UNDG: Matěj Kozubovský vs. Sebastián Fapšo kurzy

Matěj Kozubovský se utká s nebezpečným Sebastiánem Fapšem. Podaří se českému fighterovi získat další cennou výhru? Podívejte se na kurzy a návod ke sledování.

Maty Kozubovský bude bojovat na Undergroundu Foto: Instagram/matykozubovsky

UNDG Last Man Standing: Kozubovský vs. Fapšo kurzy a livestream

Prvním potvrzeným duelem na turnaji Oktagon Underground: Last Man Standing je bitva Matěje Kozubovského se Sebastienem Fapšem. Bojovat se bude podle postojářských pravidel a souboj těchto dvou vynikajících borců by si neměl nechat ujít žádný fanoušek bojových sportů. Klikněte zde a sledujte zápasy Oktagonu živě na Tipsportu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kurzy slibují v duelu na Oktagon UNDG: Last Man Standing velmi zajímavou podívanou. Matěj Kozubovský bude mít solidní výškovou převahu. Sebastián Fapšo je totiž o rovných 10 centimetrů nižší. Kozubovský má zároveň na kontě skalpy téměř celé postojářské špičky. Porazil například i Jakuba Benka, nebo Daniela Vítovce.

Slovák Sebastián Fapšo se do povědomí fanoušků zapsal především vynikajícím výkonem v superfightu na původním Oktagonu Underground, kde dokázal naskočeným kolenem knockoutovat Jakuba Bahníka. V duelu proti Kozubovskému ovšem bude tahat za kratší konec. Český fighter má totiž výrazně více zkušeností s těžkými zápasy. Pokud si pohlídá Fapšovi nebezpečné kopy, měl by v postoji dominovat a připsat si další výhru.

TIP Vítěz: Matěj Kozubovský v kurzu 1,94 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Kozubovský zvítězí

Zatím nebyloi potvrzeno, jestli bude možné celý turnaj Oktagon UNDG sledovat na Tipsport TV. Oficiální placený livestream přes Oktagon PPV ovšem bude k dispozici jako obvykle. Tento živý přenos je vysílán vždy ve vysoké kvalitě. V přímém přenosu v televizi bohužel galavečer UNDG Last Man Standing neuvidíme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.