Kurzy a analýza zápasu Barboza - Mitchell na UFC 272

Taktickou bitvu mezi Barbozou a Mitchellem by si neměl nechat ujít žádný fanoušek MMA. Podívejte se na analýzu zápasu a návod ke sledování streamu zdarma.

Barboza se utká s Mitchellem na UFC 272 Foto: Profimedia

Kurzy zápasu Edson Barboza - Bryce Mitchell na UFC 272

Hlavním předzápasem na očekávaném turnaji UFC 272: Covington vs. Masvidal bude zajímavá bitva mezi Edsonem Barbozou a neporaženým Brycem Mitchellem. Mitchell si své soupeře podmaňuje vynikající prací na zemi. Barboza ale už několikrát prokázal, že případné takedowny zvládá bránit poměrně s přehledem. UFC 272 proběhne 5. března v Las Vegas. Sledujte UFC 272 zdarma zde.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Mírným favoritem je Bryce Mitchell. Edson Barboza ovšem kurzově příliš nazaostává. Vše nasvědčuje tomu, že na UFC 272 uvidíme velmi taktický duel, který ocení především fanoušci precizního wrestlingu a boje na pletivu. Barboza se sice bude snažit vstoupit do zápasu calf kicky, ale na tuto situaci bude Mitchell dobře připraven.

TIP Zápas skončí na body v kurzu 2,20 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

zápas skončí na body

Mitchell ale zároveň nedokáže svého soupeře ukončit na submisi. Barboza totiž na submisi prohrál pouze dvakrát z celkových 32 zápasů jeho profesionální kariéry. S největší pravděpodobností tak uvidíme rozhodnutí bodových rozhodčích. V kurzu 2,20 se tato sázka může na tiketu vyplatit.

UFC 272 Barboza vs. Mitchell video na youtube a livestream zdarma

Bitvu Barboza vs. Mitchell na UFC 272 bude jako obvykle možné sledovat v live streamu zdarma. Všechny zápasy i včetně duelu slovenského Ludovíta Kleina nabídne v přímém přenosu Fortuna TV. Kompletní fight card s livestreamy najdete v záložce "Live".

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Masvidal bude bojovat s Covingtonem

UFC 272: Covington vs. Masvidal program, výsledky a stream

Bitva na UFC 272 ▶️ mezi Covingtonem a Masvidalem slibuje skvělou podívanou. ⏰ Na turnaji se ukáže i Slovák Ludovít Klein. Podívejte se na...

Ludovít Klein se utká s Devontem Smithem

UFC 272: Ľudovít Klein vs. Devonte Smith - analýza a livestream

Slovenský zápasník Ľudovít Klein ⭐ má před sebou klíčovou čtvrtou bitvu v UFC. Radu, kde sledovat jeho zápas živě online najdete v tomto...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.