David Dvořák poprvé v UFC prohrál. Nicolau zvítězil na body

Český fighter David Dvořák ve svém 4. duelu v UFC na výhru nedosáhl. Taktický duel zvládl lépe Brazilec Matheus Nicolau, který si ve 2. kole připsal knockdown a nakonec slavil výhru na body.

David Dvořák zakusil poprvé v UFC hořkost porážky Foto: Profimedia

David Dvořák po knockdownu ve 2. kole prohrál na body

David Dvořák bohužel dnes v Columbusu na UFC Fight Night: Blaydes vs. Daukaus poprvé zažil porážku v nejslavnější světové MMA organizaci. Český fighter s přezdívkou Undertaker nestačil na Matheuse Nicolaua a prohrál na body v poměru 29-28.

V závěru druhého kola Dvořák inkasoval tvrdý přední hák, po kterém skončil na zemi. Tento úder pravděpodobně rozhodl celý fight, protože i na začátku posledního kola byl rodák z Hořic lehce zpomalený a musel zkousnout několik dalších ran z přední ruky.

Dvořák vs. Matheus: Vyrovnaný duel ovládl Brazilec 29-28

První kolo přineslo velkou taktickou bitvu a prvních 90 vteřin dokonce nepadl žádný úder. Ani ve zbytku kola jsme neviděli žádnou zběsilou přestřelku. Oba borci si připsali pouze ojedinělé údery. Dvořák ovšem dvakrát trefil nepříjemný calf kick.

Ve druhém kole pokračoval Dvořák v držení středu oktagonu a dále zásoboval svého soupeře nepříjemnými kopy. V závěru kola ovšem český bojovník tvrdě inkasoval přední hák Nicolaua, po kterém ve velkých problémech upadl na zem. Brazilec ovšem knockdown nedokázal využít k ukončení.

Do třetího kola nastoupil Dvořák stále viditelně otřesený a schytal několik dalších předních háků. Nicolau českého Undertakera v první polovině závěrečného kola k ničemu výraznějšímu nepustil. Na konci se sice David Dvořák dostal na zemi na svého soupeře, kterému rozdal několik lehčích úderů, ale na zisk kola to nestačilo. Všichni tři bodoví rozhodčí přiznali výhru 29-28 Matheusi Nicolauovi.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Dvořák se utká s Matheusem Nicolau

UFC: David Dvořák vs. Matheus Nicolau - datum, kurzy a stream

David "Undertaker" Dvořák ☠️ se utká s Matheusem Nicolauem v sobotu 26. března v Columbusu. ✨ Podívejte se na informace, vypsané kurzy a...

David Dvořák bojuje v muší váze organizace UFC

David Killa Khroust Dvořák - životopis a zápasy MMA bojovníka

David Undertaker Dvořák ❤️ je česká hvězda v prestižní UFC, kde nastupuje v muší váhové kategorii✅. Aktuálně je na 9. příčce žebříčku.

Curtis Blaydes bude bojovat s Chrisem Daukausem

UFC Fight Night: Blaydes vs. Daukaus informace a kurzy

Hlavní zápas na sobotním UFC Fight Night, kde uvidíme i Davida Dvořáka, obstará dvojice těžkých vah Curtis Blaydes a Chris Daukaus....