TOP 9 největších talentů organizace Oktagon

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jsou mladí, draví a hodně ambiciozní. V tomto článku jsme zaostřili mířidla na mladé bojovníky organizace Oktagon, kteří mají podle nás největší potenciál uspět a zároveň jim je hluboko pod 30 let. Nabízíme vám důvody, proč dlouhodobě sledovat jejich vývoj a kariéry.

Juráček po výhře nad Borárosem, Zdroj OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

OKTAGON MMA: sledujte tyto bojovníky, jejich ambice míří vysoko!

Skupinka, které by rozhodně neměla uniknout vaše pozornost. To je tahle „devítka“ talentů, která má ty nejlepší předpoklady dotáhnout to v bojových sportech skutečně daleko. A co by to bylo za žebříček, kdyby neměl svého náhradníka. K 9 talentovaným sportovcům přidáváme hned dvě zajímavá jména, které by neměly ve vašem hledáčku také chybět.

sipka Berte příjemný bonus na sázení ZDE za pouhou online registraci během pár minut

Milan Ďatelinka

25 letý slovenský zápasník Milan Ďatelinka působí v Oktagonu od roku 2016 a od té doby si stihl na česko-slovenské bojové scéně sjednat řádný respekt. Jeho zápasová bilance vykazuje 7 výher a 5 porážek. Hned 4 své poslední výhry zaznamenal nekompromisně v prvním kole a nahlas si tím řekl o titulový zápas střední váhy. Ten mu sice proti favorizovanému Karlosi Vémolovi nevyšel, přesto se rodák z Považské Bystrice řadí mezi nejtalentovanější fightery organizace Oktagon.

Milan má za sebou ve svém stále velmi nízkém věku pestrou minulost, včetně nejrůznějších zranění, které v jisté fázi jeho vzestup zpomalily. Nezlomná povaha, spolu s nesporným talentem pro smíšené bojové umění jsou hlavními důvody, proč Mr. Comeback v tomto žebříčku rozhodně nemůže chybět.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jakub Tichota

Tohle jméno si dobře zapamatujte. Jakub Tichota je v očích redakce Fight-Live, mnoha dalších odborníků i samotných MMA bojovníků jedním z vůbec největších talentů tuzemské scény. Svěřenec TOP trenéra André Reinderse vlétl mezi profesionály jako tornádo a po takřka 50 amatérských výhrách momentálně čítá jeho bilance v profi kleci 2 úspěšné zářezy. Při své premiéře „uškrtil“ Michala Konráda a následně v prvním kole tvrdě ukončil i Slováka Denise Tripšanského.

Tichotův tréninkový parťák Miloš Petrášek o něm dokonce prohlásil, že je to velmi silný a komplexní zápasník, který mu i přes zhruba 20 kilový rozdíl dává reálně obrovsky zabrat. Od tohoto borce zkrátka můžeme čekat velké věci a rozhodně je jedním z kandidátů na titul.

Tereza Bledá

Popelka českého MMA dala o sobě poprvé výrazně vědět v rámci projektu Oktagon Underground, kde si dokonce vyšlápla na Lucii Pudilovou a později ovládla celou pyramidu. Ve vyrovnaném finále tehdy dokázala porazit rovněž nesmírně talentovanou Lucii Szabovou, která taktéž v našem žebříčku nechybí.

Tereza má za sebou aktuálně 2 profesionální zápasy a z obou odcházela jako vítěz. Také ona patří do týmu Reinders Gymu a vzhledem k jejím kvalitám rozhodně doporučujeme sledovat její cestu. Je totiž velice dobře možné, že povede až do slavné UFC.

Václav Sivák

„Jsem cigán, ale s maturitou. Takže chytrej, ale zlej“ Nejen těmito slovy, ale především svým obrovským talentem a tvrdostí postojář Vašek Sivák doslova pobláznil fanoušky v Česku i zahraničí.

Stále ještě 21 letý amaterský mistr světa WAKO se nedávno představil v projektu Oktagon Underground Last Man Standing, kde svedl fantastickou bitvu s veteránem Glory Bailey Sudgenem. Přestože si dokázal připsat velmi cenné vítězství, do dalšího průběhu pyramidy ho nepustila zranění. Vašek by se měl brzy ukázat v boji znovu. Jeho jméno totiž figuruje v souvislosti s turnajem One Championship, který se plánuje uspořádat letos na jaře v Praze.

Tadeáš Růžička

Po nejrůznějších strastech se fanoušci konečně dočkali oblíbeného Mawara v profesionálním zápase organizace Oktagon. Duel Růžička vs. Kareta byl součástí turnaje Oktagon 22 koncem března 2021. Mawarovi sice debut proti kvalitnímu grapplerovi nevyšel, pořád ale zůstává obrovskou nadějí českého MMA v budoucích letech.

Tadeáš Růžička o sobě dal poprvé výrazně vědět, podobně jako Tereza Bledá, v improvizovaném projektu Oktagon Underground, kde nebyl povolen boj na zemi. Mawarova síla je především v postoji, grappling ovšem trénuje už delší čas a rozhodně se máme i v tomto směru na co těšit. Jeho potenciál cílí na nejvyšší mety a není pochyb o tom, že o něm ještě hodně uslyšíme.

Matúš Juráček

Milovník a vášnivý fanoušek TOP klubu Fortuna ligy Matúš „Slavista“ Juráček se dal dohromady po komplikovaném zranění nohou a na turnaji Oktagon 21 našel vítězný recept na Gábora Borárosze. Aktuálně má tak Matúš ve svých statistikách 2 vítězné zápasy v největší česko-slovenské MMA organizaci, a pakliže mu bude držet zdraví, je mu věštěna velká budoucnost. Při své výšce 190 cm, velkém rozpětí rukou a aktivnímu pohybu na špičkách připomíná jeho styl projev UFC fightera Aleksandara Rakiče.

Lucia Szabová

Nenechte se zmást andělskou tváří s širokým úsměvem. Lucia jede na startu své profesionální MMA kariéry jako tank a momentálně má za sebou 3 jednoznačné výhry. Její famozní high kick, kterým "vypla" řeckou bojovnici Christinu Netzu, patří do učebnic MMA.

Lucia "The Silent Killer" Szabová má skvěle našlápnuto, aby byla historicky první Slovenkou v prestižní organizaci UFC. Cesta je to sice ještě dlouhá, o to více se ale vyplatí věnovat ji pozornost.

Ronald Paradeiser

Titulový vyzyvatel Ivana Buchingera Rony Paradeiser je v 23 letech obrovskou nadějí slovenského MMA. Člen Oktagon Fighting Academy má i přes svůj nízký věk slušnou řádku zkušeností a zcela po právu patří mezi TOP 3 nejlepší lehké váhy v česko-slovensku. Jeho čas ještě příjde.

Andrej Kalašnik

Zástupce brněnského Jetsaam Gymu Andrej Kalašnik je velmi zajímavým bojovníkem nabité welterové divize. Rozlet tohoto ambiciozního fightera s ukrajinskými kořeny zpomalila poslední porážka s Tato Primerou, po které podle vlastních slov spoustu věcí v přípravě změnil. Do jaké míry se to projeví na jeho dalších výkonech bychom měli mít možnost vidět už na některém z nejbližších turnajů.

Zápasová bilance 7 výher a pouze 2 porážek si u tohoto parťáka Jirky Procházky hlasitě říká o pozornost. Od nesmírně pokorného a sympatického fightera čekáme ještě velké věci!

sipka ROZHOVOR s Andrejem Kalašnikem si přečtěte ZDE

Sebastián Fapšo

Slovenská kometa bojových sportů rozhodně nemůže v našem žebříčku TOP talentů chybět. Obrovsky ctižádostivý, teprve 19 letý fighter, se kterým se osud vůbec nepáral, zaujal v létě 2020 kdy naskočeným kolenem vypnul v UNDG Kubu Baníka.

Do organizace Oktagon se vrátil v únoru 2021 a byl z toho opět pořádný poprask! Na turnaji Oktagon Underground Last Man Standing zápasil v postoji s českou kickboxerskou špičkou Matějem Kozubovským a dokázal vyhrát. V parádní přestřelce zvítězil zaslouženě na body a jen potvrdil svůj ohromný talent a vůli.

Branislav Zuzák

Mnohými podceňovaný Brano Zuzák to má pod hlavičkou Otagonu 2-2, přesto svým přestupem do SFG Attily Végha vzbudil pozornost. Svoje ovace to již stihlo přinést, když koncem ledna 2021 porazil Michala Glose na body. Často je mu vyčítána nepříliš atletická postava a i jeho chování působí občas kontroverzně. V minulosti si 23 letý slovenský fighter poradil například s Davidem Hoškem a tak nějak tušíme, že nás ještě nejednou překvapí.

Branislav Zuzák vs Michal Glos, Zdroj OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA


V rámci organizace Oktagon bychom mohli najít i další nadějná a zajímavá jména. Na ty ale příjde řada možná později. Nebo taky ne. Dostat se totiž do tohoto žebříčku na úkor některého z výše uvedených jmen chce pořádnou dávku kvality a talentu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Spolumajitel Oktagon MMA Pavol Neruda

Pavol Neruda – kariéra, projekty a životní příběh spolumajitele Oktagon MMA

Navenek nenápadný a klidný, jinak ale inspirující a inteligentní☀️ Věčně pozitivní Pavol Neruda je lídr se smyslem pro detail.✔️ Promotér a...