Contender Series 2021: Week 1 - program a výsledky

Další série populární soutěže Dana White's Contender Serie, kde se bojovníci utkávají o kontrakt v UFC startuje už v úterý 31. srpna. Podívejte se na kurzy a fight card.

Dana White bude opět vybírat nové bojovníky do UFC Foto: ČTK/ZUMA/Jason Silva

Dana White's Contender Series Week #1 informace, datum a kurzy

Opět startuje Dana White's Contender Series, kde šéf Dana White vybírá další bojovníky do organizace nejprestižnější MMA organizace UFC. Celkem uvidíme 10 turnajů, ve kterých se fighteři budou snažit zvítězit a vysloužit si vysněný kontrakt. První DWCS se odehraje už 31. srpna 2021. Klikněte zde a vsaďte si na Dana White's Contender Series s bonusem za registraci.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

V hlavním souboji prvního letošního DWCS je favoritem neporažený Azamat Murzakanov. Ruský fighter bude mít nad svým soupeřem Matheusem Scheffelem výhodu především ve vynikajícím postoji, kde neustále hrozí tvrdým KO. Tento duel bude jednoznačná záležitost. Na tiket patří výhra Murzakanova a tohoto ruského bojovníka velice brzo uvidíme i v UFC.

TIP Vítěz A. Murzakanov v kurzu 1,30 sipka Vsadit u Fortuny

Murzakanov zvítězí

Dana White's Contender Series Week 1: fight card, program a výsledky

Aktuálně už známe kompletní složení fight card na DWCS Week 1. Hlavním zápasem bude souboj Azamata Murzakanova a Matheuse Scheffela. Celkem uvidíme pět soubojů.

Dana White's Contender Series - program a výsledky
Azamat Murzakanov vs. Matheus Scheffel
Diego Lopes vs. Joanderson Brito
Victor Altamirano vs. Carlos Candelario
AJ Fletcher vs. Leonardo Damiani
Lorenzo Hood vs. Łukasz Brzeski

Dana White's Contender Series Week 1 livestream online živě a zdarma

Zápasy Dana White's Contender Series Week 1 bude možné sledovat prostřednictvím livestreamu. K dispozici budou i volně dostupné streamy zdarma, které naleznete na internetu. První epizodu DWCS bude jako obvykle streamovat i oficiální UFC Fight Pass, které vyjde na necelých 10 dolarů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.