Oktagon Prime 5: Tichota vs. Kulmala kurzy, tip a stream

Jeden z největších talentů českého MMA, Jakub Tichota, má na turnaji Oktagon Prime 5 další šanci ukázat své dovednosti. Zkušený „Jamba“ mu ale rozhodně nepřijel dát nic zadarmo.

Jakub Tichota rozjel svou profesionální MMA kariéru výborně Foto: OKTAGON MMA

Oktagon Prime 5: Jakub Tichota vs. Janne Elonen Kulmala - preview

Jakub Tichota má podle mnohých odborníků i tréninkových parťáků nejlepší předpoklady namířit si to do slavné UFC. Ještě předtím ho ale na domácí scéně čeká pořádná porce práce. V sobotu 26. března ho zhruba v 19:30 čeká houževnatý finský bojovník Janne Elonen Kulmala. Potvrdí Tichota roli největšího favorita celé karty? Sledujte zápasy turnaje Oktagon Prime 5 živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jakub Tichota se na turnaji Oktagon Prime 5 v Šamoríně střetne s dosud nejzkušenějším protivníkem. Svěřenec trenéra Reinderse vlétl na profesionální scénu v únoru 2020 a během čtyř zápasů nepoznal přemožitele. V posledním zápase potvrdil obrovské kvality v duelu s nebezpečným Polákem Dawidem Karetou, kterého prakticky k ničemu nepustil v postoji ani na zemi a došel si pro výhru na body. Tichota dosud zvítězil 2x na TKO, 1x na body a hned při premiéře v Oktagonu nasadil vítězné škrcení Michalu Konrádovi.

Janne Elonen Kulmala se v jediném utkání pod organizací Oktagon postavil na pražské Štvanici Faridu Basharatovi, kterému po velmi dobrém výkonu podlehl ve třetím kole na škrcení. Svérázný Fin s přezdívkou „Jamba“ si získal fanoušky i díky legendárním kapřím pantoflím. Co nabídnout má ale rozhodně i v kleci, kde se rve doslova do posledního dechu. Zároveň však z posledních 8 duelů vyhrál jediný a do nadcházejícího fightu jde v pozici obrovského kurzového outsidera.

Jakub Tichota je komplexní zápasník s ostrým postojem a obrovsky kvalitním grapplingem, ve kterém patří mezi absolutní domácí špičku napříč vahami. Slabinu byste v jeho repertoáru hledali marně. Problémy neměl před tímto zápasem ani na váze a v poslední době z něj navíc čiší zdravé sebevědomí. Tohle bude zápas „na jednu branku“ a Tichota Kulmalu ukončí už během prvních dvou kol a potvrdí naprosto jinou výkonnostní úroveň.

TIP: Tichota vyhraje v 1. nebo 2. kole, v kurzu 1,55 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Tichota si dojde pro vítězství v prvním nebo druhém kole

Kdy, kde a jak sledovat Kulmala vs. Tichota zápas živě online?

Zápas Jakuba Tichoty na turnaji Oktagon Prime 5 můžete sledovat na Tipsport TV. Po jednoduché registraci dostanete i sázkový bonus na první sázky a přístup ke sledování všech zápasu tohoto i nadcházejících turnajů. Placený PPV stream organizace Oktagon vyjde v den konání turnaje na 13,99 EUR.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...