Oktagon MMA Show Kdo přežije: Nathan a Adam v přípravě na zápas

Organizace Oktagon si pro MMA fanoušky připravila nový projekt s názvem Kdo přežije. V hlavních rolích se představí Nathan Dzaba a Adam Reiter. Více info v článku.

Nathan a Adam budou hlavními tvářemi nové Show Kdo přežije Foto: Instagram/_nathanchristian

Show Kdo přežije Nathan a Adam: datum, informace

Pohled do zákulisí přípravy na MMA zápas. Přesně to bude hlavní náplní nové show Kdo přežije z dílny organizace Oktagon. Účastníci skončené Reality Show Survivor Česko-Slovensko Adam Reiter a Nathan Dzaba spolu měli na ostrově několik konfliktů, čehož si všiml i moderátor a promotér Ondřej Novotný. Oba tak dostanou šanci srovnat si své spory přímo v kleci pod pravidly MMA.

Zajímavý duel proběhne 17. 9. na turnaji Oktagon 35 v Brně. Ještě předtím nás ale oba provedou svými náročnými přípravami na samotný zápas. Partnerem nové show je Sázková kancelář Tipsport, u které si můžete vyzvednout parádní sázkový bonus za jednoduchou online registraci.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Organizace Oktagon rozhodně nestojí na místě a stále vymýšlí nové způsoby, jak bavit své fanoušky. Tentokrát by ráda pohledem na přípravu ryzích amatérů Adama s Nathanem ráda oslovila nové diváky i mimo bublinu bojových sportů.

REALITY SHOW KDO PŘEŽIJE
✏️Začátek 5. června
✏️Počet dílů 10
✏️Vysílací den Neděle (20:00)
✏️Platforma oktagon.tv
✏️Hlavní tváře Adam a Nathan

Soutěžící z reality Show Survivor Nathan a Adam tvářemi nového projektu

Nathan se během natáčení Survivoru spřátelil se slovenským bojovníkem Gáborem Borárosem a i po skočení reality show spolu tráví volný čas. Snad i proto si Nathan vybral pro svoji MMA přípravu trnavský Spartakus Fight Gym šéftrenéra Attily Végha. Vytáhlý rodák z Kamerunu měl ke sportům vždy blízko, avšak se smíšeným bojovým uměním neměl až dosud žádné zkušenosti.

Adam byl v reality show Survivor hodně kontroverzní postavou, ani on se však do vytouženého finále nepodíval. Na jeho přípravu na zářijový zápas bude dohlížet šampion střední váhy organizace Oktagon Patrik Kincl v All Sport Academy Hradec Králové. Stejně jako Nathan, i Adam začíná s MMA úplně od nuly.

“Ten nápad vznikl na ostrově, protože mezi sebou Nathan s Adamem měli jistý konflikt,” popisuje Novotný. “Oba jsou velmi zajímavými osobnostmi a oba mohou našemu oblíbenému sportu přinést nové diváky i ty, kteří si MMA budou chtít zkusit. Chceme ukázat něco, co jsme tu ještě neměli,” říká boss Oktagonu Ondřej Novotný.

Jak Oktagon MMA Show Kdo přežije sledovat online? Oktagon.tv

Nový projekt Kdo přežije je se svým formátem tak trochu podobný Válce Youtuberů, který Oktagon natáčel v minulých letech. I vinou covidu však nakonec k zápasu mezi Vláďou a Explem nedošlo a později z tohoto souboje definitivně sešlo. Nyní dostanou fanoušci unikátní možnost sledovat progres a přípravu na MMA zápas ryzích amatérů, které ovšem spojuje zápal a nadšení pro tento tvrdý sport. Show Kdo přežije můžou sledovat všichni majitelé předplatného na platformě Oktagon.tv.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Lucia Szabová vs Christina Netza

Přehlídka KO 1. díl: TOP 3 highkicky v organizaci Oktagon

Highkick, neboli vysoký kop na hlavu soupeře, patří mezi divácky nejatraktivnější, ale zároveň nejobtížnější techniky v postoji ☝. Výsledek...