3 důvody, proč Francis Ngannou může získat titulový pás

Ostře sledovaná odveta nejlepších těžkých MMA vah planety je tady! Kořist v podobě titulového pásu Stipeho Miocice vyhlíží predátor Francis Ngannou. A právě na největší zbraně právoplatného vyzyvatele jsme se zaměřili v tomto článku.

UFC pás - Zdroj Andre Luiz Moreira, Shutterstock.com Foto: Andre Luiz Moreira/Shutterstock.com

UFC Francis Ngannou record: 4 brutální ukončení v prvním kole. Bude další na ráně Miocic?

Jde z něj strach. Po právu. Obrovitý francouzský zápasník Francis Ngannou má před sebou největší výzvu kariéry. V cestě k titulu těžké divize ale stojí nejtěžší možná překážka. Úřadující šampion Stipe Miocic. Oba těžkotonážníci přitom už tvrdost svých úderů v minulosti poměřili. A cenný skalp zapsal na body Miocic. Najde v neděli okolo 5 hodiny ráno favorizovaný Ngannou tentokrát vítězný recept? Klikni ZDE a sleduj UFC 260 živě a v parádní kvalitě

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Ngannou Francis na cestě k titulu: KO úder, boj na zemi i motivace

Rozenstruik, dos Santos, Velasquez, Blaydes. Čtyřlístek velmi kvalitních MMA bojovníků, které naposledy postupně ukončil Francis Ngannou v prvním kole. Nemilosrdně, po pár vteřinách boje. 34 letý rodák z Paříže, který měří 193 centimetrů a váží přes 110 kilogramů má v současném UFC jeden z nejlepších knockout úderů. Zápasy potřebuje vždy ukončit co nejdříve. Ani jeden z bodových verdiktů jeho kariéry totiž nedopadl v jeho prospěch.

Ngannou je nečitený v boji na zemi. U nejtěžší váhové kategorie není grappling, respektive ukončení na zemi, zase tolik častým jevem. Na rozdíl od Miocice má ale Ngannou se submisemi své zkušenosti – 4 výhry, žádná porážka! Vzdáním některého z fighterů neskončil naopak žádný Miocicův zápas. Náhoda? Spíše ne.

sipka TADY NAJDEŠ KOMPLETNÍ FIGHT CARD A INFO K UFC 260

Motivace a poslední soupeři. Šampion Stipe Miocic má za sebou trilogii s Danielem Cormierem, kde nejprve padl, aby následně 2x vyhrál. Měření sil pouze s jedním, byť obrovsky kvalitním zápasníkem, může být určitý handicap.

Právě Francis Ngannou je při vší úctě ke Stipe Miocicovi považován v očích mnoha fanoušků MMA za nejlepšího fightera těžké váhy. Když na začátku roku 2018 Miocic predátora porazil bylo to obrovské překvapení. Nemluvě o jeho následné porážce s Derrickem Lewisem. Tyhle doby jsou ale pryč. Predátor znovu cílí na opasek. A má k němu blíže, než kdykoliv předtím.

Vsaď si na UFC 260 u Fortuny s parádním bonusem za online registraci - klikni ZDE

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tyron Woodley - Zdroj lev radin, Shutterstock.com

UFC 260: Tyron Woodley vs. Vicente Luque – kurzy, tip

Visí ve vzduchu jedno velké loučení❓ Sobotní karta nejlepší organizace světa UFC láká mimo jiné velmi zajímavým soubojem ve velterové váze....

Stipe Miocic porazil Daniela Cormiera a na UFC 260 se z pozice šampiona utká s Francisem Ngannouem

UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2 informace, datum a program

Turnaj UFC 260 s hlavním titulovým zápasem Miocic vs. Ngannou ⚡ proběhne už 27. března 2021. ⏩ Podívejte se na informace a návod ke...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.