UFC 269: Oliveira obhájil, Nunes nečekaně padla

Turnaj UFC 269 přinesl skvělou podívanou i několik nečekaných výsledků. V hlavním zápase galavečera obhájil titul Charles Oliveira, když dokázal utáhnout favorizovaného Dustina Poiriera na RNC. V ženském titulovém fightu šokovala fanoušky po celém světe Julianna Peňa, která ve druhém kole ukončila Amandu Nunes.

Charles Oliveira obhájil titul proti Dustinu Poirierovi Foto: Profimedia

UFC 269: Oliveira po parádním výkonu obhájil titul proti Poirierovi

Úřadující šampion v lehké váze UFC Charles Oliveira nastupoval do své první obhajoby proti Dustinu Poirierovi v pozici outsidera. Poirier totiž dvakrát zcela zničil Conora McGregora. Úvodní kolo titulového duelu na UFC 269 se proto neslo v očekávaném duchu, kdy Poirier postupně demoloval Oliveiru v postoji.

Ve druhém kole se ovšem Poirier vlastní chybou dostal na zem a Oliveira už samozřejmě věděl, co má dělat. Prakticky po většinu kola tak z Mountu zasypával svého soupeře tvrdými lokty a Poirier se snažil pouze přežít. Ve třetím kole Charles Oliveira opět ukázal svou extratřídu, když se v postoji dostal na Poirierova záda, kde se po chvilce propracoval k RNC a Dustinovi nezbyla jiná možnost než odklepat. Šampion Oliveira si tak připsal 10. výhru v řadě.

Překvapení letošního roku? Peňa ukončila Nunes ve druhém kole

Jedno z největších (možná i největší) překvapení letošního roku v UFC je porážka Amandy Nunes v titulovém fightu proti Julianně Peňe. Nunes v prvním kole jasně dominovala, nicméně ve druhém kole jakoby jí došly síly. Peňa byla v přestřelkách tvrdší a přesnější. Po kombinaci úderů se Peňe podařilo dostat zcela vyčerpanou a otřesenou Nunes na zem, kde jí obhákyně poměrně zdarma nabídla záda. Peňa nasadila RNC a Nunes rychle odklepala. Novou šampionkou bantamové váhy se tak stala Julianna Peňa.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sean O'Malley nastoupí na UFC 269

UFC 269: Sean O'Malley - Raulian Paiva kurzy a stream

Zápasy Seana O'Malleyho jsou vždy velmi atraktivní. Podaří se oblíbenému fighterovi s přezdívkou Sugar zvítězit i proti Raulianu Paivovi?...

Dustin Poirier se může znovu stát šampionem lehké váhy UFC

UFC 269: Oliveira vs. Poirier - analýza, tip a livestream

Na galavečeru ✨UFC 269✨ budou k vidění hned dvě ✌ brazilské obhajoby titulových pásů. Sázkovou inspiraci a návod na livestream si přečti v...

UFC zápasník Charles Oliveira

Charles Oliveira - profil, kariéra a zápasy UFC bojovníka

Brazilec Charles Oliveira ⭐ je jedním z nejlepších UFC zápasníku v boji na zemi všech dob.✨ Na svém kontě má nejvíce vítězných submisí v...