DWCS: Javid Basharat vs. Oron Kahlon - bitva o smlouvu v UFC

Javid Basharat je v Česku velmi známým figheterem. Dnes se dřívější bojovník Oktagonu utká o možnost nastupovat v americké UFC. Podívejte se na informace v článku.

Javid Basharat bude bojovat o smlouvu v UFC Foto: Profimedia

Dana White's Contender Series: Javid Basharat vs. Oron Kahlon kurzy

Javid Basharat se skvěle prezentoval v organizaci Oktagon, když na turnaji s číslem 19 předvedl vynikající výkon a porazil Alexandera Bezkorovaynyho. Po téměř roce bez zápasu bude tento fighter bojovat o vysněnou smlouvu v UFC proti veteránovi Oronu Kahlonovi z Izraele. Další z turnajů DWCS proběhne už dnes v noci z úterý na středu od 02:00 našeho času. Klikněte zde a vsaďte si na MMA s bonusem.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Velmi zajímavý duel neporažených bojovníků v show majitele UFC Dany Whitea má jasného favorita. Javid Basharat je o generaci mladším fighterem a proti Kahlonovi by měl mít jednoznačnou výhodu v rychlosti. Oron Kahlon navíc absolutně nezvládl váhu.

TIP: Vítěz Javid Basharat v kurzu 1,46 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem

Basharat zvítězí

Izraelskému bojovníkovi je už 40 let a tento duel pro něj znamená nejspíše poslední možnost, jak se dostat do nejprestižnější organizace UFC. Proti Basharatovi ovšem příliš šancí nemá. Na tiket patří výhra pro české fanoušky velmi známého Javida Basharata v pěkném kurzu.

Dana White's Contender Series fight card, program a výsledky

Zápas Javida Basharata bychom měli vidět jako čtvrtý v pořadí. Kvůli nesplnění váhy jeho soupeře je zápas nakonec vypsán v Catchweight.

Dana White's Contender Series WEEK 9 - program a výsledky
Middleweight Jansey Silva vs. Gadzhi Omargadzhiev (sub)
Bantamweight Christian Quiñonez (body)
vs. Long Xiao
Catchweight (139 lbs) Javid Basharat (sub)
vs. Oron Kahlon
Women's Flyweight Karine Silva (sub)
vs. Qihui Yan
Lightweight Manuel Torres TKO
vs. Kolton Englund
Featherweight Xie Bin (body)
vs. Oliver Murad

DW Contender Series livestream sledovat online živě a zdarma

Livestream celého turnaje Dana White's Contender Series bude opět možné sledovat na UFC Fight Pass. Cena měsíčního přístupu vás vyjde na 10 eur. Alternativou jsou pak samozřejmě i volně dostupné streamy zdarma, které naleznete na internetu. Doporučujeme rovněž kontrolovat nabídku přenosu na webu sázkové kanceláře Fortuna, která pravidelně zdarma vysílá zápasy UFC.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.