UFC 269: Oliveira vs. Poirier - analýza, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na galavečeru UFC 269 budou k vidění hned dvě brazilské obhajoby titulových pásů. Charles Oliveira se střetne s Dustinem Poirierem. Amandu Nunes prověří Jualinna Peña. Preview, sázkovou inspiraci i návod na livestream si přečti v tomto článku.

ANALÝZA A TIPFIGHT CARDLIVESTREAM

Dustin Poirier se může znovu stát šampionem lehké váhy UFC Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 269 : 9,8/10

  • Datum a místo konání: 11. 12. (12. 11. od 00:15 SEČ), T-Mobile Arena, Las Vegas
  • Nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly pro tento turnaj mnoho kurzů

UFC 269 Las Vegas: Charles Oliveira vs. Dustin Poirier zápas o titul lehké váhy - informace

Další číslovaný galavečer UFC svede proti sobě dva černé pásky v brazilském Jiu Jitsu. Aktuální šampion lehké váhy Charles Oliveira bude v neděli 12. prosince okolo 5:00 našeho času čelit jedničce žebříčku Dustinu Poirierovi, který po dvojnásobném skalpu Conora McGregora touží usednout na trůn divize. Co na to rekordman v počtu vítězných submisí Oliveira? Sleduj turnaj UFC 269 ŽIVĚ ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jen těžko se dá momentálně napříč celou organizací UFC hledat lepší a atraktivnější zápas. Hvězdný duel Oliveira - Poirier ozdobí nejen turnaj UFC 269, ale celý končící rok 2021. Tohle je zápas, u kterého rozhodně nesmíš chybět!

UFC 269
✏️Kdy: 11. 12. (12. 11. od 00:15 SEČ)
✏️Kde: T-Mobile Arena, Las Vegas
✏️Karta: Zobrazit
✏️Livestream: Fortuna TV

Oliveira vs. Poirier preview a sázkový tip

Charles Oliveira vybojoval titul v květnu letošního roku v souboji s Michaelem Chandlerem. Dál tak drží úžasnou sérii výher, která v jedné z nejnašlapanějších divizí trvá 9 zápasů. 32letý specialista na boj na zemi je rekordmanem UFC v počtu vítězných submisí. Mezi světovou elitou jich nasbíral neuvěřitelných 14 a v celé kariéře už 19.

„Do Bronx“ má ve svém repertoáru širokou škálu pokročilých technik, které na rozdíl od mnoha jiných bojovníků dokáže nasadit v samotném zápase. V posledních letech udělal obrovský progres v postoji, což v posledních zápase pocítil právě Michael Chandler.

Nevýhodou Charlese Oliveiry je fakt, že nikdy v kariéře nebyl ve 4. a 5. kole. Bude to tak paradoxně on, kdo bude vyvíjet od začátku tlak na soupeře s jasným cílem minimálně úvodní tři kola vyhrát.

BILANCE
CHARLES OLIVEIRA (31-8-1NC) DUSTIN POIRIER (28-6-1NC)

Dustin Poirier už ví, jaké to je držet titul. Prozatímním šampionem se stal po výhře nad Maxem Hollowayem v březnu 2019. Následně však o titul přišel, když ho o 5 měsíců později uškrtil v kariéře neporažený Khabib Nurmagomedov.

Poiriera k další titulové šanci vynesly fenomenální výhry nad Conorem McGregorem. Ještě předtím svedl úžasnou válku s vítězným koncem s Danem Hookerem. V posledních zápasech jsme tak měli možnost vidět novou verzi Dustina Poiriera. Jeho sebevědomí v kombinaci s tvrdým a přesným strikingem i většími zkušenostmi s titulovými zápasy ho právem staví do role favorita.

TIP: Dustin Poirier zvítězí, v kurzu 1,58 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Dustin Poirier jde do zápasu v roli favorita

UFC 269 Fight Card – program, zápasy, výsledky

Druhým titulovým zápasem bude duel o titul bantamové váhy mezi Amandou Nunes a Jualinnou Penou. Poprvé v muší váze se představí Cody Garbrandt a do akce jde i svérázný Sean O’Malley. Tahle karta rozhodně stojí za to!

UFC 269 VÝSLEDKY
Lightweight Charles Oliveira (c) def. Dustin Poirier submise
Women's Bantamweight Julianna Peña def. Amanda Nunes (c) submise
Welterweight Geoff Neal def. Santiago Ponzinibbio body
Flyweight Kai Kara-France def. Cody Garbrandt TKO
Bantamweight Sean O'Malley def. Raulian Paiva TKO
Preliminary card (ESPN2 / ESPN+)
Featherweight Josh Emmett def. Dan Ige body
Bantamweight Dominick Cruz def. Pedro Munhoz body
Heavyweight Tai Tuivasa def. Augusto Sakai KO
Middleweight Bruno Silva def. Jordan Wright TKO
Early preliminary card (ESPN+ / UFC Fight Pass)
Middleweight André Muniz def. Eryk Anders submise
Women's Flyweight Erin Blanchfield def. Miranda Maverick body
Featherweight Ryan Hall def. Darrick Minner body
Bantamweight Tony Kelley def. Randy Costa TKO
Women's Catchweight (129 lb) Gillian Robertson def. Priscila Cachoeira submise

Kdy a kde sledovat UFC 269: Oliveira – Poirier zápas o titul živě? Live stream online, přímý přenos v TV

Všechny zápasy turnaje UFC 269 bude možné opět sledovat exkluzivně na Fortuna TV. Po snadné online registraci navíc získáš sázkový bonus, za který si můžeš rovnou vsadit a umocnit tak zábavu při sledování turnaje. Hlavní kartu tradičně odvysílá placená stanice Premier Sport. Kromě toho je k dispozici i možnost zakoupit oficiální PPV stream UFC Fight Pass.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde se koná turnaj UFC 269?

Skvěle obsazený galavečer UFC 269 proběhne 11. prosince 2021 v Las Vegas. V Česku ho fanoušci uvidí v neděli 12 prosince od 4:00. PODROBNOSTI K TURNAJI UFC 269 NAJDEŠ ZDE

2️⃣ Jakou má Dustin Poirier UFC bilanci?

Fighter s přezdívkou „The Diamond“ působí v UFC od roku 2011, kde si připsal dohromady 26 zápasů, z toho 20 výher, 5 porážek a jeden zápas bez výsledku. V roce 2019 držel několik měsíců pás prozatímního šampiona lehké váhy. Sázkovou analýzu na jeho nadcházející bitvu o titul najdeš zde

3️⃣ Kdo je favorit zápasu Oliveira - Poirier?

Sázkové kanceláře v hlavním duelu UFC 269 favorizují vyzyvatele Dustina Poiriera, což se příliš často nevidí. Důvody, proč se více věří Poirierovi, si přečti tady

4️⃣ Jak můžu sledovat UFC live?

Turnaj UFC 269 půjde sledovat několika způsoby živě na internetu i v rámci přímého přenosu v televizi. Všechny možnosti pro sledování UFC 269 popisujeme uvnitř článku zde

UFC video (title fights)

Organizace UFC se i díky svému astronomickému rozpočtu pyšní fantastickými propagačními materiály.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Uzbecký bojovník se silnou vazbou na Česko Makhmud Muradov oznámil termín dalšího zápasu v UFC. Na konci února ho čeká pořádná výzva!

Macha Muradova čeká v UFC další vynikající grappler

Uzbecký bojovník se silnou vazbou na Česko Makhmud Muradov oznámil termín dalšího zápasu v UFC. Na konci února ho čeká pořádná výzva!