UFC 259: Amanda Nunes vs. Megan Anderson kurzy, tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nejlepší bojovnice historie UFC Amanda Nunes se představí na turnaji už o tomto víkendu. Duel s australskou vyzyvatelkou Megan Anderson jsme rozebrali v tomto článku, včetně sázkového tipu.

DATUM A INFOANALÝZA A TIPLIVESTREAM

Amanda Nunes v boji - Zdroj A.RICARDO, Shutterstock.com Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Amanda Nunes vs. Megan Anderson – o titul pérové váhy: info a datum

Divoký brazilský temperament se vrací do klece. Tentokrát se nejlepší MMA fighterka planety postaví proti Megan Anderson, jejíž obrovská výšková převaha slibuje atraktivní podívanou. Galavečer UFC 259 proběhne v noci ze soboty 6. 3. na neděli 7. 3. a tohle je rozhodně jeden z důvodů, proč si nařídit budík. Sleduj UFC 259 živě a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

UFC 259: Nunes – Anderson analýza, sázkový tip

Amandu Nunes (20-4) netřeba dlouze představovat. Je nejúspěšnější zápasníci historie MMA, která momentálně drží současně tituly pérové i bantamové váhy UFC. Zároveň je držitelkou mnoha rekordů, včetně délky vítězné série, která čítá od roku 2014 parádních 11 zápasů.

Naposledy jsme ji v ostrém zápase viděli v červnu roku 2020, když si ve velmi sledované bitvě poradila na body s Felicii Spencer a obhájila titulový pás pérové váhy. Její doménou je kromě zápasových zkušeností boj v postoji. Hned 13 soupeřek dokázala knockoutovat a celkově 16 zápasů ukončit před časovým limitem.

Megan Anderson (11-4) si o titulovou bitvu s Amandou Nunes řekla posledními 2 přesvědčivými výhrami v 1. kole. Nejprve v říjnu 2019 „utáhla“ Zarah Fairn do Santos a koncem února 2020, těsně před vypuknutím pandemie koronaviru, tvrdě ukončila Normu Dumont.

V organizaci UFC nastupuje od roku 2018, kdy hned ve své premiéře statečně vzdorovala, leč nakonec na body prohrála s Holly Holm. Největší zbraní Megan Anderson v souboji s brazilskou lvicí bude její výška (má o 10 cm více) a tím i rozsah paží. Silná je i v klinčích na pletivu, a pakliže ustojí tlak v prvním kole, může Amandě Nunes zle zavařit.

Sázková kancelář Fotuna vypsala na variantu, že zápas neskončí v prvním kole velmi zajímavý kurz, který se rozhodně vyplatí poslat na tiket.

  • Datum a čas: 7. 3. 2021, 04:00

TIP: Více než 1,5 zahájených kol, v kurzu 1,65 sipka Vsadit a sledovat zápas u Fortuny

V zápase se půjde minimálně do 2. kola

Kde sledovat Nunes vs. Anderson živě? Live stream na Fortuna TV, přímý přenos v televizi

Extrémně očekávaná karta s hlavním zápase Blachowicz vs. Adesanya přitahuje dlouho dopředu miliony fanoušků po celém světě. Fantastickou zprávou je přítomnost livestreamu na celý turnaj UFC 259 na Fortuna TV ZDE. Po snadné a rychlé registraci stačí už jen v záložce live vybrat tento turnaj a vychutnat si dechberoucí zážitek. V tomto případě je totiž zábava zaručena, a proto u ní nemůžeš chybět.

Na poslední duel Megan Anderson se podívej v tomto kompletním zápasovém videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojové sporty, UFC 253, Mixed Martial Arts (MMA) - ČTK, AP, L.E. Baskow

UFC 259: Blachowicz vs. Adesanya datum a informace

Galavečer UFC 259 🧨 s fantastickou kartou proběhne už 6. 3. 2021.⏳ Vše, co potřebuješ vědět k tomuto nadupanému turnaji ⭐ najdeš v článku.

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Las Vegas v Nevadě

Co je Apex Center? Turnaje UFC v Las Vegas

Proč se aktuálně některé turnaje UFC konají ve městě Las Vegas, které se proslavilo hlavně hazardem? 🍒 A co je to vlastně Apex Center?...