UFC 260: Gooden vs. Nurmagomedov – analýza a tip

Slavné jméno figuruje na zápasové kartě turnaje UFC 260, který je na programu už tuto sobotu 27. března. Do akce jde po dlouhé pauze Abubakar Nurmagomedov, bratranec bývalého šampiona Khabiba.

UFC Fight Night před zápasem - Zdroj Cassiano Correia, Shutterstock.com Foto: Cassiano Correia/Shutterstock.com

Khabib Nurmagomedov v pozoru: bratrance Abubakara čeká duel s Jaredem Goodenem

Jít po stopách slavnějšího bratrance. Tento cíl má nepochybně v hlavě 31 letý Abubakar Nurmagomedov, kterého v noci ze soboty na neděli čeká druhý zápas v UFC po nezvykle dlouhé, rok a půl trvající odmlce. Jared Gooden ale rozhodně není žádné ořezávátko, přestože mu stejně jako Abubakarovi debut v nejlepší lize nevyšel. Kdo z této dvojice si tentokrát v Las Vegas napraví reputaci a zvítězí? Vyzvedni si příjemný bonus 500,- na sázky ZDE za online registraci

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

UFC 260: Jared Gooden vs. Abubakar Nurmagomedov sázkový tip

Abubakar Nurmagomedov (15-3-1) patří mezi několik vyvolených, které má pod svými křídly orel z Dágestánu Khabib Nurmagomedov. To je samo o sobě záruka velké kvality a především vysoké školy grapplingu. Nátlakový styl boje na zemi byl ale Abubakarovi při jeho posledním vystoupení osudný, když ho 9. listopadu 2019 v Moskvě z defenzivní pozice dokázal chytit do trianglu a následně utáhnout Němec David Zawada.

Jared Gooden (17-5) je americký MMA bojovník, který rovněž při své premiéře v UFC prohrál. Na konci listopadu 2020 nestačil na Alana Joubana a po vyrovnaném průběhu boje padl na body. Gooden je rovněž fantastický grappler, který nikdy ve své kariéře neprohrál na submisi. Nyní ho ale v tomto ohledu čeká zdaleka nejtěší prověrka. Kromě větší zápasové praxe, hovoří ale ve prospěch 27 letého rodáka z Atlanty i obrovská výšková převaha (193 cm).

Sázkové kurzy jednoznačně favorizují Nurmagomedova, my však půjdeme v tomto případě proti proudu a na tiket pošleme právě Goodena. Sázka na jeho vítězství má oproti jeho soupeři s nejistou aktuální formou vyšší hodnotu.

TIP: Vítěz: Jared Gooden, v kurzu 2,75 sipka Vsadit u Sazkabetu s bonusem

Výhru Jareda Goodena se vyplatí poslat na tiket

UFC 260 s hlavním a odvetným zápasem Miocic vs. Ngannou slibuje pořádně atraktivní podívanou. Na kartě se představí celá řada známých tváří, včetně Tyrona Woodleyho, kterého čeká po 3 porážkách v řadě čeká bitva o další smlouvu.

sipka NA KOMPLETNÍ FIGHT CARD UFC 260 SE PODÍVEJ ZDE

K osobě Abubakara Nurmagomedova se navíc váže ještě jedna pikantní zajímavost. Byl to právě bratranec Khabiba, kdo byl jeden z agresorů po památné bitvě v rámci UFC 226 a fenomenální výhře Khabiba nad Conorem McGregorem. Abubakar Nurmagomedov za napadení slavného irského zápasníka dostal tehdy, před příchodem do nejslavnější MMA organizace planety, roční zákaz činnosti a vysokou finanční pokutu.

Teď už se za svého bratrance rvát nemusí, Khabib totiž definitivně oznámil, že končí a v UFC už nastupovat nebude.

Sázej u Sazkabet se spoustou výhod

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Stipe Miocic porazil Daniela Cormiera a na UFC 260 se z pozice šampiona utká s Francisem Ngannouem

UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2 informace, datum a program

Turnaj UFC 260 s hlavním titulovým zápasem Miocic vs. Ngannou ⚡ proběhne už 27. března 2021. ⏩ Podívejte se na informace a návod ke...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Karlos Vémola bude obhajovat titul na Oktagonu 22

Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka: informace, datum a fight card

Turnaj Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka 🧡 proběhne už 27. března. ⭐ V akci uvidíme i Alexe Lohorého. Podívejte se na kompletní informace a...