UNDG PYRAMIDA: Václav Sivák vs. Bailey Sugden tip, kurzy

Pyramida lehké váhy projektu Oktagon Underground Last Man Standing byla rozlosována! Jednoho z hlavních favoritů na celkové vítězství Vaška Siváka vyzve hned v prvním čtvrtfinále nebezpečný Bailey Sugden.

Václav Sivák bude bojovat na UNDG Foto: OKTAGON MMA

UNDG Last Man Standing: pyramida rozlosována, na vážení létaly facky

Pořádně hustou atmosféru mělo páteční oficiální vážení před sobotním galavečerem. Známe úvodní zápasy i postavení v pavouku všech zápasníků v pyramidě. Obrovsky zajímavé budou i superfighty, při staredownu mezi Sebastianem Fapšem a Matějem Kozubovským dokonce došlo na flákanec. Vsaď si na sobotní Oktagon s bonusem 150 Kč za registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oktagon Underground Last Man Standing je doslova za dveřmi. V pátek dopoledne proběhlo oficiální představení a vážení zápasníků, a také rozlosování osmičlenné pyramidy. S hmotností žádný z bojovníků problémy neměl. Čistě postojářský turnaj z dílny organizace Oktagon je na programu v sobotu večer.

Jako první vytáhla Lucia Szabová z osudí jméno Vaška Siváka, který se tak představí hned v prvním zápase pyramidy. Vycházející českou hvězdu bojových sportů si vybral ve čtvrtfinále Angličan Bailey Sugdan.

Ten například zápasil v Madison Square Garden v USA a svůj zápas tehdy vyhrál. Je veteránem nejlepší kickboxerské organizace Glory a borec s velkým množstvím zkušeností. Pikantní je, že oba dva mají přezdívku bad boy.

TIP: Sivák porazí Baileyho, v kurzu 1,15 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem

Sivák je v duelu s Baileym obrovským favoritem

Váhově na tom budou oba bojovníci velmi podobně, jelikož patří mezi lehčí fightery této pyramidy do 70 kg. V případě výhry narazí Sivák v semifinále na lepšího z dvojice Lengál vs. Krčmář, čímž je ve hře nesmírně zajímavý duel tréninkových parťáků Michaela Krčmáře a právě Václava Siváka.

Oktagon UNDG živě na TV Tipsport

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Hron bude bojovat na Oktagonu Underground The Last Man Standing 27. února

Oktagon Underground: Last Man Standing program

Turnaj Oktagon Underground: Last Man Standing 🥇 se bude konat 27. února. V akci uvidíme ty největší domácí hvězdy ✅ postojářských bojových...

Vašek Sivák

Václav Sivák - profil a kariéra talentovaného zápasníka

Vašek Sivák je kometa ⭐ bojových sportů u nás i v zahraničí. Jako první Čech v historii 🥇 vybojoval mezi amatéry prestižní světový titul...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...