Oktagon 43: Pukač vs. Brož kurzy, analýza, statistiky a tip

Hlavní karta turnaje Oktagon 43 nabídne i zajímavý česko-slovenský souboj mezi Robo Pukačem a Miroslavem Brožem. Podrobnosti k tomuto utkání vám přinášíme v článku.

Miroslav Inkvizitor Brož Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 43: Robert Pukač vs. Miroslav Brož - info, sázky, datum, čas

Zaplněná O2 Arena v sobotu zažije jeden velkolepý comeback. Oblíbený Miroslav Inkvizitor Brož se vrací pod žluto-černé barvy a v sobotu 20. května okolo 20:15 se utká s veteránem scény, Diamantovým čávem, Robo Pukačem. Kdo bude v tomto zajímavém duelu slavit vítězství? Sledujte Oktagon 43 živě a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Sázkový tip: Pukač vs. Brož MMA zápas (hlavní karta, Oktagon 43)

Miroslav Brož se na turnaji Oktagon 43 po téměř 2 letech opět představí pod křídly největší tuzemské organizace. O návrat velkého oblíbence stály početné zástupy fanoušky, až nakonec došlo mezi oběma stranami k obnovení spolupráce. Na poměrně krátkou anabázi v RFA Brož navíc nebude vzpomínat úplně v dobrém.

Zkušený zápasník má za sebou také relativně nedávnou zkušenost v polské KSW, kde si připsal remízu v duelu s Adamem Niedzwiedzem. Dosud poslední utkání absolvoval pod Fabriq MMA na konci února 2023 a byla z toho dominantní výhra TKO ve 2. kole nad Denisem Farkašem.

Obecně se ale Inkvizitor v posledním období potýkal se zraněními, zejména opakované problémy s utrženým bicepsovým svalem ho dlouho držely mimo plnohodnotnou tréninkovou zátěž. Úplně fit nepůjde ani do tohoto duelu s Pukačem, neboť dobírá antibiotika. Zároveň se ale nejedná o překážku, která by ho měla připravit o účast na takto sledovaném galavečeru.

BILANCE
Robert Pukač (SVK) Miroslav Brož (CZE)
16-10-1 14-3-1
31 let 34 let
180 cm 177 cm
Kurz na vítězství: 2,19 Kurz na vítězství: 1,60
Catchweight 79 kg

Robert Pukač se vrací po delší zápasové pauze, naposledy totiž stál v Oktagonu v září loňského roku. Jasné vítězství na body s Tomášem Bolem tehdy znamenalo ukončení nepříjemné série tří porážek (Kertész, Juráček, Jungwirth). Mezitím se toho v kariéře Diamantového čáva odehrálo poměrně dost.

Pukač nově trénuje v bratislavské Jiu Jitsu Academy, kde našel svůj nový domov po odchodu z OFA. Zároveň svůj postoj ladí ve Cvičisku Borise Topčiče a nikoho nepřekvapí, že hlavního sparing partnera mu dělá kamarád Fero Fodor. O kvalitní sparingy rozhodně Robo nouzi nemá, často se totiž na žíněnce potkává se slovenskou špičkou, jako jsou například Rony Paradeiser, nebo Pirát Krištofič.

V tomto duelu se potká technicky skvěle vybavený a komplexní Robo Pukač proti ortodoxnímu rváčovi s najetým silovým wrestlingem Miroslavu Brožovi. Celkově čekáme velmi vyrovnané střetnutí, ať už se bude zápas odehrávat v postoji, nebo na zemi.

Klíčové pro jednotlivá kole bude, komu se podaří doručit případný takedown. Pukač má na zemi celou řadu technik, kterými může soupeře ukončit, jmenujme například oblíbenou kimuru. Vzhledem k buldočí povaze Brože i statistikám obou borců, však očekáváme souboj, který před časovým limitem vítěze nepozná.

TIP: Zápas skončí na body, v kurzu 1,45 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

tip Pukač vs Brož

Kde zápas Pukač vs. Brož sledovat živě online na turnaji Oktagon 43? Live stream Tipsport TV

Také tento duel najdete v rámci livestreamů na Tipsport TV ZDE. Pro spuštění přímého přenosu všech zápasů stačí provést snadnou online registraci, za kterou dostanete parádní bonus 500 Kč na vaše první sázky. K dispozici je také placené PPV na oktagon.tv. Na poslední výkon Brože v kleci se podívejte zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kdo s koho, Lohoré vs. Kozma

Oktagon 43: Lohoré vs. Kozma kurzy, analýza a livestream

Oba jsou naprostou elitou velterové váhy organizace Oktagon MMA. ☝ Jeden ale musí z kola ven. Podívejte se na analýzu✏️ a návod na...

Momentka z prvního vzájemného utkání

Speciální sázky: Tohle jsou 3 možné scénáře souboje Kincl - Vémola

Krátký proces, nebo maratonská bitva na 5 kol? ⚔️ Sázkové kanceláře vypsaly před očekávanou bitvou Kincl vs. Vémola spoustu speciálních...

Robo Pukač při práci na zemi během zápasu

Róbert Pukač – profil a statistiky zápasníka MMA

Diamantový čávo 💎 Robo Pukač je jedním z nejznámějších slovenských MMA fighterů☝. Po překonání dlouhého zranění nastupuje od roku 2018 v...