Oktagon 43: Glismann vs. Van Suijdam analýza a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V rámci pražského turnaje Oktagon 43 se utkají i dánský bojovník Louis Glismann a Holanďan Melvin van Suijdam. Kdo má větší šance na vítězství a kde jejich zápas sledovat?

Glismann vs. Van Suijdam Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 43: Glismann vs. Van Suijdam

Organizátoři Oktagonu se tentokrát skutečně vyšvihli, protože podobně nabitá karta, jakou převedli v případě nadcházejícího pražského turnaje Oktagon 43, se jen tak nevidí. Jak by taky ne, když jde o čtvrtfinále MMA ligy mistrů Tipsport Gamechanger. Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita s volnou sázkou 500 Kč u Betana.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kromě hlavního zápasu, odvety Vémola vs. Kincl, na který se těší i ostatní bojovníci turnaje, se tu ukáže David Kozma, Robert Pukač, Marek Mazúch nebo navrátilec Miroslav Brož.

Dalším zajímavým duelem je však také Glismann vs. Van Suijdam. Pánové už se jednou v kleci potkali a tehdy zápas dopadl ve prospěch dánského bojovníka, to se však teď může změnit. Kdo má větší šanci na výhru? Dánský „Spartakus“ Louis Glismann, nebo Holanďan Melvin van Suijdam?

Louis Glismann vs. Melvin van Suijdam kurz, sázková analýza, tip

Dánský bojovník Louis Glismann se v Oktagonu představí už podruhé. Prvně jsme ho mohli pod organizací vidět v zápasu proti Andreji Kalašnikovi, kterého na body nakonec porazil. Tenhle zápas by mohl leckoho zmást, pokud jde o Glismannův styl, ve skutečnosti si tenhle bojovník potrpí na rychlé konce, ideálně v prvním kole, a do klece zásadně nastupuje s tím, že chce zase rychle ven – jako vítěz samozřejmě.

Nejsilnější stránkou Louise Glismanna je boj na zemi. Leta se věnuje BJJ, v němž má černý pás, a na závodech nezřídka vyhrává zlaté medaile.

K MMA přičuchnul někdy v roce 2015 a hned o rok později prvně zazářil a stal se šampionem amatérské soutěže. K profesionálům se však zařadil ještě téhož roku, kdy debutoval v profesionálním MMA zápase v anglickém Wolverhamptonu proti britskému bojovníkovi Jakeu Constantinou, který ho porazil na body. Pak však Glismann započal dlouhou sérii výher.

Když se podíváte na Glismannovu bilanci v MMA, uvidíte v podstatě samá vítězství. V poslední době se mu nepodařilo udolat akorát Abdoula Abdouraguimova, se kterým prohrál hned v prvním kole na submisi.

BILANCE
Louis Glismann Melvin van Suijdam
10-2-0 12-6-0
31 let 34 let
180 cm 180 cm
WELTERWEIGHT

Holanďan Melvin van Suijdam se může chlubit černým pásem pro změnu z juda a je držitel pásu dvou největších holandských organizací. Jeho pravděpodobně nejslavnějším zápasem byl ten v rámci Staredown Fighting Championship 12 v Belgii, v němž v prvním kole porazil na submisii Maartena Wouterse.

Vsaďte si na Oktagon s volnou sázkou 500 Kč u Betana

I v Melvinově bilanci převládají spíše zápasy ukončené před limitem – někdy pomocí TKO, jindy na submisi. V roce 2022 porazil dalšího účastníka Oktagonu 43, který se do turnaje dostal jako náhrada za zraněného Iona Surdu, Liama Etebara. Toho porazil na submisi, když se mu podařilo Liama dostat do gilotiny a následně ho uškrtit.

Van Suijdamova bilance čítá dvanáct výher a přesně polovinu proher. Naposledy ho ve třetím kole na body porazil Jarrah Al-Silawi v rámci turnaje Brave CF 43. Poté si však na konto připsal dvě výhry, z nichž se jedna udála v březnu 2023 v turnaji Oktagon 40 proti Radovanu Úškrtovi, kterého porazil na body.

Pro Glismanna a Van Suijdama to není první setkání v kleci. Premiéru si společně odbyli už v roce 2018 v rámci turnaje Danish MMA Night – Vol. 1. Tehdy zápas před limitem ukončil Glismann, kdy po úmorném přetahování na zemi Van Suijdama donutil odklepat pákou na koleno. „Byl to jeden z mých nejlepších výkonů... perfektně provedená submise,“ okomentoval zpětně svůj tehdejší výkon Glismann.

Podívejte se sami, jak vypadalo utkání Glismann vs. Van Suijdam před pěti lety:

I sám Glismann si ale uvědomuje, že jedno vítězství mu nezaručuje, že Van Suijdama znovu porazí: „Už jsem ho sice jednou porazil, ale tohle je nový zápas a neměl bych to brát na lehkou váhu,“ pronesl Glismann pro Oktagon.

„Myslím, že jediný způsob, jak může Glismann vyhrát je na zemi, ale musí mě tam nejdřív dostat takedownem,“ prohlásil na druhou stranu Melvin van Suijdam.

TIP: Glismann zvítězí ⇒ Vsadit s bonusem 500 Kč na Oktagon

Glismann zvítězí

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Miroslav Inkvizitor Brož

Oktagon 43: Pukač vs. Brož kurzy, analýza, statistiky a tip

Hlavní karta turnaje Oktagon 43 nabídne i zajímavý česko-slovenský souboj mezi Robo Pukačem a Miroslavem Brožem.✔️ Podrobnosti vám...

Karlos Vémola a Patrik Kincl při staredownu

Oktagon 43: Kincl vs. Vémola 2 datum, kurzy, analýza a livestream

Karlos Vémola a Patrik Kincl se postaví tváří v tvář ⚡ v ostře sledovaném titulovém zápase o krále střední váhy organizace Oktagon MMA. 🥇...

Kdo s koho, Lohoré vs. Kozma

Oktagon 43: Lohoré vs. Kozma kurzy, analýza a livestream

Oba jsou naprostou elitou velterové váhy organizace Oktagon MMA. ☝ Jeden ale musí z kola ven. Podívejte se na analýzu✏️ a návod na...