UFC 267: Petr Yan vs. Cory Sandhagen - kurzy a livestream

Jedním z nejzajímavějších duelů víkendového turnaje UFC 267 je bitva o titul prozatímního šampiona bantamu mezi Petrem Yanem a Cory Sandhagenem. Sázkovou inspiraci i návod na sledování najdeš v tomto článku.

Cory Sandhagen je velmi nepříjemný protivník pro kohokoliv Foto: Profimedia

O prozatímní titul bantamové divize UFC: Sandhagen vs. Yan - datum a informace

Skutečnou lahůdku ve váze do 61 kilogramů naservíruje v sobotu 30. 10. turnaj UFC 267. Bývalý šampion divize, Rus Petr Yan vyzve nebezpečného Coryho Sandhagena. Vítěz tohoto souboje se následně postaví aktuálnímu a kontroverznímu držiteli titulu, Aljamainu Sterlingovi. Titulový duel a hlavní předzápas našlapané karty UFC 267 přijde na řadu v sobotu okolo 21:00.

Klikni ZDE a sleduj turnaj UFC 267 živě! Za pohodlnou online registraci na Fortuně bereš navíc sázkový bonus, za který si můžeš vsadit rovnou už na tento turnaj.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Petr Yan až do posledního zápasu s Aljamainem Sterlingem vládl bantamové divizi UFC. Porazil taková jména jako jsou Jimmie Rivera, Urijah Faber, nebo Jose Aldo. Poté ovšem přišla první obhajoba a nešťastné koleno do hlavy klečícího Sterlinga, následná diskvalifikace a ztráta titulu.

Původně mělo rovnou dojít na odvetu mezi ním a Sterlingem už na UFC 267, Američan musel ale pro zranění v oblasti krku odstoupit. Nutno říci, že vzhledem k jeho hereckému výkonu po zásahu kolenem i všemožným výmluvám je v poslední době vnímán velmi negativně. Petr Yan je především vynikající postojář, kterého zdobí neuvěřitelně rychlý box. V kariéře nikdy neprohrál před časovým limitem.

Cory Sandhagen je aktuální trojka váhy a především záruka velmi atraktivní podívané. Před necelými třemi měsíci v úžasné bitvě jen těsně (split decision) prohrál s vracejícím se T. J. Dillashawem. „Sandman“ má na svém kontě několik dechberoucích ukončení, jeho doménou jsou především naskočená kolena a lokty z otočky. Jde o komplexního zápasníka, který je schopný zahrozit v postoji i na zemi, jeho slabinou jsou naopak klinče a přetahovaná u pletiva.

TIP: Zápas nepůjde do 5. kola, v kurzu 2,08 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Zápas se rozhodne v úvodních čtyřech kolech

Kdy a jak sledovat Sanhagen - Yan živě na UFC 267? Online live stream i v TV

Ostře sledovaný galavečer proběhne v prostorách Fight Island v Abú Dhabí. Z tohoto důvodu bude možné sledovat turnaj ve skvělém čase, v sobotu od 16:30 na Fortuna TV. Hlavní část by pak měla startovat okolo 20. hodiny. Tu bude vysílat v televizi živě také kanál Premier Sport. Alternativou je samozřejmě také pořízení oficiálního PPV streamu Fight Pass.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jan Blachowicz je v souboji s Gloverem Teixeirou velkým favoritem

UFC 267: Blachowicz vs. Teixeira - datum, karta, livestream

Extrémně zajímavý turnaj✨ z pohledu českého fanouška se nezadržitelně blíží! Na turnaji UFC 267 v Abu Dhabí se v nové roli představí i Jiří...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...