UFC 258: Gastelum vs. Heinisch analýza a kurzy

Kelvin Gastelum se na turnaji UFC 258 utká ve velmi zajímavém souboji s Ianem Heinischem. Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke sledování.

Kevin Gastelum má tři prohry v řadě Foto: Andre Luiz Moreira/Shutterstock.com

UFC 258: Gastelum - Heinisch analýza a kurzy

Velmi zajímavým zápasem na turnaji UFC 258, který proběhne 13. února, bude i souboj Kelvina Gasteluma a Iana Heinische. Gastelum má na kontě aktuálně 3 prohry v řadě a čtvrtá porážka by dost možná znamenala jeho konec v UFC. Jeho soupeř Ian Heinische je na tom pouze o trochu lépe. Ze tří posledních fightů má pouze 1 výhru. Klikněte zde a sledujte živě UFC 258 v livestreamu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kelvin Gastelum (15-6) patří k velkým osobnostem celé organizace UFC. V poslední době se mu sice příliš nedařilo, ale vždy prohrál se silnými soupeři. Nejprve nestačil na šampiona Israela Adesanyau, následně padnul s Darrenem Tillem a jeho poslední porážka přišla proti Jackovi Hermanssonovi.

Ian Heinisch má sice zápasovou bilanci 14 výher a pouze 3 porážky, nicméně v kariéře doposud nečelil tak kvalitnímu fighterovi jako je Kelvin Gastelum. Gastelum bude výrazně lepší v postoji a zároveň se nebojí ani wrestlingu. Heinisch je navíc na zemi poloviční. Na tiket proto patří výhra favorita.

TIP Vítěz Kelvin Gastelum v kurzu 1,40 sipka Vsadit u Fortuny a sledovat zdarma

Gastelum zvítězí

Celý turnaj UFC 258 bude možná sledovat díky livestreamu zdarma u sázkové kanceláře Fortuna. Na Fortuna TV uvidíme všechny zápasy a to i včetně Prelims. Další možností je přímý přenos, který odvysílá sportovní televize Premier Sport. tato televize je ovšem placená a bude živě přenášet pouze hlavní kartu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.