UFC 260: Tyron Woodley vs. Vicente Luque – kurzy, tip

Visí ve vzduchu jedno velké loučení? Sobotní karta nejlepší organizace světa UFC láká mimo jiné velmi zajímavým soubojem ve velterové váze. „Vyčichlého“ Tyrona Woodleyho čeká brazilská samba s rozjetým Vicentem Luquem.

Tyron Woodley - Zdroj lev radin, Shutterstock.com Foto: lev radin/Shutterstock.com

UFC 260: Tyron Woodley vs. Vicente Luque informace, datum, analýza

Teď, nebo nikdy! Tyron Woodley má před sebou zápas pravdy. Po 3 porážkách v řadě potřebuje v noci ze soboty 27. na neděli 28. března nutně uspět. Brazilec Luque je ale nesmírně atraktivním typem fightera, který z 15 utkání v UFC prohrál pouze dvakrát. Klikni ZDE a vsaď si na UFC 260 s parádním bonusem 500,-. Registraci máš hotovou za pár minut

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Nejen odvetu těžkých váh Stipe Miocic vs. Francis Ngannou, ale i další skvělé zápasy uvidíme v rámci nadcházejícího turnaje UFC 260 už o tomto víkendu. O hlavní předzápas se postará právě dvojice Tyron Woodley a Vicente Luque a půjde o bitvu fighterů z TOP 10 velterové divize UFC.

28. 3., 5:00, USA Tyron Woodley (19-6-1) vs. Vicente Luque (19-7-1)

UFC live welterweight division: Tyron "The Chosen One" Woodley – Vicente "The Silent Assassin" Luque

Tyron Woodley má v zádech nepříjemnou sérii tří porážek v řadě a případný další nezdar mu klidně může definitivně zabouchnout dveře do nejprestižnější organizace UFC. Na jeho poslední prohry je ale potřeba podívat se trochu blíže. Jména jako Covington, Burns a Usman prohrávají opravdu výjimečně. Navíc ve všech těchto zápasech došlo utkání až do 5. kola. Takže spíše než nekvalitu Woodleyho, vidíme kámen úrazu ve špatném načasování, výběru soupeřů a jisté smůle.

Před touto černou, respektive červenou sérii porazil již 38 letý Američan neméně kvalitní soupeře Darrena Tilla, Demiana Maiu a Stephena Thompsona. Posledně jmenovaný pak pro zajímavost Vicente Luqueho dokázal porazit. Otázkou číslo jedna je motivace. Přeci jen titulová šance je momentálně hodně daleko a konkurenční organizace Bellator dokáže veterány UFC královsky zaplatit.

TIP: Zápas skončí vzdáním soupeře, nebo na body - v kurzu 1,44 sipka Vsadit u Sazkabetu s bonusem

Zápas ukončí submise, nebo bodové rozhodnutí

Vicente Luque má v 29 letech odzápasenou slušnou porci duelů a svými zkušenostmi se minimálně vyrovná o téměř 10 let staršímu Woodleymu. Jak už to u Brazilců často bývá – má fantastický grappling (6 výher na submisi) a zároveň ho v rámci jeho 7 porážek nikdo nedokázal knockoutovat. Tyrona Woodleyho zase pro změnu nikdo nedokázal ukončit na submisi, takže výběr správné kurzové sázky je v tomto případě velmi složitý. Jako pravděpodobná se ale v tomto zápase jeví příležitost na to, že utkání skončí vzdáním soupeře – submisí, či bodovým rozhodnutím.

Na turnaji UFCC 260 uvidíme i duel Abubakar Nurmagomedov vs. Jared Gooden. Bratranec neporaženého, dnes už bývalého šampiona UFC půjde do akce v rámci prelims card, která odstartuje po sobotní půlnoci.

Sázej u Sazkabet a ber příjemný bonus na první sázky

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Stipe Miocic porazil Daniela Cormiera a na UFC 260 se z pozice šampiona utká s Francisem Ngannouem

UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2 informace, datum a program

Turnaj UFC 260 s hlavním titulovým zápasem Miocic vs. Ngannou ⚡ proběhne už 27. března 2021. ⏩ Podívejte se na informace a návod ke...

UFC Fight Night před zápasem - Zdroj Cassiano Correia, Shutterstock.com

UFC 260: Gooden vs. Nurmagomedov – analýza a tip

Slavné jméno figuruje na zápasové kartě turnaje UFC 260, který je na programu už tuto sobotu 27. března. Do akce jde po dlouhé pauze...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.