Oktagon Prime 5: Ryšavý vs. Fodor - analýza, tip a livestream

Bitva dvou slovenských zápasníků je jednou z hlavních ozdob galavečeru Oktagon Prime 5 v Šamoríně. Rozbor a informace k očekávanému duelu Karola Ryšavého s Františkem Fodorem jsme pro vás připravili v tomto článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: František Fodor byl pozitivně testován na nemoc Covid-19 a na tento zápas tak nedojde. Karol Ryšavý se postaví náhradnímu soupeři. Více informací najdete zde

Karol Ryšavý, OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Oktagon Prime 5 Šamorín: Karol Ryšavý vs. František Fodor

Pikantní souboj v lehké váze svede proti sobě esa dvou předních slovenských klubů. Svěřenec Attily Végha za SFG, Karol Ryšavý si to v sobotu 26. března okolo 22:00 rozdá na turnaji Oktagon Prime 5 s jedním z nejlepších bijců bratislavské OFA, Fero Fodorem. Oba mají za sebou drtivou porážku a ani jeden z nich nepochybuje v tomto zápase o svém vítězství. Čí ruka půjde po utkání vzhůru? Sledujte zápas Ryšavý vs. Fodor ŽIVĚ zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

František Fodor vs. Karol Ryšavý kurzy, analýza a sázkový tip

Karol Ryšavý stihl pod organizací Oktagon v uplynulém roce hned čtyři zápasy s vyrovnanou bilancí dvou výher (Kuzník, Bartl) a dvou porážek (Štrbák, Keita). Naposledy zápasil před měsícem na turnaji v O2 Areně, kde si naběhl na „granáty“ rozjetého Losena Keity a po necelých třech minutách bylo hotovo. I proto vzal další souboj v nejrychlejším možném termínu a proti Fodorovi jde nyní prodat dlouhou a kvalitní přípravu.

František Fodor jde do ostrého zápasu na turnaji Oktagon Prime 5 poprvé od listopadu 2021, kdy v odloženém duelu nestačil na skvěle připraveného Matouše Kohouta. Fodor se měl s českým fighterem utkat už o měsíc dřív, potkaly ho ale komplikované problémy s váhou a následně i se zdravím, což se na jeho posledním výkonu podepsalo. V červnu 2021 dokázal Fodor fantasticky knokautovat Tomáše Fialu, čímž potvrdil kvalitu a atraktivnost svého postoje.

KAROL RYŠAVÝ FRANTIŠEK FODOR
✏️ Výhry ✏️ Výhry
KO / TKO: 4x KO / TKO: 5x
Submise: 4x Submise: 2x
Body: 1x Body: 2x
✏️Prohry ✏️ Prohry
KO / TKO: 1x KO / TKO: 3x
Submise: 2x Submise: 1x
Body: 1x Body: 2x

Sázkové kurzy i MMA scéna poměrně výrazně favorizuje Karola Ryšavého. Vzhledem k tomu, že oba svůj poslední zápas prohráli, půjdou do tohoto duelu perfektně připravení a k vidění by tak měl být delší a vyrovnaný duel. Oba mají potenciál ukončit jeden druhého v postoji i na zemi.

Ryšavý vyniká svým srdcem válečníka, Fodor je zase o něco techničtější a zkušenější. V takto vyrovnaném střetnutí je zajímavou sázkou na tiket varianta, že zápas půjde minimálně do druhého kola.

TIP: Více než 1,5 kola, v kurzu 1,50 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Zápas Ryšavého s Fodorem půjde přes první kolo

Jak a kde sledovat Fodor vs. Ryšavý živě zdarma? Online live stream Tipsport TV, PPV

Nejjednodušší cestou, jak se podívat na všechny zápasy turnaje Oktagon Prime 5, je kliknout zde, provést rychlou registraci u Tipsportu a následně spustit livestream vybraného utkání v sekci LIVE. Po vytvoření herního konta dostanete pěkný vstupní bonus na sázení, který můžete rovnou poslat do hry pro ještě větší zážitek při sledování turnaje. Další alternativou je zakoupení placeného PPV streamu organizace Oktagon. Jiný způsob sledování turnaje online živě není.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mate Kertesz poráží Christiana Jungwirtha na split decision, OKTAGON MMA

Jak se boduje v MMA? Varianty a kritéria bodového rozhodnutí

V tomto článku rozebíráme, jakým způsobem se boduje MMA zápas ☝. Jaké jsou varianty bodového rozhodnutí 🖊️ a co se v průběhu boje považuje...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...