Oktagon 42: Keita vs. Tichota - program, kurzy, analýza a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karavana s názvem Oktagon MMA míří do Bratislavy a celé Slovensko je na nohou. Špičkové zápasy, elektrizující atmosféra a domácí hvězdy Vlasto Čepo, Karol Ryšavý, či Roman Paulus a další. Tenhle galavečer bude stát za to! Veškeré podrobnosti se dozvíte v článku.

ANALÝZA A TIPKARTALIVESTREAM
VÁHAVSTUPENKYREPORT

Losene Keita cílí na titul péroví váhy Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 42: 8,7/10

  • Datum a místo: 29. dubna, 18:00, Zimní stadion Ondreje Nepely
  • Kurzová nabídka: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

Oktagon Bratislava 2023: Keita vs. Tichota, datum, čas, místo konání

Pouhých 14 dní po turnaji v Liberci tentokrát Oktagon plánuje pobláznit Slovensko. V Bratislavě se v sobotu 29. dubna od 18:00 koná galavečer s pořadovým číslem 42, kterému vévodí fantastická bitva o titul prozatímního šampiona mezi belgickým přízrakem Losenem Keitou a extrémně talentovaným Jakubem Tichotou. Dokáže český vyzyvatel ukončit neporazitelnost Černého pantera?

Sledujte všechny zápasy živě ZDE. Za jednoduchou online registraci u Tipsportu získáte parádní vstupní bonus 300 Kč na vaše sázky a přístup k mnoha sportovním livestreamům.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Největší česko-slovenská organizace se do Bratislavy vrací po roce a půl a karta turnaje Oktagon 42 přitahuje velkou pozornost. Zimní stadion Ondreje Nepely (Tipos Aréna) se poslední dubnovou sobotu otřese v základech!

OKTAGON 42
📆 Kdy: Sobota, 29. 4. 2023, 18:00
🎟️ Kde: Zimní stadion Ondřeje Nepely, Bratislava
🖊️ Karta: Program a výsledky
⏩ Livestream: Tipsport TV, PPV

Oktagon 42 Hra o trůny: Sázková analýza, tip a kurzy: Losene Keita vs. Jakub Tichota

Losene Keita se může stát teprve druhým bojovníkem v historii Oktagonu, který bude současně držet dva titulové pásy. K opasku krále lehké divize chce přidat i ten z pérové váhy do 66 kilogramů, který aktuálně drží Maté Sanikidze. Kvůli zranění gruzínského šampiona ale nakonec na přímou konfrontaci v tuto chvíli nedojde.

O titul prozatímního šampiona se tak Keita utká s Jakubem Tichotou, který vzal zápas na short notice 2 týdny před turnajem. Ideální přípravu ale nemá ani Losene Keita, který aktuálně prochází ramadánem a drží striktně daný půst. V přípravě na 5kolovou titulovou bitvu rozhodně nic příjemného.

O kvalitách Losena Keity netřeba dlouze polemizovat. Jedna z největších hvězd organizace Oktagon demoluje své soupeře nevídanou výbušností v kombinaci s rychlostí a tvrdostí svých úderů. Jde o komplexního fightera, jehož hlavní doménou je však postoj světových kvalit.

Sebevědomý Losene Keita naposledy udělil lekci elitnímu švédskému bojovníkovi, Samuelu Barkovi, kterého ukončil TKO v postoji na začátku třetího kola. Zmínit musíme dominantní KO výhry nad Buchingerem, Ryšavým i bitvu na 5 kol s Paradaiserem.

BILANCE
Losene Keita Jakub Tichota
10-0 5-1
kurz 1,20 na vítězství kurz 4,04 na vítězství

Sledujte Oktagon 42 živě na Tipsport TV

Jakub Tichota je v očích fanoušků, trenérů a sparingpartnerů považován za jednoho z nejtalentovanějších bijců domácí scény. Nesmírně šikovný zemař se v poslední zápase utkal o titul a v nádherném a vyrovnaném zápase těsně podlehl na body Matému Sanikidzemu.

Tichota si na Keitu věří. Podle vlastních slov ho ve své hlavě jako možného soupeře má už delší dobu a teď je osud nečekaně svede proti sobě. Svěřenec Andrého Reinderse prakticky nemá co ztratit, což bude jeho nesporná výhoda. Zároveň jde o obrovskou šanci, neboť může být vůbec prvním přemožitelem zdánlivě neporazitelného Keity.

Grapplingové schopnosti Jakuba Tichoty jsou obecně zatím nedoceněné, tohle je ale přesně ten zápas, kde by se mohli naplno projevit, pakliže dokáže dostat soupeře pod sebe. Pro milovníky vysokých kurzů tu máme zajímavý tip, který si říká o pozornost.

TIP: Tichota vyhraje na submisi, v kurzu 6,00 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Tichota vyhraje na submisi

Oktagon 42 karta (card): program, zápasy, výsledky (Čepo, Ryšavý, Bartl, Paulus a další)

V Bratislavě bude k vidění několik parádních zápasů. Velkou pozornost přitahuje zajímavý česko-slovenský duel Kohout vs. Ryšavý. V souboji Čepo vs. Tuburceanu doporučujeme nemrkat, tady totiž bude KO viset ve vzduchu hned od první vteřiny.

Kromě domácích bojovníků se vrací také americký grizzly Jeremy Kimball a poprvé se v akci ukáže Brit Shem Rock, od kterého si organizace Oktagon hodně slibuje. Program a výsledky Oktagon 42 najdete v tabulce.

Oktagon 42 fight card: program, výsledky
Hlavní karta
Featherweight interim
title fight 5x5
Losene Keita (TKO) vs. Jakub Tichota REPORT 10
Middleweight Vlasto Čepo (TKO) vs. Ion Taburceanu REPORT 9
Lightweight
Matouš Kohout vs. Karol Ryšavý (body) REPORT 8
Catchweight 104 kg Jeremy Kimball (TKO) vs. Ruben Wolf REPORT 7
Catchweight 71 Shem Rock remíza Arthur Lima REPORT 6
Featherweight
Roman Paulus vs. Niko Samsonidse (body) REPORT 5
Prelims
Heavyweight Stuart Austin (body) vs. John Winter REPORT 4
Strawweight Katharina Dalisda (TKO) vs. Isabella De Pádua REPORT 3
Featherweight
Jakub Dohnal (body) vs. Callum Mullen REPORT 2
Free prelims (YouTube)
UDG pravidla Marek Bartl (body) vs. Ole Magnor REPORT 1

Jak a kde sledovat livestream Keita vs. Tichota živě online? Free stream Tipsport TV, PPV oktagon.tv, YouTube

Nejlepší volbou je kliknout ZDE a sledovat zápasy na Tipsport TV. V sekci live zde najdete streamy ze všech utkání karty a díky bonusu za online registraci si můžete rovnou vsadit na své favority. Pro stávající sázkaře platí podmínka vsazeného tiketu za minimálně 30 Kč v posledních 7 dnech.

Oktagon zdarma online jinde nenajdete, oficiální PPV je zpoplatněno částkou 10,99 EUR v předprodeji a 13,99 EUR v den konání turnaje. V televizi Oktagon turnaje dlouhodobě v přímém přenosu k dispozici nejsou. S tradiční dvoutýdenní prodlevou budou následně všechny zápasy umístěny na oficiální YouTube kanál Oktagonu.

Oktagon 42 vstupenky (MMA Oktagon 42 ticketportal Bratislava)

Lístky na turnaj do Bratislavy můžete zakoupit v síti ticketportal. Cena vstupenek se pohybuje v různých cenových hladinách. Aktuálně informace o prodeji lístků najdete na webu Oktagon MMA, nebo sociálních sítích organizace.

Oktagon 42 váha (oficiální vážení Bratislava)

Všichni účastníci turnaje Oktagon 42 v Bratislavě nejprve museli zdolat nelítostný boj s váhou. Ranní oficiální vážení proběhlo v pátek od 9:00. V podvečerních hodinách proběhne také tradiční veřejné vážení a staredowny za přítomnosti fanoušků. Výsledky oficiální váhy najdete níže.

Oficiální vážení Oktagon 42 Bratislava (Kg)
Featherweight interim
title fight 5x5
Losene Keita 65,75 vs. Jakub Tichota 65,7
Middleweight Vlasto Čepo 84,3 vs. Ion Tuburceanu 84,4
Lightweight
Matouš Kohout 70,5 vs. Karol Ryšavý 70,8
Catchweight 104 kg Jeremy Kimball 102,9 vs. Ruben Wolf 103,7
Catchweight 71 Shem Rock 70,9 vs. Arthur Lima 70,9
Featherweight
Roman Paulus 66,1 vs. Niko Samsonidse 66,1
Middleweight Ole Magnor 84,1 vs. Michal Kotalík 89,0
Heavyweight Stuart Austin 114,6 vs. John Winter 110,5
Strawweight Katharina Dalisda 52,3 vs. Isabella De Pádua 52,2
Welterweight Marek Bartl 77,6 vs. Selim Topuz 77,3
Featherweight Jakub Dohnal 66,1 vs. Callum Mullen 66,1
Welterweight James Lewis 77,5 vs. Dominic Schober

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Online Oktagon Bratislava: Report, zajímavosti, video, sestřihy

Na tomto místě najdete přímo z místa konání podrobný online report, včetně výsledků a zajímavosti. Rozhovory a pohled do zákulisí pro vás shromažďujeme na našem oficiálním instagramu tady.

Jakub Tichota vs. Losene Keita

První kolo hlavního zápasu večera o prozatímní titul pérové váhy mělo jednoznačný průběh. Keita dominoval v postoji a několikrát si nechal Tichotu postavit, přesto ho v prvním kole neukončil.

Ve druhém kole vyšlo Tichotovi několik výpadů, byly to ale spíš náhodné pokusy, otěže zápasu držel pevně ve své moci Losene Keita. Hala navíc bouřlivým pískotem dávala najevo veškeré Tichotovy náznaky o poléhávání.

Keitovi ale stále chyběl jeden úder k tomu, aby zápas ukončil, Tichota bojoval ze všech sil a nechtěl to zabalit. Ve 4. kole už ale rozhodčímu Přibylovi došla trpělivost a poté, co Keita poslal Tichotu po několikáté v zápase na zem tvrdou zadní, zápas odmával. Losene Keita podle očekávání získává prozatímní titul pérové váhy.

keita-vs-tichota.jpg Foto: OKTAGON MMA

Vlasto Čepo vs. Ion Taburceanu

Bitva dvou knokauterů se už v první pětiminutovce změnila v krvavé lázně. Čepo dokázal jako první poslat soupeře k zemi, otřesený Tuburceanu v polovině kola sáhl k záložnímu plánu a dokázal dostat slovenského bijce pod sebe. Tam ho dlouhé minuty trápil tvrdým ground and pound, které zanechalo na tváří domácího borce krvavé šrámy.

Ve druhém kole se udála velká slovensko-srbská pohádka. Zkrvavený Čepo dokázal Tuburceana trefit přesně na bradu a potom ho ubil na zemi TKO. Zimní stadion v Bratislavě se otřásl v základech!

vítěz Vlasto Čepo Foto: OKTAGON MMA

Matouš Kohout vs. Karol Ryšavý

Parádní první kolo nabídlo česko-slovenské derby mezi Karolem Ryšavým a Matoušem Kohoutem. Slovenský zápasník dokázal už v úvodu doručit knockdown, když trefil Kohouta přesně na bradu. Po zbytek kola "bomby" výborně pracoval přední rukou a nepříjemný jab způsobil Kohoutovi obrovské problémy i tržnou ránu.

Ve druhém kole se začalo hodně kopat, Kohoutova snaha byla zápas co nejvíc svazovat do klinče, v pěstních přestřelkách totiž na rychlost Karola Ryšavého nestačil. Divácky nesmírně atraktivní duel každopádně dospěl do třetího kola.

Ryšavý se v tomto zápase prezentoval fantastickým a chytrým boxem, na který se Kohoutovi nepovedlo najít účinný recept. V zápase večera si Karol Ryšavý připisuje skalp českého matadora Matouše Kohouta.

Ryšavý vs Kohout Foto: OKTAGON MMA

Jeremy Kimball vs. Ruben Wolf

To byl výkon! Americký grizzly Jeremy Kimball doslova zdevastoval obličej německého vikinga Rubena Wolfa, který jako zázrakem přežil první kolo. Ve druhém kole už to byla jednoznačná záležitost v podání Kimballa, který si připisuje další velice dominantní výhru TKO.

Shem Rock vs. Arthur Lima

Hned po pár vteřinách dokázal Lima poslat Rocka na zadek protaženou zadní. O minutu později se Brazilec dokonce pokusil o naskočený triangl, který v jednu chvíli vypadal hodně nadějně. Shem Rock se ale ze svézelné situace jako zázrakem dokázal dostat a úspěšný nebyl ze strany Limy ani pokus o heel hook. První kolo každopádně přineslo pořádnou dávku vzruchu.

Druhé kolo přineslo neuvěřitelnou grapplingovou výměnu, kdy jeden pokus o submisi střídal druhý. Hned po 10 vteřinách třetího kola se Shem Rock ponořil pro takedown a vzal viditelně vysíleného Limu na zem. Tam i přes velmi dobrou brazilcovu práci ze spodní pozice dovedl zápas do bodového výsledku. Zajímavý zápas nakonec rozhodčí vyhodnotili jako remízu (majority draw).

Roman Paulus vs. Niko Samsonidse

Po oťukávací minutce vytáhl Niko Samsonidse nebezpečné naskočené koleno, které ale Paulus včas viděl. Poté německý zápasník s gruzínskými kořeny zatlačil Pauluse na pletivo a v následném klinči vysával ze slovenkého bijce hodně energie.

Samsonidse předvedl v tomto utkání ve všech třech kolech fantastický výkon, byl jasně lepší a způsobil Paulusovi velkou damage především skvělou přední rukou. Celý zápas se odehrál v postoji a talentovaný Samsonidze si došel pro jednoznačné vítězství na body.

Paulus vs Samsonidze Foto: OKTAGON MMA

Stuart Austin vs. John Winter

Úvodní kolo tohoto duelu těžkých vah se neslo jednoznačně v režii zkušeného britského bojovníka Stuarta Austina. Někdejší přemožitel Toma Aspinalla poměrně snadno opakovaně dostal Wintera pomocí takedownu na zem a tam dlouhé minuty zápas kontroloval.

V tomto duchu se neslo i druhé a třetí kolo, surinamský bojovník John Winter v tomto zápase nic nepředvedl, naopak se prezentoval chabou obranou proti takedownům a jeho celkový rozpačitý výkon určitě na promotéry dojem neudělal.

Katharina Dalisda vs. Isabella De Pádua

Jediný ženský souboj večera nabídl atraktivní podívanou! Podceňovaná De Pádua se do titulové aspirantky Dalisdy pustil bez větších zábran, jenže německá bojovnice mnohem lépe trefovala a počínala si lépe takticky.

Z obou zápasnic bylo cítit, že to chtějí ukončit před časovým limitem. To se nakonec i přes obrovské množství úderů z obou stran nepovedlo. Ve třetím kole vzala Dalisda soupeřku na zem a tam si dlouhé desítky vteřin opakovaně chystala Arm Triangle.

Ten se nakonec změnil ve tvrdé ground and pound a rozhodčí Richter 20 vteřin před závěrečným gongem zápas odmával ve prospěch Kathariny Dalisdy, která díky tomuto vítězství půjde o titul!

Jakub Dohnal vs. Callum Mullen

Souboj brněnského Dohnala s neporaženým Britem Mullenem přinesl vyrovnané první kolo, které se prakticky celé odehrálo v postoji. Půl minuty před koncem kola doručil Jakub Dohnal takedown, čímž pro sebe pravděpodobně první pětiminutovku získal.

Ve druhém kole jsme viděli prakticky totožný průběh včetně záverečného takedownu z dílny Jakuba Dohnala. Někdejší finalista Oktagon Výzvy si velmi dobře počínal i ve třetím kole a nakonci nebyl daleko od vítězného škrcení. Zápas nakonec došel až na body, kde velmi cenné vítězství na body připisuje Jakub Dohnal.

Jakub Dohnal Foto: OKTAGON MMA

Marek Bartl vs. Ole Magnor

Zápas, který se upekl doslova na poslední chvíli mezi Bartlem a Magnorem pod postojářskými pravidly Oktagon Underground, začal pořádně zostra. Domácí Bartl trefil přesný pravý hák i několik roundkicků na žebra a první kolo šlo jednoznačně na jeho stranu.

Na začátku druhého kola se tempo trochu zpomalilo, stále to ale byl Marek Bartl kdo měl rychlejší ruce a lepší pohyb a několikrát dokázal Norem otřást. Ten pokračoval v kopání nepříjemných lowkicků, které Bartlovi moc nechutnaly.

Ve třetím kole si Marek Bartl hlídal veškeré pokusy Magnora, vědom si toho, že má s předchozích kol nabodováno. To při vyhlašování výsledku potvrdili i rozhodčí, kteří se shodli na tom, že Bartl zvítězil jednomyslně na body.

1️⃣ Kdy se uskuteční turnaj Oktagon v Bratislavě?

MMA galavečer Oktagon 42 se na Zimním stadionu Ondreje Nepely uskuteční v sobotu 29. dubna 2023 od 18:00. Kompletní startovku a zajímavý sázkový tip najdete uvnitř článku zde

2️⃣ Jak sledovat Oktagon Bratislava zdarma online?

Všechny zápasy Oktagon 42 můžete sledovat živě v online livestreamu. Jednoduchý návod a podrobnosti se dočtete po rozkliknutí článku.

3️⃣ Kde najdu Oktagon Bratislava zápasy a výsledky?

Veškeré důležité informace ohledně turnaje Oktagon 42 v Bratislavě najdete uvnitř článku. Nechybí zde ani sázková analýza, tip a návod na sledování přímého přenosu zdarma.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Karlos Vémola po zápase s Matavaem zůstal v plném tréninku

Nejde o nic nového a vězení mi nehrozí, vzkázal Karlos Vémola

Kolem Karlose Vémoly je po nějakém čase zase pořádně rušno. Co šampion Oktagonu říká na policejní vyšetřování ohledně pořízení exotického...