hned z několika důvodů. Komu tento narychlo domluvený zápas sedne lépe a zakončí rok 2022 výhrou? Sledujte utkání Baba Jaga – Boráros ŽIVĚ zdarma ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Box Oktagon 38: Mikulášek vs. Boráros kurz, sázky (4x3min., 86 kg)

Václav Mikulášek má závěr roku extrémně nabitý. Pro svérázného zápasníka půjde totiž už o třetí utkání v posledních 3 měsících, byť tentokrát ho nečeká drastické shazování váhy. Pro turnaj Oktagon 38 v O2 Aréně kývl na boxerský zápas, čímž promotérům významně pomohl zachránit atraktivitu karty. V jaké fázi ho však tato výzva zastihla, se můžeme jen domnívat. Hned po posledním vítězném zápase v Ostravě na začátku prosince totiž vyrazil zaslouženě relaxovat k moři.

Kariéra Vaška Mikuláška vzešla právě z klasického boxu, kde má bilanci 8 výher a 8 porážek. Tyto bohaté zkušenosti přetavil v květnu ve vítězství na boxerskému galavečeru Oktagon Underground, když si těsně na body poradil s velmi šikovným boxerem, Michalem Kotalíkem.

V duelu s Borárosem bude mít Baba Jaga k dispozici výškovou i váhovou převahu, mnohem zásadnější bude ale větší rozpětí paží. Mikulášek se totiž drží stylu na dlouhou vzdálenost v kombinaci s rychlými útočnými kontry. Velkou otázkou bude jeho fyzická kondice i díky zběsilému zápasovému tempu.

Zápasové informace:

  • Box, 4x3 min.
  • Catchweight 86 kg
  • Klec

Také pro Gábora Borárose přišla tato nabídka velmi nečekaně. Naposledy stál v ostrém zápase začátkem listopadu na turnaji Fabriq MMA, kde utnul sérii porážek a uškrtil Řeka Oganesyana v prvním kole. Následně ale musel ze zdravotních důvodů zrušit svoji účast na turnaji Oktagon 37 v Ostravě. Jeho operované koleno mu sice neumožnilo naskočit do MMA zápasu, přesto ho fanoušci ještě jednou v tomto roce uvidí v akci, byť tentokrát nasadí velké boxerské rukavice.

Pro Borárose rozhodně není box cizí. Minulý rok se například utkal s rapperem Rytmusem a předvedl velmi dobrý výkon, který mu vynesl výhru na body. V poslední době, i vzhledem k problémům s koleny, se navíc na postoj hodně zaměřil a pod vedením Ytose Ibragimova ho v Octagon Fighting Academy zase o něco vylepšil.

V tomto srovnání by se mohl Boráros vyrovnat Mikuláškovi i v technice, a tak klidně můžeme být svědky kurzového překvapení. Gábor navíc vyniká skvělým pohybem na nohou a celkově tipujeme, že bude na tento zápas o něco lépe fyzicky připravený.

TIP: Boráros zvítězí, v kurzu 2,94 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Kurz na Gábora Borárose si rozhodně říká o pozornost

Kde a jak sledovat Mikulášek Boraros živě livestream na Oktagon 38?

Všechny zápasy turnaje Oktagon 38 sledujte na Tipsport TV. Za rychlou online registraci získáte kromě přístupu ke sportovním livestreamům sázkový bonus, za který si můžete rovnou vsadit na své favority. Alternativou je také nákup PPV na oktagon.tv. V TV naopak přímé přenosy z turnajů Oktagonu dostupné nejsou. Na poslední boxerský výkon Vaška Mikuláška se podívejte zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MMA bojovník Vašek Mikulášek

Václav Mikulášek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Václav „Baba Jaga“ Mikulášek je kontroverzní⚡, český MMA zápasník, který si s nikým a ničím nebere servítky v kleci i mimo ní.🧨 Jeho osoba...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Alex Lohoré změří síly s Matúšem Juráčkem

Oktagon 38: Juráček vs. Lohoré analýza, tip a kurzy

Jedním z vrcholů turnaje Oktagon 38 bude souboj Matúše Juráčka s Alexem Lohoré. Přečtěte si sázkovou analýzu a návod na sledování online...