Oktagon 41: Mikulášek vs. Viszlay kurzy, tip a livestream

Na turnaji Oktagon 41 v Liberci se po 4 měsících ukáže v MMA kleci i kontroverzní Baba Jaga Václav Mikulášek. Jeho soupeřem bude houževnatý slovenský bijec Matyas Viszlay. Tady je náš tip a návod na sledování přímého přenosu.

Baba Jaga se vrací do klece Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 41: Václav Mikulášek vs. Matyas Viszlay tip, sázky, analýza a info

Svérázný Vašek Mikulášek nakonec nechybí na liberecké kartě Oktagon 41. Po tradičně komplikovaném hledání soupeře přijal výzvu sebevědomý Matyas Viszlay, což slibuje pořádně zajímavý duel. Vylepší Baba Jaga svoje aktuálně záporné skóre? Sledujte Oktagon 41 ŽIVĚ ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Václav Baba Jaga Mikulášek zápas Liberec 15. 4. (Oktagon 41)

Václava Mikuláška čeká na turnaji Oktagon 41 první zápas v tomto roce. Naposledy si vyhlášený bouřlivák poradil na začátku prosince v Ostravě s narychlo zaskakujícím Petrem Bartoňkem, kterého ubil v samém závěru prvního kola TKO. Vytoužené vítězství znamenalo přerušení hrozivé série 4 porážek v řadě. Poté následovala boxerská výhra v souboji s Gáborem Borárosem. Celkově vykazuje MMA bilance Mikuláška záporné skóre 8 výher a 10 porážek.

Baba Jaga spoléhá ve svých zápasech na tlak a KO úder v prvním kole. Do druhého kola jdou jeho zápasy zcela výjimečně a ve třetím nebyl v kariéře ještě nikdy. Bývalý extraligový boxer má velmi solidní postoj, naopak jeho obrana proti takedownům a následná práce na zemi je v zápasech podprůměrná.

BILANCE
Václav Mikulášek Matyas Viszlay
8-10 2-0
Catchweight 87 kg

Matyas Viszlay je zajímavý slovenský prospekt, který po několika zápasech mezi amatéry skočil do profi MMA a momentálně má na svém kontě 2 vítězství. V Home Credit Aréně to dobře zná, na konci února zde v rámci turnaje KSW 74 porazil favorizovaného Frederica Komuenhu na body. S největší polskou organizací má podepsaný platný kontrakt na čtyři zápasy, díky spolupráci mezi organizacemi může nyní nastoupit i pod hlavičkou Oktagonu, což bude jeho premiéra.

Viszlay je na tom velmi dobře silově, což jeho soupeři pociťují zejména při wrestlingu a takedownech. Naopak kardio není doménou ani jednoho z borců. Slovenský tvrďák o zápas s Mikuláškem hodně stál, oba spolu měli v minulosti určité rozepře na sociálních sítích, což dodává tomuto utkání ještě větší náboj. Kurzy na tento zápas jsou vzácně vyrovnané. Baba Jaga má však přeci jen více zkušeností a dlouhodobě trénuje s TOP domácími sparingpartnery. Toto utkání by si měl pohlídat a dovést ho do vítězného konce.

TIP: Mikulášek vyhraje, v kurzu 1,85 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

tip Mikulášek

Kde sledovat Oktagon 41: Mikulášek vs. Viszlay živě online? Livestream Tipsport TV

Zápasy Vaška Mikuláška jsou všechno jen ne nuda. Na jeho výkon proti nepříjemnému Viszlayovi se můžete podívat v livestreamu živě zde. K dispozici je také pay-per-view na oktagon.tv. Poslední MMA zápas s Petrem Bartoňkem můžete zanalyzovat v přiloženém videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hodnocení utkání MIKULÁŠEK VS. VISZLAY: 7,4/10

  • Datum a místo konání: Sobota 15. dubna, Home Credit Arena, Liberec
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy turnaje si můžete vsadit u sázkových kanceláří

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rozhodčí to v MMA často nemají lehké

TOP 7 domácích a zahraničních MMA rozhodčích

Ožehavým tématem ⚡ ve smíšeném bojovém umění je pozice rozhodčího. Kdo se řadí k těm nejlepším na světě a kolik vydělají 💰 se dozvíte v...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...