UFC 270: Moreno vs. Figueiredo 3 - kurzy, tip a livestream

Na turnaji UFC 270 uvidíme hned dva titulové zápasy. V muší váze dojde na v pořadí třetí vzájemný duel mezi aktuálním šampionem Brandonem Morenem a hvězdným Deivesonem Figueiredem. Jaký tip poslat na tiket? Čtěte dále.

UFC, Deiveson Figueiredo vs. Brandon Moreno 2 - Zdroj ČTK, ZUMA, Taidgh Barron Foto: ČTK/ZUMA/Taidgh Barron

UFC 270 Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo – informace a sázkový tip

Obrovským lákadlem prvního číslovaného turnaje UFC v tomto roce je epická trilogie o krále muší váhy. Mexičan Brandon Moreno se v neděli 23. ledna okolo 4:30 našeho času potřetí utká s bývalým držitelem pásu Deivesonem Figueiredem. Kdo bude slavit tentokrát? Sledujte turnaj UFC 270 živě online a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Brandon Moreno šokoval v polovině minulého roku celý svět, když ve druhém vzájemném střetnutí dokázal ve 3. kole uškrtit fenomenálního Deivesona Figueireda a sebrat mu titulový pás. I v prvním duelu mezi těmito fightery byla k vidění parádní bitva, tehdy ovšem vítěze nepřinesla a skončila remízou.

Mexický zápasník, který v minulosti dokonce dostal z elitní organizace padáka, tak bude na turnaji UFC 270 obhajovat svůj titul. Trilogie Moreno vs. Figueiredo budí dlouho dopředu obrovské emoce. Mezi oběma kohouty totiž panuje hodně zlé krve a především Brazilec je nažhavený oplatit Morenovi drtivou porážku.

BILANCE
Brandon Moreno (19-5-2) Deiveson Figueiredo (20-2-1)

Deiveson Figueiredo se ve druhém vzájemném utkání s Morenem potýkal s problémy s váhou a celkově mu zápas vůbec nesedl. V prvním vyrovnaném zápase přišel o vítězství i díky strženému bodu za porušení MMA pravidel, a tak se dá čekat, že si na oba tyto aspekty boje dá tentokrát pozor.

Jak Figueiredo, tak Moreno jsou perfektní v práci na zemi. Moreno naposledy překvapil rychlým a přesným strikingem, nicméně Figueiredo bude tentokrát v postoji dominovat. Pravděpodobná je jeho výhra na body, neboť Moreno nikdy nebyl ukončený před limitem. Vítězství brazilského fightera je navíc ohodnoceno vynikajícím kurzem.

TIP: Figueiredo zvítězí, v kurzu 2,48 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Na vítězství brazilského válečníka je až překvapivě vysoký kurz

Jak a kde sledovat Figueiredo vs. Moreno živě? Live stream na Fortuna TV

Celý turnaj UFC 270 si můžete vychutnat v přímém přenosu online na Fortuna TV. Během sledování zápasů si zde pohodlně vsadíte díky live sázkám. Hlavní karta poběží v televizi také na kanálu Premier Sport. Alternativou ke sledování je i oficiální PPV stream organizace UFC.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Francis Ngannou bude obhajovat pás šampiona

UFC 270: Ngannou vs. Gane informace, kurzy a livestream

Bitva Francise Ngannoua a Ciryla Ganea slibuje parádní podívanou. ▶️ V článku naleznete návod na livestream, kurzy a program zápasů.

David Dvořák bojuje v muší váze organizace UFC

David Killa Khroust Dvořák - životopis a zápasy MMA bojovníka

David Undertaker Dvořák ❤️ je česká hvězda v prestižní UFC, kde nastupuje v muší váhové kategorii✅. Aktuálně je na 9. příčce žebříčku.

Získá Jiří Procházka v roce 2022 titul v UFC?

Stane se Jiří Procházka šampionem UFC v roce 2022? Vsaďte si

Stane se Jiří Procházka historicky prvním Čechem s titulem organizace UFC? Vše nasvědčuje tomu, že ho od tohoto momentu dělí pouze poslední...