UFC 259: Thiago Santos vs. Aleksandar Rakic analýza a tip

V této analýze si posvítíme na obrovsky atraktivní duel skvělých postojářů Thiaga Santose a Aleksandara Rakiče. Kdo se na turnaji UFC 259 přiblíží titulové šanci v polotěžké váze?

Thiago Santos Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

UFC 259 APEX Centre Las Vegas: Thiago „Marreta“ Santos vs. Aleksandar „Rocket“ Rakic – info, kurzy

Parádní předkrm před titulovými zápasy obstará brazilsko-rakouský duel Santos vs. Rakic. Souboj borců z TOP 5 polotěžké divize slibuje v neděli 7. 3. kolem 4 hodiny ranní pořádně ostrou přestřelku s velice pravděpodobným scénářem v podobě knockoutu. Oba fighteři totiž ukončili v kariéře tímto způsobem 70% svých soupeřů. Vychutnej si UFC 259 živě a zdarma – KLIKNI ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Nadcházející turnaj UFC 259 s hlavním zápasem Blachowicz vs. Adesanya aspiruje na turnaj roku 2021. Šťavnatým soustem a otvírákem hlavní karty je bitva, která by měla všechny české fanoušky enormně zajímat.

Thiago Santos (21 – 8) Aleksandar Rakic (13 – 2)

Právě vítěz tohoto duelu totiž velice pravděpodobně vyzve lepšího z dvojice Jiří Procházka / Dominick Reyes. Víkendový zápas tak nabídne českému samurajovi mimo jiné výborný studijní materiál.

37 letý brazilský zápasník Thiago Santos má momentálně na svém kontě 2 porážky v řadě. Nejprve nestačil na šampiona Jona Jonese a následně prohrál s veteránem Gloverem Teixeirou. Jeho největší zbraní je zejména boj v postoji, na zem se přesouvají jeho zápasy zřídkakdy. Další porážka v řadě by dost možná znamenala jeho konec v organizaci UFC, což je fakt který mu v samotném zápase rozhodně nepomůže.

Aleksandar Rakic má ve svých 29 letech fantasticky rozjetou kariéru. V posledním období si připsal pouze kontroverzní porážku s Volkanem Oezdemirem na body, jinak sbírá vítězství jako na běžícím páse. V duelu se Santosem bude rodák z Vídně rychlejší, dynamičtější, s daleko větší motivací a hladem po výhře. Také pro něj je typickým stylem stand up. Zároveň ho doposud nikdo nikdy nedokázal knockoutovat. Z jeho výrazných karfiolových uší lze predikovat, že má i zem skvěle natrénovanou.

Kurzové sázky se před duelem přiklání na stranu Rakiče a my jim dáváme za pravdu. Pokud v tvých očích Rakušan favoritem není, pošli na tiket sázku, že zápas skončí KO/TKO.

TIP: Vítěz zápasu: Aleksandar Rakic, v kurzu 1,65 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Rakic si připíše cenné vítězství

Jak a kde sledovat Santos vs. Rakic živě? Livestream na Fortuna TV, v televizi na Premier Sport

Očekávaná show má tentokrát vícero taháků, jedním z nich je i návrat královný ženského MMA Amandy Nunes, kterou vyzve Megan Anderson.

Sleduj zápasy UFC 259 živě na Fortuna TV a nezapomeň si během jednotlivých kol vsadit live. V rámci televizního vysílání najdeš turnaj v nabídce sportovní placené stanice Premier Sport, která vlastní na galavečery UFC vysílací práva.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojové sporty, UFC 253, Mixed Martial Arts (MMA) - ČTK, AP, L.E. Baskow

UFC 259: Blachowicz vs. Adesanya datum a informace

Galavečer UFC 259 🧨 s fantastickou kartou proběhne už 6. 3. 2021.⏳ Vše, co potřebuješ vědět k tomuto nadupanému turnaji ⭐ najdeš v článku.

Petr Yan bude obhajovat pás šampiona

UFC 259: Petr Yan vs. Aljamain Sterling kurzy a stream

Duel o titul UFC v bantamweight ⏩ mezi Petrem Yanem a Aljamainem Sterlingem ⚡ slibuje velmi vyrovnanou bitvu. Podívejte se na kurzy a...

Amanda Nunes v boji - Zdroj A.RICARDO, Shutterstock.com

UFC 259: Amanda Nunes vs. Megan Anderson kurzy, tip

Nejlepší bojovnice historie UFC ⭐ Amanda Nunes ⭐ se představí na turnaji už o tomto víkendu. Duel s australskou vyzyvatelkou Megan Anderson...