Oktagon Prime 4: Macek, Pudilová, Pokorný - datum, program, stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turnaj Oktagon Prime 4 nabídne velmi zajímavé zápasy. O titul bude bojovat Filip Macek a ukáže se i Lucie Pudilová. Podívejte se na informace a návod ke sledování.

KURZY - LIVESTREAM - KARTA
ONLINE REPORTÁŽ

Filip Macek bude znovu bojovat o titul Oktagonu Foto: Profimedia

Oktagon Prime 4: Macek, Pudilová Pokorný - info a program

Oktagon Prime 4 proběhne už v sobotu 6. listopadu od 18:00. Turnaj Oktagon se vůbec poprvé v historii uskuteční v Pardubicích. Hlavním zápasem bude titulový fight v bantamové váze mezi Filipem Mackem a Jonasem Mågårdem. Na galavečeru se ukáže i Lucie Pudilová, Zdeněk Polívka, nebo legendární Jaroslav "Jubox" Pokorný. Sledujte zdarma Oktagon Prime 4 v livestreamu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Začátek turnaje Oktagon Prime 4 je naplánován jako obvykle na 18:00. Velmi solidně zaplněné kartě zápasů vévodí už zmínění titulový duel Macek vs. Mågård. Ve velmi zajímavé odvetě uvidíme v hlavním předzápase Lucii Pudilovou, která se utká s nebezpečnou Martou Waliczek. Velký návrat pak čeká Jaroslava "Juboxe" Pokorného, který změří síly s nebezpečným Milošem Janičićem.

✏️Kdy: 06. 11. 2021
✏️Kde: Pardubice
✏️Karta: Zobrazit
✏️Livestream: Tipsport TV

Oktagon Pardubice: Macek vs. Mågård kurzy a analýza titulového zápasu

Filip Macek nastoupí do svého druhého titulového zápasu v organizaci Oktagon. Po porážce s Tomášem Deákem si připsal čtyři výhry v řadě a v sobotu se pokusí využít druhou šanci na šampionský pás. Proti Jonasi Mågårdovi to ovšem rozhodně nebude mít jednoduché. Dánský fighter v přezdívkou "Shark" je totiž vynikajícím grapplerem.

TIP Vítěz: Filip Macek v kurzu 1,75 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem

Macek zvítězí

Boj na zemi je ovšem samozřejmě i velkou doménou Filipa Macka, který má na kontě neuvěřitelných 41 profesionálních zápasů. Právě zkušenosti jsou často rozhodujícím faktorem v titulovém duelu. Těch nasbíral Macek proti těžkým soupeřům výrazně více. Na tiket proto patří výhra českého fightera.

Livestream zápasu Macek - Magard vysílá Tipsport. Sám velezkušený promotér a spolumajitel organizace, Ondřej Novotný, na svém instagramu vzkázal, že od hlavního zápasu karty čeká opravdu velké věci a vyrovnanou válku. Vyplní se jeho předpověď?

Oktagon Prime 4 program a výsledky, zápasy, fight card, karta

Kompletní fight card turnaje Oktagon Prime 4 v Pardubicích má následující podobu. Po skončení jednotlivých zápasů zde naleznete i aktualizované výsledky. Původně jsme měli vidět na Oktagonu Prime 4 v Pardubicích i duel Farkaš vs. Jungwirth. Tento duel byl ovšem zrušen, protože Denis Farkaš byl pozitivně testován na Covid.

OKTAGON PRIME 4 PARDUBICE - PROGRAM A VÝSLEDKY / FIGHT CARD
Bantamweight Filip Macek vs. Jonas Mågård (body) info
Bantamweight Lucie Pudilová (body) vs. Marta Waliczek info
Midleweight Zdeněk Polívka (body) vs. Robert Bryczek info
Light Heavyweight Rafael De Sousa Xavier (TKO) vs. Daniel Toledo info
Lightweight Jaroslav Pokorný vs. Miloš Janičić (submise) info
PRELIMS
Lightweight František Fodor vs. Matouš Kohout (TKO)
Light Heavyweight Jorick Montagnac (body) vs. Pavol Langer
Bantamweight Olga Rubin (body) vs. Priscila De Souza
Lightweight Jakub Bahník (KO) vs. Ashleigh Grimshaw
Welterweight Václav Holota (submise) vs. Christian Valencia

Oktagon Prime 4 sledovat zdarma online livestream živě a přímý přenos

Turnaj Oktagon Prime 4 s hlavním zápasem Filipa Macka s Jonasem Mågårdem bude v přímém přenosu vysílat sázková kancelář Tipsport. Na Tipsport TV uvidíme kompletně všechny zápasy. Ke sledování si stačí vsadit tiket pouze za 30 Kč v posledních sedmi dnech a následně si můžete spustit live stream zdarma. Pro nové sázkaře je navíc připraven i bonus 150 Kč zdarma za registraci.

Sledovat live stream Oktagon Prime 4

Jako obvykle bude dostupný i oficiální přenos přes PPV. Tento stream je možné v předprodeji zakoupit za 9,99 eur. V den konání turnaje je pak cena za live přenos 12,99 eur. Živě nebude tento turnaj vysílat žádná sportovní televize.

Oktagon Pardubice live stream zdarma na Youtube / Free Prelims

První zápas turnaje bude opět vysílán zcela zdarma na Youtube. Na kanálu OKTAGON MMA, tak uvidíme bitvu Václava Holoty s Christianem Valenciou.

Oktagon Prime 4 vážení - výsledky

OKTAGON 4 VÝSLEDKY VÁŽENÍ
Macek – 61,05 kg Magard – 61,15 kg
Pudilová – 61,6 kg Waliczek – 60,9 kg
Polívka – 83,3 kg Bryczek – 84,25 kg
Xavier – 92,95 kg Toledo – 93,2 kg
Pokorný – 72,85 kg Janičič – 72,5 kg
Fodor – 70,3 kg Kohout – 70,8 kg
Jungwirth – 85,5 kg Farkaš - poz. Covid
Montagnac – 93,4 kg Langer – 93,1 kg
Rubin – 62,7 kg Souza – 62,4 kg
Bahník – 70,7 kg Grimshaw – 69,75 kg
Holota – 77,6 kg Valencia – 77,4 kg

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Kdy a kde se koná turnaj Oktagon Prime 4?

Turnaj Oktagon Prime 4 proběhne v sobotu 6. listopadu od 18:00. Galavečer se koná vůbec poprvé v historii v Pardubicích.

2️⃣Jaké jsou kurzy na Oktagon Prime 4?

Kurzy na turnaj pardubický Oktagon už jsou vypsány. Favoritem hlavního zápasu je Filip Macek. Pro aktuální kurzy se podívejte do tohoto článku.

3️⃣Je možné sledovat Oktagon Prime 4 živě?

Všechny zápasy na turnaji Oktagon Prime 4 je možné sledovat v livestreamu. Pro kompletní návod na sledování se podívejte do tohoto článku.

Hodnocení Oktagon Prime 4: 9,1/10

  • Datum konání: 6. listopadu 2021
  • Nabídka sázek: Na MMA můžete sázet u všech českých sázkových kanceláří

Online reportáž Oktagon Prime 4 - zápasy na hlavní kartě (od 20:00)

Filip Macek vs. Jonas Mågård

První kolo titulového souboje přineslo přesnější údery od dánského žraloka Magarda. Macek v kombinacích často přepadával a po levé zadní dokonce inkasoval první knockdown. První kolo pro sebe získal jasně Jonas Magard. Druhé kolo se dál neslo v duchu matného výkonu českého zápasníka a viditelné převahy jeho dánského soupeře. I ve třetím kole jsme byli svědky prakticky stejného scénáře, Magard dál držel střed klece a dominantním boxem Macka k ničemu nepustil.

V posledních vteřinách třetího kola navíc Macek inkasoval další tvrdý knockdown, po kterém byl blízko ukončení. Ve čtvrtém kole se český zápasník pokusil zvýšit aktivitu, všechny jeho pokusy ale Magard v pohodě odvrátil.

Změnu jednoznačného průběhu utkání nepřineslo ani poslední, páté kolo, a tak si Jonas Magard došel pro suverénní vítězství na body a stal se novým šampionem bantamové váhy organizace Oktagon.

Lucie Pudilová vs. Marta Waliczek

Odvetu válečnic začala lépe Lucie Pudilová, která v postoji lépe a přesněji trefovala své údery. Minutu před koncem kola se česká zápasnice dokonce ponořila pro takedown, který byl úspěšný. Následnou kontrolou na zemi pro sebe jednoznačně získala první kolo.

Ve druhém kole pokračovala Pudilová v kotrole na zemi poté, co předvedla druhý povedený takedown v zápase. Půl minuty před koncem druhého kola se zápss vrátil do postoje, ztrátu této části zápasu už ale Waliczek neodvrátila. Velmi vyrovnaný zápas pokračoval i ve třetím, závěrečním kole.

Lucie Pudilová sice znovu předvedla povedené takedowny, nicméně na zemi nevyvíjela následně dostatečný tlak a utkání tak znovu dospělo k bodovému rozhodnutí. Velmi těsné vítězství na body si připsala znovu Lucie Pudilová.

Zdeněk Polívka vs. Robert Bryczek

Zdeněk Polívka předvedl v prvním kole výborný výkon, držel střed Oktagonu a vyvíjel na svého polského soupeře neustálý tlak. "Game over" mnohem lépe trefoval své údery a hlavně kopal low kicky. První pětiminutovka se nesla ve znamení právě českého fightera. Polívka ve druhém kole pokračoval ve stejné taktice a byl aktivnějším bojovníkem.

Postupně rozebíral přední nohu Bryczeka a i druhou část utkání získal pro sebe na body. Fantastický zápas v postoji pokračoval i ve třetím kole. Tentokrát už polský bijec rozjel svůj pověstný box, což se projevilo i na nose Zdeňka Polívka. Utkání si nakonec na svoji stranu díky výhře na body připsal Zdeněk Polívka.

Rafael De Sousa Xavier vs. Daniel Toledo

Španěl Daniel Toledo překvapivě dominoval v prvním kole a díky kontrole na zemi pro sebe úvodní část zápasu získal na body. Poslední vteřiny první pětiminutovky přinesly neskutečnou přestřelku z obou stran, kdy knockout visel doslova na vlásku.

Ukončení ale přineslo až druhé kolo, kdy Rafael Xavier nenápadným úderem poslal Toleda k zemi. Následně po sérii tvrdých úderů rozhodčí zápas ukončil. "Kratos" si touto výhrou řekl o zápas s Milošem Petráškem!

Jaroslav Pokorný vs. Miloš Janičić

Po vlažném začátku zápasu se aktivita mezi oběma zápasníky přelévala ze strany ns stranu. Jaroslav Jubox Pokorný se několikrát úspěšně pokusil o takedown, čímž pro sebe ukořistil první kolo.

Ve druhé pětiminutovce Janičič viditelně přidal a hned v první minutě nasadil Pokornému na zemi nepříjemné škrcení technikou anakonda. Český fighter se ale z nejhoršího dostal a i když převážnou část zbytku kola strávil v defenzívě na zemi, do větších problémů se už nedostal.

Třetí kolo patřilo Černohorcovi a to zejména díky jeho fyzické kondici. Pokorný naopak čím dál více se silami odcházel, což nakonec vyústilo v páku na koleno a porážku 17 vteřin před koncem zápasu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Lucie Pudilová před dalším zápasem odpovídala na otázky FightLive

Boj na zemi? Možná tam zkusí své štěstí, říká Lucie Pudilová

V rozhovoru pro FightLive 🎙️ dává Lucie Pudilová nahlédnout pod pokličku svého aktuálního rozpoložení před turnajem Oktagon Prime 4 v...

Pudilová vs Waliczek, Zdroj OKTAGON MMA

Oktagon Prime 4: Lucie Pudilová vs. Marta Waliczek 2 - analýza

Na turnaji Oktagon Prime 4 v Pardubicích dojde na odvetnou válku mezi Lucii Pudilovou a Martou Waliczek. Sázkovou inspiraci najdeš v tomto...