Fortuna vypsala speciální sázky na bitvu Procházka - Teixeira

Titulový zápas Jiřího Procházky s Gloverem Teixeirou na UFC 275 je mimořádnou sportovní událostí také pro sázkaře. Fortuna proto přichází s rozšířenou kurzovou nabídkou, která nabízí zajímavé sázkové varianty. Kterou z nich pošlete na tiket?

Sázková kancelář Fortuna má speciální sázky na titulový zápas Jiřího Procházky v Singapuru Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Fortuna speciální sázky na zápas Jiřího Procházky o titul

Bude to souboj různých stylů i věkových generací. Dokáže brazilský šampion Teixeira uplatnit svůj wrestling a jiu-jitsu, nebo Procházka vytáhne z rukávu další fenomenální knockout? Kdo si dokáže prosadit svou taktiku? Nejen na to si můžete vsadit u Fortuny a sledovat největší zápas pro české MMA v historii živě!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Loket z otočky, Jirkovo oblíbené naskočené koleno, nebo snad škrcení Rear Naked Choke? I tyto konkrétní techniky ukončení zápasu najdeme v kurzové nabídce Sázkové kanceláře Fortuna. Nejrůznějších variant je zde pro zápas Teixeira - Procházka více, než obvykle. Tohle je totiž svátek pro fanoušky bojových sportů i nadšené sázkaře!

Sada speciálních sázek u Fortuny je zajímavou možností, jak uplatnit svoji intuici, či hlubší analýzu. A skvěle se přitom bavit. Fortuna je oficiálním partnerem Jiřího Procházky a vy si i díky této spolupráci můžete kromě sázky na vítěze vsadit na:

  • Počet zahájených kol
  • Výhra zápasníka v konkrétním kole
  • Způsob / technika vítězství
  • Počet takedownů
  • Počet signifikantních úderů
  • Zápas skončí do 60 sekund od zahájení 1.kola a další

Vzhledem k tomu, že půjde o zápas postojáře se zemařem, jeví se atraktivně sázka na počet takedownů v zápase. Glover Teixeira právě v tomto aspektu boje vyniká a dostat soupeře na zem rozhodně není "cizí" ani Jirkovi Procházkovi. Jiří proti Reyesovi ukázal, že má velice dobrou obranu na zemi, a tak by teoreticky nemuselo zůstat jen u jednoho povedeného takedownu z jedné či druhé strany. Sázkový kurz na tuto sázku má rozhodně solidní hodnotu.

TIP: Počet takedownů: + 1,5, v kurzu 2,25 sipka Vsadit u Fortuny

Sázkový kurz na počet takedownů má velmi zajímavou hodnotu

Sledovat zápas živě a držet Jiřímu palce můžete na Fortuna TV. Bitva o šampionský pás je hlavním duelem UFC 275 a na řadu by měla přijít podle délky předchozích zápasů v neděli 12. června okolo 6:00. Bude mít Česko prvního UFC šampiona? To se dozvíme už brzy!

Jiří Procházka v zápase o titul UFC živě na Fortuna TV

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...