UFC 262: Tony Ferguson vs. Beneil Dariush kurzy

Tony Ferguson se vrací do akce. Na UFC 262 vyzve Beneila Dariushe. Podaří se legendárnímu El Cucuyovi vrátit na vítěznou vlnu?

Tony Ferguson bude bojovat na UFC 262 Foto: ČTK/AP/Kamil Krzaczynski

UFC 262: Tony Ferguson vs. Beneil Dariush kurzy a livestream

Hlavním předzápasem na turnaji UFC 262: Oliveira vs. Chandler bude velmi třaskavá bitva mezi Tonym Fergusonem a Beneilem Dariushem. Galavečer UFC 262 proběhne 15. května v Texasu a na stadionu budou moci být přítomni i diváci. Čeští fanoušci kvůli posunu času uvidí celý turnaj v noci ze soboty na neděli. Klikněte zde a sledujte všechny zápasy UFC 262 zcela zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Tony "El Cucuy" Ferguson prohrál poslední dva zápasy. Nejprve nestačil na Justina Gaethjeho a následně prohrál i s Charlesem Olivierou. Beneil Dariush má na svém kontě naopak vítěznou šňůru 6 zápasů. I díky tomu bude do zápasu na UFC 262 nastupovat v roli favorita. Podceňovat Fergusona je ovšem velká chyba.

TIP Vítěz Tony Ferguson v kurzu 2,34 sipka Vsadit u Fortuny a sledovat zdarma

Ferguson zvítězí

El Cucuy je totiž stále ve velmi dobré formě a ve své kariéře se utkal s těmi nejlepšími fightery světa. A do této kategorie Dariush rozhodně nepatří. Na tiket patří výhra Tonyho Fergusona, kterému bude Dariush typologicky vyhovovat.

Livestream celého turnaje UFC 262 bude možné sledovat zcela zdarma na webu sázkové kanceláře Fortuna. U Fortuny budou ke každému zápasu rovněž dostupné i live sázky. Přímý přenos bude rovněž dostupný na obrazovkách televize Premier Sport, kterou obsahuje balíček O2 TV.

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE - PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 300,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus ke vkladu až 10 000 Kč + 100 Kč za registraci VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.